Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a férfiak itt sokszor panaszkodnak, hogy a nők nem hajlandóak tenni semmit a kapcsolatért, közben ha egy nő ír ki egy normális kérdést arról, hogy mit tehetne a kapcsolatáért, akkor sokszor alig kap normális, segítő választ?

Figyelt kérdés

Miért köpködnek vélt vagy valós sérelmek miatt az összes nőre, és miért nem próbálnak akkor segíteni annak, aki kéri, és aki AKAR tenni valamit a párjáért?

Miért ignorálják ezeket a kérdéseket?

2018. ápr. 19. 13:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
14%

Napi általánosítós " neszenektekköcsöghímsoviniszták".

Mi a bajod amúgy? Azért van itt nem egy normális, segítőkész férfi ( társam).

2018. ápr. 19. 13:40
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Értem milyen jelenségről írsz (páran már néhány csalódás miatt eszeveszett gyűlölködésbe kezdenek), de miért lennének kötelesek válaszolni arra kérdésre?
2018. ápr. 19. 13:41
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Azok nem férfiak csak béna fiúcskák. A férfiak egészen mások és azért akadnak normális, építő jellegű választ adó normális férfiak is.
2018. ápr. 19. 13:42
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem általánosítok, SEHOL nem írtam, hogy mindig minden férfi ezt tenné.

Természetesen nem kötelesek, csak nekem fura, hogy hiába van egy csomó kérdés, mikor egy lány/nő szeretne tenni a kapcsolatáért, azokat meg se látják, közben meg ömlik belőlük, hogy a nők semmit se csinálnak, csak beleülnek a jóba, stb.

Persze, akadnak. Csak valahogy azoknak a userek, akik (nyilvános nicknévvel) szidják a nőket, valahogy sose látni a kommentjeiket egy normális kérdés alatt.

2018. ápr. 19. 13:46
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Engem érdekelne, hogy ezen az oldalon hol vannak a normális férfiak? A legtöbben itt mind nőgyűlölők... :/
2018. ápr. 19. 13:46
 6/12 A kérdező kommentje:

Azért szerencsére nem mind :D

2018. ápr. 19. 13:48
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Ha valaki értelmesen fogalmaz meg egy kérdést, arra általában értelmes válaszok szoktak menni. Láttam már olyat, hogy egy szűz tapasztalatlan srác írta le teljesen normálisan, hogy mi okoz neki problémát, és hogyan tegyen ellene, és kapott tök normális tanácsokat és tippeket. Szóval szerintem ha valakinek tényleg problémája van és megoldást keres rá, akkor kap. A többi provokatív, vagy troll jellegű kérdésnél persze megy a savazás, meg a trollkodás.
2018. ápr. 19. 13:55
 8/12 anonim ***** válasza:

ez az oldal több kérdést okoz mint amennyire választ ad :)

helyénvaló a téma..a normálisak am nem rinyálnak a nők viselkedése miatt és nem csak "szakítsatok" - kal tudnak válaszolni

2018. ápr. 19. 14:09
 9/12 anonim ***** válasza:
74%

Férfiak nem panaszkodnak.

Itt fiúk vannak többségeben így tehát panaszkodnak, mert nem nőttek még fel.

Némelyik pontosan olyan, mint egy hisztis k_rva.

2018. ápr. 19. 14:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest most pont te panaszkodsz, utolsó.
2018. ápr. 19. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!