Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem akar velem kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem kapcsolatot felvenni, kezdeményezni? Mert nem akar semmit tőle? 23l

Figyelt kérdés

Egy idő után gyanús lett nekem egy srác. Amikor munkába felé mentem, észrevettem, hogy rendszeresen köszön nekem, pedig nem is ismerjük egymást. Mindig köszönt, sosem hagyott ki egyetlen alkalmat sem. Olyan érdekes volt, hogy mindig hosszabban nézett engem, ha a haverjaival jött, akkor is láttam, hogy rajtam tartotta a szemét, de nem ilyen méricskélős stílusban. Olyan is előfordult, hogy rajtam felejtette a pillantását.

Nézeget már jó ideje, de semmi sem történik. Sajnos nem sűrűn látom. Heti 2-3x, de csak addig, míg elsétálunk egymás mellette.

Az elején nem is foglalkoztam vele, hisz nem nagyvárosban élünk, sok embernek köszönök én is akit nem is igazán ismerek, tehát csupán illemből.

Facebookon rátaláltam véletlenül. Felismertem egy ismerősöm képen, amin megvolt jelölve. Bejelöltem. Vissza is jelölt szinte azonnal, megy az oda-vissza 'lájkolgatás', de semmi több...

Sokáig nem is láttam a srácot, de vagy két hete összefutottam vele. Mindketten hazafelé mentünk, de ő az egyik haverjával/ismerősével én meg a barátnőmmel. Én már kiszúrtam őt, de szerintem ő is engem, felhúzta a szemöldökét és mintha lentről nézett volna felfelé rám, úgy tartott felém, tehát figyelt, majd kis meghökkent arccal hangosan rám köszönt. Aznap 'belájkolt'.

Sok ilyen van, hogy észreveszem figyel, néz engem.

Volt olyan hogy vártam a buszt. Pont jött az övé és észrevett a megállóban, én is őt, mert az ablaknál ült. Akkor is nézett engem. Leszállt. Kis idő múlva hátrapillantottam, felém nézett, de ahogy én hátrapillantottam, elkapta a fejét.

Olyan is volt, hogy olyan kis visszafogottan rám köszönt, de mire hazaértem, 'belájkolt'.

Azoknak az ismerőseimnek köszöngetek ilyen jól oda, mint ő nekem, akiket ismerek, munkatárs, barát, haver, de vele sosem beszéltem, mégis olyan mintha ismerném...A 'szián' kívül 0 kommunikáció van köztünk.

Közösségi oldalon láttam már beszélni más lánnyal mármint az üzenőfalán hülyéskedni, meg élőben is (persze ezek a lányok lehetnek haverjai vagy unokatesói is). Az utóbbi kb. egy hete történt, mondjuk akkor is nézett, vagyis úgy tűnt, mintha nézett volna, mikor a lánnyal beszélgetett.

Szerintem ha akarna, simán írna. Hiszen biztos beszélt már nőnemű lénnyel. Rendes srácnak tűnik, nem olyannak, aki πcsákra bukna. Helyes is, szóval gondolom sok lánynak tetszik, bejön.

Ezek szerint tőlem semmit sem akar. Ez csupán olyan nézegetés féle a részéről és semmi több. Ugye?

2015. okt. 11. 14:21
 1/7 A kérdező kommentje:
*tőleM
2015. okt. 11. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyszer amikor egyedül vagytok és rádköszön kérdezz tőle valamit, vagy dicsérd meg az egyik ruhadarabját, mosolyogj stb..

Ebböl elég nehéz megállapítani, hogy mit is akar tőled, és ha nem kezdesz el vele kominikálni valamilyen szinten sose fogod megtudni, hogy mit is akar(t)

2015. okt. 11. 14:29
 3/7 anonim ***** válasza:

- Bízol benne, hogy akar tőled valamit.

- Felsoroltál 15 olyan dolgot, amiből nyilván való hogy érdeklődik felőled.

- Aztán közben felsoroltál 15 olyan dolgot, ami akár lehet egy puszta véletlen is, nehogy megfejeljen egy oszlopot, bár nem tudom a szituációt: " Kis idő múlva hátrapillantottam, felém nézett, de ahogy én hátrapillantottam, elkapta a fejét"

Egy ugyan olyan besz-ari, mint a férfiak nagy része, vagy mint én. Igen, vannak haverjai, biztos beszélt már nőnemű lénnyel, de ennek mi köze hozzád? Nekem úgy tűnik, hogy bejössz neki, de nem mer nyitni?!

Hallgass rám és próbálj nyitni felé. Nem alapszabály, hogy a férfi kezdjen. Vagy miért nem próbálsz akkor egy mosolyt ejteni rá az utcán, ahogy találkoztok? és egyáltalán mit reagálna rá szerinted? Azért elsőre lehet hogy hirtelen érintené a dolog, úgyhogy próbáld meg 2x, esetleg 3x. Legyen ideje reagálni. Hmm?

És mi van, akkor ha nem akar tőled semmit? Megismeritek egymást, és? És aztán kiderül.

Szerintem ugyan arra vártok mindketten, egy jelre. De ez kiderülhet ám, ha rámosolyogsz.

2015. okt. 11. 14:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Ezt a mosolygós dolgot talán kipróbálom. Bár mikor összefutunk, kissé ledermedek, ahogy ő is, illetve olyan komoly.
2015. okt. 11. 15:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Próbálnék kommunikálni, meg kérdeznék valamit tőle esetleg, mármint, pl. segítségét kérném valamiben vagy ilyesmi, de eddig nem volt olyan helyzet...:/
2015. okt. 11. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Tessék. Erről beszéltem, ugyan azt várjátok, komolyan.

Ledermedtek, ne viccelj már. Azért tűnik komolynak mert nem tudja, hogy mit lépjen. Türelemmel vár, hátha végre elsütsz valamit ami szabad utat enged, érted?

Lépjél, dobj egy mosolyt neki, és ne keseredj el, ha elsőre nem mosolyog vissza, akkor se ha másodikra sem. Hiszen mondtad, ledermedtek! :)

Sok sikert nektek! Aztán ha van valami fejlemény írd ám ide meg!

2015. okt. 11. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,mi a helyzet a sráccal?Lépett valaki az ügy érdekében? :)
2016. febr. 10. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!