Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtam kívül van még olyan akinek se neten se személyesen nincsen sikere a nőknél? Mit tennétek feladnátok? Vagy tovább próbálkoznátok, még akkor is ha még nem volt eredménye?
Feladni nem szabad, de sajnos nem sok remény van a ronda emberek számára. Ami semleges dolog lenne, ha nem tartoznék közéjük.
Elég lehangoló látni a szépeket. Szép nagy szemeikkel meg szép arcéleikkel... Nekem pedig nem jutott túl jó egyikből sem. Mint egy groteszk karikatúra. Egy uborka-báb.
Jelen, mivel tudom és látom milyen viselkedésűek velem a nők,így ha nem is feladtam,de látom és tudom mennyire nincsen esélyem náluk. :D
Próbálkozni próbálkozom,de csak max. barátnak vagyok jó, meg amíg az érdekek fennállnak.
Bár a legtöbb nő semmibe vesz szimplán, vagy elkerül. :D
Eredmény midig van,csak nem biztos,hogy dobogós a helyezés.
Osztom az előttem szóló kollega véleményét a legjobb-(testileg) és legértelmesebb nők általában foglaltak vagy igencsak házasok!
Amivel nekem néha nincs is bajom egy pár óra erejéig:) De már volt olyan is,hogy nem csupán eddig hatott a vonzereje a nőnek....-amitől meg megvallom beparáztam.
Veszélyes jácmák ezek kérem szépen.
Mit értsek próbálkozás alatt?
A párkapcsolat tipikusan az a dolog, amit nem tudsz megszerezni akarattal.
Nekem nincs gyerekem.:)
És nem vagyok ezzel egyedül, sok a nem szülő, csak valamiért nem őket találod meg.
Jah amúgy itt is minden nő foglalt!
-Mármint azok akik nekem kellenének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!