Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti feladnátok egy lehetőséget egy még bizonytalan kapcsolatért?
Nem szeretnék konkrét lenni, nehogy véletlenül ő is olvassa ezt... A lényeg az, hogy kapnék egy relatív jól fizető munkát külföldön. Ez vonzó, de megriaszt a sok lemondás, amivel járna. A legfőbb, hogy van egy néhány hónapos kapcsolatom itthon. A párom nem szeretne költözni, én meg nem tudok dönteni. Ha biztosan érezném, hogy szeret, és velem akar maradni, akkor nem lenne kérdés. De őt bizonytalannak érzem, és félek, hogy eldobom a lehetőségem, aztán hoppon maradok. Se nagy ő, se pénz.
Az idő egyre sürget, nekem meg dönteni kellene.
Ha nem érzed biztosnak az ő érzéseit, akkor sincs mit gondolkodnod. Ő bizonytalan. A munka biztos.
Ha erős a kapcsolatotok, akkor kitartotok egymás mellett.
De ha eddig is sz..r gyenge volt, akkor ezen a munkalehetőség már úgysem fog rontani.
Lépni kell,egyértelműen szerintem.Ha komolyan érdeklitek egymást úgyis megoldjátok.
De nem úgy tűnik,hogy ebből kinézne valami jó.Indulás!
Egy kulfoldi munka egesz eletedre kihat. Tapasztalatszerzes, nyelvtudas, kapcsolatrendszer..benne lesz a CVd-ben.. meg 10-20 ev mulva is hatasa van, ha el akarsz helyezkedni.( es most ne a penzt , a kinti keresetet nezd)
Ez a hatas nem szembeallithato egy par honapos kapcsolattal.
Ha o az igazi,kibirja a kapcsolat.
Ha nem o, akkor miert dobnal el egy ilyen lehetoseget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!