Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő azt mondja nektek, hogy nem akar kapcsolatot, mert csak a karriernek szeretne élni, akkor ti feladnátok?
Köszönöm a válaszokat!
4-es, egyszer összejön az a poén, csak ne add fel! ;)
Ha nem adnám föl, akkor jönne, a "nem kellesz, mert nem értesz a szóból"
Ha feladom egy ilyen mondatra, akkor meg jön a "Nem küzdesz miattam, meg se érdemelsz engem!"
Nő vagyok, ha egy férfi mondaná ezt nekem, tudomásul venném, hogy komolyan gondolja, és tiszteletben tartanám.
Ha férfi lennék, ugyanígy tennék fordított helyzetben. Ha meg nem volt őszinte a másik, akivel amúgy bimbózott valamiféle kapcsolat, és esetleg egy hülye játszma részeként adta ezt elő, abban a hitben, hogy nekem, a pasinak ezek után még próbálkoznia kéne, teperni érte, akkor így járt. Én igyekszem őszinte lenni az emberekhez, szóval én sem vágynék kapcsolatra olyanra, aki nem az, és helyette játszmázni próbál velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!