Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha múlthéten megbeszéltük,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha múlthéten megbeszéltük, hogy ezen a hétvégén találkozunk(én kezdeményeztem ezt), azóta nem ír?

Figyelt kérdés

Neten ismerkedtünk. Jókat cseteltünk, nem mély litániákat hanem úgy normálisan amikor ismerkednek az emberek.

Tetszem neki, ez biztos. De valoszinű még csak szexre menne.

Akartam volna már talalkozni de nem hozta témába. Így én hoztam fel. Azaz pentek vagy szombat kb igy lett lebeszélve.

Sokszor ugy fejeztem be a beszelgetest, majd írkálunk még. Ő meg, írj majd attol.

De így is azt érzem én teszek bele többet. Én írtam rá. Én gördítem a témákat, ő nem kezdeményez témákat, én hívtam találkozni.

Így az időpont lebeszélés után vártam, hogy majd ő indítson most, ha csak egy mizuval is.

És semmi. 3 napja nem ír semmit.

Mit gondoljak?

25n

2022. júl. 19. 09:10
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%

"Személyesen tudom hogy megváltozna."

Nem is ismered. Attól, hogy forognak utánad, nem azt jelenti, hogy neki is a zsánere vagy. Már most kakkant a fejedre. Kár ezen feszengeni. Ha meg tényleg olyan csodás vagy, amilyennek tartod magad, akkor lesz más, nem kell futkorásznod senki után.

2022. júl. 19. 10:06
 12/49 anonim ***** válasza:
0%
Én direktbe szívatom a barbibabákat a társkeresőkön🤣 Nehogy túlzottan elbízzák magukat
2022. júl. 19. 10:08
 13/49 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt olyan, hogy beszéltem egy sráccal, én hoztam fel a talit, azt mondta, lehetne pénteken este. Pár nap volt addig. Én nem nagyon írtam ezzel kapcsolatban neki, mert eddig is én kerestem és én tartottam fenn a beszélgetést. Szombaton kitettem egy Messenger storyt, amire reagált, írtam neki, hogy úgy gondoltam, csak én akarok ismerkedni, azért nem írtam a péntekkel kapcsolatban. Írta, hogy ő azért nem írt, mert nem tudta, mikor végez a munkában, de találkozhatnánk kedden, mert akkor biztosan ráér. Találkoztunk, összejöttünk, együtt voltunk, megcsalt, elcseszte az önbizalmamat.

Nem ajánlom, hogy várj rá :D Nem éri meg. Lehet téged nem csalna meg, de ha ennyire nem partner az ismerkedésben, akkor csak szórakozik és nem érdemli meg, hogy te rajta rágódj :)

2022. júl. 19. 10:12
 14/49 A kérdező kommentje:

Alig cseeltunk még. Nem viltak még mély tartakmas beszelgetesek szoval a belsőmet sem ismeri. Meg ezekre mondjuk nekem igenyem sincs egyelőre ismerkedesi fázisban egy "idegennel".

Csak aprobb normális és határozottan jó kis csetelések mentek eddig, ami nekem amugy hatarozottan tetszik.

A külsőm csak meglepi lenne neki de nem könnyűs nős stílusú akkor sem

2022. júl. 19. 10:19
 15/49 A kérdező kommentje:

13 én nem komolyra megyek vele mert nem is ismerem.

Lehet csajozós pasi. Az engem nem zavar. Mivel semmiféle érzelmem nincs. Es nem is lesz amig nem ismerem ki.

Csak szeretnék vele "bandázni", lenni szabadidőben hülyülni bomolni mert erre abszolut komoetensnek tartom! Irto.laza jófej aztan a szex vagy jön vagy nem, a tovabbiak vagy jönnek vagy nem az nem érdekel.

2022. júl. 19. 10:21
 16/49 A kérdező kommentje:

Illetve így, hogy még személyesen nem is láttam, nem éppen szexen es kapcsolaton gondolkodom még vele.

Csak igenyem van a társaságára, és az nagy es erős igény bennem iránta.

2022. júl. 19. 10:25
 17/49 anonim ***** válasza:
100%

"Csak szeretnék vele "bandázni", lenni szabadidőben hülyülni bomolni mert erre abszolut komoetensnek tartom!"

Ő téged viszont nem, eleget beszélgettetek ahhoz, hogy eldöntse, hogy semmire se kellesz neki, még potya szexre se. Mondjuk miután ezt se vagy képes felfogni én már értem miért ejtett :D

2022. júl. 19. 10:25
 18/49 A kérdező kommentje:

Párszoe cseteltünk eddig. Nincs kint szexi képem. Nem is ismer mert tartalmas beszelgetesek még nem is voltak.

Szóval sem a külsőmet sem a belsőmet nem ismeri netről.

Egyetlen közös pontunk eddig hogy ő is tud élni, meg én is. Es én a kettőt" össze akarnám adni" mert szerintem jó dolgok sülhetnének ki belőle nagyonis.

Csak még ezt sem tudja.

2022. júl. 19. 10:28
 19/49 A kérdező kommentje:
Jav párszor
2022. júl. 19. 10:28
 20/49 anonim ***** válasza:
100%
Párszor cseteltetek, nem tud rólad semmit, ezt értjük. Te meg azt értsd meg, hogy abból a kevésből amit eddig cseteltetek már eldöntötte, hogy nem akar jobban megismerni, mert már most taszítod. Az meg senkit nem érdekel, hogy szerinted ez jó lenne meg te mit akarsz, őt a legkevésbé.
2022. júl. 19. 10:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!