Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Ti feladnátok a jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti feladnátok a jól működő kapcsolatot vagy házasságot ha bepróbálna nálatok egy sokkal jobb és helyesebb férfi mint amilyen a párotok/férjetek?

Figyelt kérdés
Fontos kihangsúlyozni, hogy a jelenlegi kapcsolatotokban is boldogok vagytok, de egy úgynevezett alfahím megjelenése tudna ezen változtatni?
2018. nov. 25. 17:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Én biztos nem, mert sok energiát tettem a kapcsolatomba-házasságomba és minthogy gyakran mondunk őszinte pozitív szavakat és dícséreteket egymásnak, így egy olyan pasit, akiről te írsz nem érdekel.
2018. nov. 25. 17:32
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
*egy olyan pasi
2018. nov. 25. 17:33
 3/15 anonim ***** válasza:
4%

Azt fogják válaszolni kivétel nélkül, hogy nem, dehogy.

A valóság azonban nem igazolja vissza ezt a 100%-os egyetértést, amit majd olvasni fogsz.

2018. nov. 25. 17:33
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Az enyémnél nincs jobb és helyesebb férfi😎.
2018. nov. 25. 17:36
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
1-es vagyok és nem tudok sajnos képzést arról tartani, hogy mit jelent sok őszinte és érdektelen szeretetet adni a másiknak egy kapcsolatban, nem pedig csak elvárni és flegmáskodni. Van erről sok olvasnivaló az interneten.
2018. nov. 25. 17:37
 6/15 anonim ***** válasza:
56%
Mivel nincs intimitás a házasságunkban egyedül ezzel lehetne elcsábítani, viszont eddig aki szexet akart emberileg nem volt túl vonzó, úgyhogy nem tartok már ettől.
2018. nov. 25. 17:45
 7/15 anonim ***** válasza:
98%

Ez egy dedós kérdés. Sose volt még tartós kapcsolatod, ugye?

1. Egy ilyen férfi szóba se állna velem, de minimum gyanús.

2. Az, hogy jobb és helyesebb, nem jelenti azt, hogy jobban illik hozzám, mivel én se vagyok tökéletes.

3. Mennyire lenne boldog egy olyan kapcsolat, ahol kevésnek érzed magad?

4. Azt honnan tudom, hogy jobb? Ehhez hosszú évekig kéne bizonyítania, olyan helyzetekben, amikben a férjem már bizonyított. Ránézésre sose derül ki.

5. Mindenkinél van szebb. És kösz, de nekem nem életcél, hogy hetente mással dugjak, csak mert szebb.

6. Szerinted a gyerekeimhez is jobb lenne, mint az édesapjuk? Ne viccelj.

Alfahím... mint valami állat...

2018. nov. 25. 17:48
 8/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Egy kapcsolathoz edes keves a kulso. Egy boldog, tobb eves kapcsolatot, amihez sok kozos elmeny es befektetett energia tarsul, majd hulye lennek feladni egy nagyobb bicepszert, mikor szaz masik dolog fontosabb.
2018. nov. 25. 18:10
 9/15 anonim ***** válasza:
81%

Nem, nem adnám fel. Megjelent az életemben egy ilyen "alfahím" (bár nagyon nem szeretem ezt a jelzőt) pasi.

Külsőre tökéletes, értelmes, udvarias, talpraesett stb., de tudom,hogy a kapcsolatunk ideig-óráig tartott volna, ezért még odáig sem jutottam el,hogy elmerengjek mi lenne, ha...

2018. nov. 25. 18:16
 10/15 anonim ***** válasza:
81%

Lehet, hogy vannak itt olyan férfiak, akik számára hihetetlen, de vannak olyan nők, akik csak olyan férfival jönnek össze, akit tényleg szeretnek és őt találják a leghelyesebbnek, legjobbnak mégha objektíven nézve vagy mások számára nem is az.

Egyébként meg mindig azt mondják, hogy mindenkitől lehet találni helyesebbet, jobbat, okosabbat, de jó esetben az ember nem dob el egy jól működő kapcsolatot és hagyja el azt, akit szeret valaki olyanért, aki csak tetszik neki.

2018. nov. 25. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!