Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha múlthéten megbeszéltük,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha múlthéten megbeszéltük, hogy ezen a hétvégén találkozunk(én kezdeményeztem ezt), azóta nem ír?

Figyelt kérdés

Neten ismerkedtünk. Jókat cseteltünk, nem mély litániákat hanem úgy normálisan amikor ismerkednek az emberek.

Tetszem neki, ez biztos. De valoszinű még csak szexre menne.

Akartam volna már talalkozni de nem hozta témába. Így én hoztam fel. Azaz pentek vagy szombat kb igy lett lebeszélve.

Sokszor ugy fejeztem be a beszelgetest, majd írkálunk még. Ő meg, írj majd attol.

De így is azt érzem én teszek bele többet. Én írtam rá. Én gördítem a témákat, ő nem kezdeményez témákat, én hívtam találkozni.

Így az időpont lebeszélés után vártam, hogy majd ő indítson most, ha csak egy mizuval is.

És semmi. 3 napja nem ír semmit.

Mit gondoljak?

25n

2022. júl. 19. 09:10
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
De kit érdekel, hogy hány nap van szombatig? Már most nem kene vele fogllakoznod, de gondolom, meg azért megvarod, hátha bejelentkezik szombatig.
2022. júl. 19. 10:59
 32/49 A kérdező kommentje:

Lenleg messengerem sincs az egyetlen amin el tudna érni. Azaz nem éppen várok.

Akkor hagyom

Megesik hogy vannak, akik nem tudják meg soha, mi mellett mennek el az életben. Van ez igy.

2022. júl. 19. 11:01
 33/49 A kérdező kommentje:
Jav jelenleg
2022. júl. 19. 11:02
 34/49 anonim ***** válasza:
100%

"Megesik hogy vannak, akik nem tudják meg soha, mi mellett mennek el az életben. Van ez igy."

Jelenleg egy olyan ember mellett, aki pár mondat után már játszmázik a messenger törölgetéssel. Emellett elmenni igazán nem kár, inkább szerencse.

2022. júl. 19. 11:50
 35/49 A kérdező kommentje:

Nem játszmázok bocsi.

Vannak emberek akik elől "rejtőzködöm". Ő ezt sem tudja meg ugy amblokk, semmit sem tud rolam.

2022. júl. 19. 11:59
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
Édes istenem. Kár volt eddig ide pazarolni minden szót. További jó kínlódást a semmin.
2022. júl. 19. 12:17
 37/49 A kérdező kommentje:

Miért lett volna kár?

Vettem a tanácsokat.

3 napig nem írt. A válaszadók szerint nem erdeklem. Így járt. Én meg nem strapálom magam akkor miatta.

2022. júl. 19. 12:25
 38/49 A kérdező kommentje:
Mivel a válaszok szerint se kéne tennem bármit. Felejtős. Értve.
2022. júl. 19. 12:26
 39/49 A kérdező kommentje:
Es nem gondolom hogy kötelező a messenger. Az nekem nem játszma hogy törlöm.jogom van törölni amikor akarom :)
2022. júl. 19. 12:28
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
A fejem megfajdult attol, hogy elolvasgattam a vergodesed te no, mint no a nonek mondom, ne legyel ilyen ragados, eroszakos pioca ezzel nem elnyered egy pasi figyelmet, hanem epp az ellenkezoje. Ezen valtoztass, mert igy nem lesz melletted egy ertelmes hapsi sem.
2022. júl. 21. 08:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!