Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feladnátok már Ti is?

Figyelt kérdés

Helyemben feladnátok ha 25 éves létedre nem lett volna még barátnőd?

Én már kezedem feladni, még csak ismerkedni sem találok lányt, nem hogy komoly kapcsolat összejöjjön:(

Eddig csak csalódtam a lányokban sajnos. Pedig normálisan közeledek feléjük, de annyira megalázóak tudnak lenni.

Ti is feladnátok ha 25 éves korodig nem lett volna semmi? Szerintem már nem fogok kelleni senkinek ha eddig nem kellettem, főleg hogy semmi tapasztalatom nincs.

2022. júl. 17. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
37%

bárcsak lehetnék újra 25, persze a mostani mentalitásommal

irígylem a problémád :)

2022. júl. 17. 19:49
 2/8 anonim ***** válasza:
17%

Lefőtt a kávés már.

Keress egy hobbit ami lefoglal.

2022. júl. 17. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
A helyedben keményen beleállnék a vagyonépítésbe aztán ha már biztos lábakon állok akkor meg végigkefélném az összes prostit a rosszlányokról. Az anyagi és érzelmi függetlenség nagyobb ajándék mint egy párkapcsolattal járó kötöttség.
2022. júl. 17. 20:24
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel a mentalitással és hozzáállással én nemcsodálkoznék a helyedben, hogy nem jött össze semmi, kérdező.
2022. júl. 17. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Rossz lányokkal ismerkedtél,nem jöttél be nekik azert viselkedtek úgy veled,túl csendes voltál,nem voltál szimpatikus.Ha így állsz a dologhoz ezutan sem fog összejönni egy kapcsolat sem.
2022. júl. 17. 21:55
 6/8 FoxtrotLidérc ***** válasza:
77%
A 25. születésnapomat egyedül töltöttem. És nem, nem adtam fel. Meglett az eredménye. :)))
2022. júl. 17. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
#6: wow, gratula!
2022. júl. 17. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Ősszel töltöm a 25-t. Volt egy internetes kapcsolatom egy nővel, egy évvel fiatalabb tőlem. Ő vele randiztam először életemben, összesen négyszer találkoztunk.. annyira jól kijöttünk messengeren, annyira okos, határozott, intelligens, tanult nő volt, és mindemellett nagyon szép. Nem léptem felé állítása szerint.. nem alakult ki benne a kémia, aztán dobott. Konkrétan szerintem már odáig is nehéz eljutni, hogy megfogjon valakinek a személyisége, és akkor randikról meg kapcsolatról még nem is beszéltem. Nagyon tapasztalatlan vagyok én is, és nagyon a padlóra kerültem, szóval átérzem a helyzeted, ha ez vígasztal. Viszont feladni sosem szabad, ami a kulcs a dologhoz az az, hogy aktívan tenni kell érte, lehetőségeket maximálisan kihasználni, máshogy nem fog összejönni… Fel a fejjel!
2022. júl. 18. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!