Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladnátok ti is ha 25 évesen egy kapcsolat sem jött volna össze?
Ti hogyan élnétek meg ezt?
Eddig csak elutasítottak, akinek meg bejöjettem volna, azt meg csak hazudozott majd talált jobb fiút.
Nagyon rossz hogy ennyire nem megy ez nekem, nem találok hozzám való lányt. 25 vagyok és egyszer sem volt barátnőm. Úgy érzem hogy ha eddig nem jött össze akkor már nem is valószínű. Igaz későn érő vagyok, de nem ennyire. Úgy érzem nagyon kimaradt valami az eddigi életemből, amit már sosem élhetek meg...

Nem, bár így 32-33 évesen kicsit elfáradtam :D
25évesen épp mindenkivel akartam ismerkedni, baromira nyitott voltam és max pár hónapot voltam parlagon.
Neked sem kéne csüggedned, max kissé reálisabban megközelíteni ezt az egész párkapcsolatosdit.

nem csináltál semmit.. akkor mit akarsz feladni?
Csak azt tudod feladni, ami a tied.. neked jelenleg nincs semmid, vagyis fel se tudsz adni semmit.

Én nem. Nalam pl most sorra buknak ram a csajok.
Hat igen ilyen idosen mar jol keresek, van pénzem minosegi telefonra, ruhara, stb

Az lehet a baj, hogy nincs önbizalmad, és ezt sugárzod ki magadból.
Gondold át, hogy vajon téged inspirálna-e egy olyan nő, akinek semmi önbizalma, s tudat alatt is sugallja, hogy hagyd el, keress olyat, akinek nincsenek önértékelési problémái? Te is lehagynád egy másikért.
Borzasztó fárasztó egy önbizalomhiányos, nyavalygó férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!