Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha múlthéten megbeszéltük, hogy ezen a hétvégén találkozunk(én kezdeményeztem ezt), azóta nem ír?
Neten ismerkedtünk. Jókat cseteltünk, nem mély litániákat hanem úgy normálisan amikor ismerkednek az emberek.
Tetszem neki, ez biztos. De valoszinű még csak szexre menne.
Akartam volna már talalkozni de nem hozta témába. Így én hoztam fel. Azaz pentek vagy szombat kb igy lett lebeszélve.
Sokszor ugy fejeztem be a beszelgetest, majd írkálunk még. Ő meg, írj majd attol.
De így is azt érzem én teszek bele többet. Én írtam rá. Én gördítem a témákat, ő nem kezdeményez témákat, én hívtam találkozni.
Így az időpont lebeszélés után vártam, hogy majd ő indítson most, ha csak egy mizuval is.
És semmi. 3 napja nem ír semmit.
Mit gondoljak?
25n
Azt írtam, nem adok bele semmit.
En kezdemenyeztem beszelgetést cseteltunk igy a témákat is aztan gondoltam osszefuthatunk.
Ezek utan amugy elszamoltam nem 3, hanem 2 napig nem irt.
Es en ghostingoltam is.
Nem ragadok
A másik nem biztos h ghostingolt sztem előhuzna a fiókbol máskor.
Nem sértettsegemben töröltem. Leirtam miert.
1. Ő ghostingolt téged, te csak besértődtél és csaptál egy hisztit hűen a 42es IQdhoz
2. Ha előkerül, úgyis azonnal szétteszed neki a lábad
Hülye vagy, mint a segg, de legalább szórakoztató :D
Ő csak el van kenyelmesedve azt hiszi majd en ugralok neki. Gondolom ezt várta a tovabbiakban
Amugyvl tetszem neki, ezt irta.
Nem hisztiztem. A gyk n kerdeztem ha vki 3 napja nem ir azzal foglalkozzam e. Azt irták nem. Igy nem foglalkozom. Ennyi a történet.
Sok oasinál megesik ha a nő kezdeményez hogy kicsit "elszállnak" maguktól es egyből át is engedik az irányítást es nem mozdulnak hanem várják tovább a sültgalambot.
En ugy erzem, eddig is sokat tettem azzal hogy eleve en irok rá én témázom es felvezettem h összefuthatunk.
Írt magárol, aranyos, csetelgettunk, szivesen találkozik velem. Leegyeztetve.
És itt állt meg a dolog. Ugyanis én ennél többet nem adtam bele.
Annyit tettem még meg, hogy ide kiírom kérdésnek.
Fogtam a válaszokat és kész.
Tartom azt hogy előhúzna a fiókból, de már elment tőle a kedvem is így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!