Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, lányok mennyi "nyitás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gd628 kérdése:

Hölgyek, lányok mennyi "nyitást", kezedményezést vártok akár személyesen akár online még az ismerkedés elején?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy mostanában egyre többet tapasztaltam, hogy akár személyesen akár online próbálok ismerkedni, ha kezdeményezek afelé aki szimpatikus nekem, akkor általában szívesen veszi a közeledést, szívesen beszélget, mosolyog akár ha személyesen beszélünk, szóval én úgy érzem hogy megteszem azokat a lépéseket, amiket úgy gondolom hogy egy férfinak meg kell tenni az ismerkedés első lépéseiben. Én is annak a híve vagyok, hogy a férfi kezdeményezzen, hódítsa meg a nőt, stb.

DE! Az a tapasztalatom, hogy a kommunikáció csak addig tart, amíg én kezdeményezek. Néhány ilyen kezdeményezés és beszélgetés után, nekem személy szerint jól esne ha a kiszemelt hölgy is egyszercsak rám írna magától, vagy személyesen ha összefutunk ő szólítson meg, hiszen én már előtte nyitottam felé nem egyszer. Én úgy érzem, hogy ez jelentené az ő érdeklődését felém, és ezután én is bátrabban emelném eggyel magasabb szintre a kezdeményezésem. Én legalábbis így gondolkodom, de lehet hogy rosszul gondolom....Írjátok le kérlek, nektek mi a tapasztalatok! Milyen esetben kezdeményeztek (vissza a pasi felé) kedves hölgyek?

Köszönöm!

25/F

2017. febr. 13. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz a dolog (legalábbis nekem). Többször mondták már , hogy nem adok visszajelzést szegény pasinak, pedig annyira teper. Én meg pislogok, mint hal a szatyorban, mert én úgy hittem, rendesen visszajelzek. De a jelek szerint nem. Beszélgetek vele, nevetek a viccein, nem húzódom el, ha hozzámér, én is megérintem, keresem a társaságát stb. De persze ettől még lehetnék akár csak közvetlen is,utólag értem, hogy ez nem egyértelmű. Viszont ha ennél konkrétabb vagyok, akkor már túl sok szokott lenni, és visszariadnak a pasik (az én esetemben). Szóval még nekem is meg kell találnom a középutat.

De mindezek mellett azt mondom, légy egyértelmű. Egy ponton kérdezz rá, hogy mit gondol kettőtökről, mert te ezt és ezt szeretnéd tőle. Mert az az igazság, hogy fordítva is igaz az, amit az elején leírtam. Volt már nem egyszer, hogy nagyon nyomult a pasi, tök egyértelmű volt mások szerint is, hogy akar valamit, és mikor megelégeltem, hogy nem haladunk, én kérdeztem rá. Erre az volt a reakció, hogy: de hát ő csak hülyéskedett, nem alkar semmit, félreértettem. Na, én ezek miatt vagyok úgy, hogy csak a konkrétumokkal foglalkozom, az egyéb dolgokat nem veszem komolyan.

2017. febr. 13. 15:06
 2/6 anonim válasza:

Nekem mindig azt mondják, hogy nem tudom kifejezni az érzéseimet mások irányába. Pedig, ha valakivel kölcsönös szimpátiát, esetleg vonzalmat érzünk, igenis kimutatom.

Viszont a kérdésedre válaszolva: Van sok olyan lány, akik maguk sem tudják, hogy mit szeretnének és húzzák a ffi idegeit és amikor a ffi feladja az udvarlást és talál mást, akkor jönnek rá a hölgyek, hogy megért volna egy misét, hogy megpróbálják közösen.

Teljesen egyet értek a #1-es válaszoló első bekezdésével.

21/L

2017. febr. 13. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
én is ugyanezt tapasztalom kérdező !
2017. febr. 13. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Bizony én is jártam így mint a kérdező, próbáltam beszélgetni a lánnyal (randin társkeresős ismerkedésből) és válaszolt is, meg beszélt néha, de nem dobott fel új témákat, ritkán kérdezett vissza, szóval olyan passzív volt. Még 2x találkoztunk, hátha csak az ismeretlenség miatt ilyen, de ugyan ez volt, nem igazán kezdeményezett, nem éreztem a kapcsolatot, pedig tetszett a lány, és én is neki, mert hát 3x randiztunk.

Egy másik lány viszont az első randink végén kezdeményezte a csókot, és attól elszálltam, szinte repkedtem hazafelé, és gondoltam hogy végre egy nő aki teszi amit szeretne, nem hódol be hülye társadalmi elvárásoknak, és a beleivódott vallási dogmáknak (de egy hónappal később lepattintott hogy van másik pasi...).

Szóval hölgyek kéne kezdeményezni valamennyit, sőt én imádom a kezdeményező nőket, és szerintem csak egx hülye férfinak nem tetszik ez, aki a fenti elavult elvárási marhaságok szerint "gondolkodik".

2017. febr. 14. 10:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha randizol, akkor alapvető, hogy nyomulni kell, MINDIG neked kell kezdeményezni a közeledést, és megtenni a következő lépéseket, lehetőleg minél gyorsabb egymásutánban. Ha nem így csinálod, a lányok többsége két dolgot gondol: 1. puhap*cs vagy, 2. nem tetszik neked, azért nem nyomulsz.

Tehát, ha a lány a randin jókedvű, poénkodtok, nevettek, akkor meg kell próbálni megfogni a kezét. Ha fogod a kezét, akkor 5-10 perc múlva simogasd meg a haját, az arcát. Ha engedi, akkor a következő lépés, hogy megcsókolod, és így tovább, és így tovább. Addig kell nyomulni, ameddig a csaj azt mondja, hogy ezt most ne. De utána tovább kell próbálkozni, persze nem erőszakosan, de kitartóan. EZ IMPONÁL A LÁNYOKNAK. Ez az ALFA VISELKEDÉS.

2017. febr. 14. 19:15
 6/6 anonim ***** válasza:
milyen alfa? hagyjuk már ezt !
2017. febr. 15. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!