Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki, kezdeményezni akar?
Figyelt kérdés
Volt egy csaj a vonaton, akivel nem beszéltem még sosem, csak látásból "ismerjük" egymást, párszor láttuk egymást egy oktatás keretein belül. A vonaton pont úgy ültem le, hogy egymással szembe voltunk, de kicsit távolabb (összenyitott tér volt). 10- 15 percig nézegetett, aztán ő köszönt rám. Aztán végig figyelt, hogy figyelem-e, illetve én is ugyan ezt. Aztán hazafele menet, körülbelül 3 órahossza múlva az állomáson találkoztam vele, akkor meg egyből megint rám köszönt és már kérdezte is hogy vezetni voltam? Mert látja a sisakot a kezemben. Mondom igen. Kérdezte, milyen volt? Mondom jó volt, majd siettem tovább. Én bolond meg nem kérdeztem felőle, pedig lehet hogy kezdeményezne? Vagy ő csak ilyen beszédes lenne? De mondom sose beszéltünk még.2015. szept. 3. 13:22
1/9 anonim válasza:
Jézusom bakker, ennyire nem lehetsz béna. Mégis mit vársz? Jó hogy randira nem kell elhívnia, hogy végre vedd a lapot.
2/9 A kérdező kommentje:
De, ennyire béna vagyok ezek szerint... sajnos. De így utólag másképp látja az ember. Akkor mikor megtörténik, nem merem elhinni, vagy nem esik le az adott pillanatban.
2015. szept. 3. 13:27
3/9 anonim válasza:
Akkor majd ha legközelebb látod, akkor kezdheted úgy, hogy "bocsi, hogy a múltkor elrohantam, de éppen siettem valahova". Utána pedig akár kérdezhetsz is tőle valamit, hogy elinduljon a beszélgetés.
Mert ha nem lépsz most te, tuti azt fogja gondolni, hogy nem érdekled.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát ok, de ki tudja találkozunk-e még. Mindegy tanulságnak jó volt, hogy az ilyenekre fel kell figyelni.
Írjatok még több véleményt is!
2015. szept. 3. 13:39
5/9 anonim válasza:
Hát elég ritka, hogy egy lány kezdeményez, de ez az volt :)
6/9 A kérdező kommentje:
De azt hozzá kell tenni, hogy szerintem ez a lány ilyen, hogy mindenkivel képes lenne szóba állni, ahogy láttam pár alkalommal...
2015. szept. 3. 15:45
7/9 A kérdező kommentje:
Most megtaláltam facebookon a lányt, a nevére emlékeztem még. Szerintetek bejelöljem? És utána?
Várom még a további véleményeket!
2015. szept. 3. 16:31
8/9 anonim válasza:
Ha érdekel és szeretnél tőle valamit, akkor jelöld. Azzal kezdheted is, amit korábban írtam (Ne haragudj, hogy múltkor elrohantam....). Aztán próbálj vele valami párbeszédet elindítani (kérdezz róla valamit).
9/9 A kérdező kommentje:
Már magam sem tudom, mit tegyek. Elköteleződni meg nem akarok még...
2015. szept. 4. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!