Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Ti feladnátok a jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti feladnátok a jól működő kapcsolatot vagy házasságot ha bepróbálna nálatok egy sokkal jobb és helyesebb férfi mint amilyen a párotok/férjetek?

Figyelt kérdés
Fontos kihangsúlyozni, hogy a jelenlegi kapcsolatotokban is boldogok vagytok, de egy úgynevezett alfahím megjelenése tudna ezen változtatni?
2018. nov. 25. 17:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem, mert eleve nem járok olyan csávóval, akivel ippeg beérem. Ha valamilyen tulajdonsága megfog, de átlagos/csúnya mások szerint, nem ugyanaz a kategória.
2018. nov. 25. 18:45
 12/15 anonim ***** válasza:
58%
Látom, szépen le lett pontozva minden válaszoló. Dolgoznak az incelek rendesen.
2018. nov. 25. 20:45
 13/15 he84 ***** válasza:
Nem vagyok komoly párkapcsolatban, de így is jól tudom, hogy nem tudna elcsábítani senki se, ha valóban szeretném a páromat szerelmileg, emberileg és barátilag is egyben. Egy jó kapcsolat, egy ismert, rendes, megbízható ember többet ér nekem, mint hogy próba szerencse módon csak úgy elhagyjam egy alfahím miatt, vagy egy másik nem alfahím miatt. Az emberek nem tárgyak, akiket csak úgy lecserélünk, aki meg így kezeli őket, főleg bármilyen kapcsolatban, az nem normális, felszínes, érzéketlen és soha nem is kedvelte igazán semmilyen szinten a párját. Akármilyen átlagos, vagy átlag körüli, esetleg testsebb lenne a párom, akkor se cserélném le tutira, elmondtam miért.
2018. nov. 25. 23:06
 14/15 he84 ***** válasza:
És ez akkor is igaz lenne nálam, hogyha még csak pár hónapja ismerném a páromat. Az alfahímek pedig nem jönnek be kicsit se, persze biztos van köztük is pár rendes, tisztelet nekik, mint kivételeknek.
2018. nov. 25. 23:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, hogy jobb és helyesebb legyen. Hanem, hogy valahogy neked többet adjon, akkor is ha nem olyan helyes vagy nem olyan "jó". Házasságot egyáltalán nem adnék fel, kapcsolatot talán.
2018. nov. 26. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!