Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladnátok ti is ha 25 évesen egy kapcsolat sem jött volna össze?
Figyelt kérdés
Ti hogyan élnétek meg ezt?
Eddig csak elutasítottak, akinek meg bejöjettem volna, azt meg csak hazudozott majd talált jobb fiút.
Nagyon rossz hogy ennyire nem megy ez nekem, nem találok hozzám való lányt. 25 vagyok és egyszer sem volt barátnőm. Úgy érzem hogy ha eddig nem jött össze akkor már nem is valószínű. Igaz későn érő vagyok, de nem ennyire. Úgy érzem nagyon kimaradt valami az eddigi életemből, amit már sosem élhetek meg...
2022. márc. 1. 19:57
11/11 anonim 

válasza:

Eleve 25 évesen még minek tartós kapcsolat ? :D
Nőzzél, bulizzák, krvázz, vagy csinálj olyan dolgokat ami szórakoztat, ne 40 évesen jusson eszedbe majd, feleség, gyerek mellet, hogy "nem éltél".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!