Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan hazudnom kellene vagy piszkafára fogynom, hogy ne kosarazzanak ki neten a vékony vagy sportos férfiak?

Figyelt kérdés

6 évig voltam hosszú kapcsolatban, mostanság kezdtem el párt keresni újra.

Kizárólag vékony vagy sportos férfiak jöhetnek szóba. Egyrészt azért, mert hozzájuk tudok csak vonzódni, másrészt pedig azért, mert hosszútávú kapcsolatban gondolkodom, és nem szeretnék a párom elhízás miatti egészségügyi problémáin kattogni, harmadrészt pedig nekem is sportos, egészséges az életvitelem.

Viszont, amióta neten ismerkedem, több pasi is megkérdezte, hogy milyen magas és hány kiló vagyok, amikor pedig leírtam, vagy kikosarazott azonnal, vagy pedig fokozatosan leépített napok alatt.

169 cm magas vagyok és 62 kiló. Régen 50 és 55 között voltam, de amióta én is keményen sportolok, egyszerűen 60 felett vagyok. Voltam 65, akkor diétáztam 2-3 hónapig, és amikor már a tükörben láttam, hogy teljesen napos a hasam és a combom is megvékonyodott kissé, akkor lettem 61-62.

Mindegyik pasi látott rólam egészalakos képet, amin tetszettem nekik, de amint megtudták, hány kiló vagyok, már valahogy nem érdekelte őket, az egyik meg is vádolt, hogy biztos régi kép.

Mit csináljak? Türelmesen várjak, hogy akadjon olyan, aki nem ennyire buta (ugyanis az ilyen buta, mivel nem tudja, hogy a kinézet nem csak a kilókon múlik, pláne sportos nőnél), vagy ismerkedjek csak élőben, esetleg kamuzzam magam 55 kilónak? Lefogyni nem szeretnék.

2022. júl. 20. 14:49
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
13%
Azt várd csak el, amit tudsz nyújtani, asszem valami ilyesmit szoktak itt írni. Add lejjebb az igényeidet, ha nem megy.
2022. júl. 20. 14:51
 2/60 anonim ***** válasza:
94%
:D hát ez no comment!
 3/60 A kérdező kommentje:
Pont azt várom el.
 4/60 anonim ***** válasza:
36%
Ez kamu :)
2022. júl. 20. 14:52
 5/60 anonim ***** válasza:
89%
Én inkább várnék valakire, akinek több az IQ-ja kettőnél.
2022. júl. 20. 14:53
 6/60 A kérdező kommentje:

4

Miért lenne kamu?

Lassan minden kérdésre beírja valaki, hogy kamu.

5

Hát igen, ez volt az egyik opció, amit én is kifejtettem... :D

2022. júl. 20. 14:54
 7/60 anonim ***** válasza:
8%
Pedig ha az általad preferáltaknak nem felelsz meg 60 kg felett, és láthatóan nem, akkor nincs mit tenni. Te meg nem akarsz lefogyni, hát ne fogyj akkor. Maradsz is egyedül.
2022. júl. 20. 14:55
 8/60 A kérdező kommentje:

Mindnek tetszettem egészalakos kép alapján, pedig olyat láttak rólam, amin jól látszik az alakom, rövidnadrág és testhezálló top van rajtam. Csak aztán megkaptam, hogy hazug vagyok és biztos több éves kép.

Nem fogok lefogyni, mert így is S-es a méretem, és több, mint 4 éve sportolok rendszeresen, és az étkezésemre is figyelek.

2022. júl. 20. 14:58
 9/60 anonim ***** válasza:
0%
Akkor marad ez a patthelyzet, mi a kérdés? Az véletlenül sem opció, hogy a külsőségeken kívül más szempontjaid is legyenek?
2022. júl. 20. 14:59
 10/60 A kérdező kommentje:
Vannak más szempontjaim is természetesen, de az teljesen kizárt, hogy túlsúlyos vagy enyémtől gyökeresen más életvitelű férfival összejöjjek.
2022. júl. 20. 15:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!