Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt az emberek hogy az incelek lenézik a nőket, miközben a chadek nem csak hogy tárgyként kezelik, de még le is szarják őket?

#42 milyen Tinder profilja pörögjön a "csedemnek", ha együtt vagyunk? 🤷🤡 (Amúgy nem a #41 vagyok)
És főleg, mi van akkor, ha az illető soha a büdös életben nem tinderezett? (pl. se én se ő soha nem társkeresőztünk, nem szorultunk rá) Az már nem is ember vagy mi? :D Húzzátok már ki a fejeteket a tinderből meg a hasonló baromságokból mert ez már nagyon szánalmas... A "szótárad" nekünk nem létezik.

#42:
A valódi Chadek és Stacy-k nem szorulnak rá társkeresőkre, mert élőben is tudnak maguknak párt találni.

#42! Ja, viccesek vagytok😂Most akkor nem az a Chad, akiért minden nő odavan, semmit nem kell értük tennie? Mert akkor minek tinderezne, ha amúgy se tudja őket levakarni magáról???🤔Eleve nem ér rá Tinderezni, hisz alapból mindig fekszik valakin. (Az enyém történetesen mindig 1 nőn, nem váltogatja naponta 3x, pedig megtehetné, ha akarná.) Csak mint írtam, normális.

"A valódi Chadek és Stacy-k nem szorulnak rá társkeresőkre, mert élőben is tudnak maguknak párt találni"
Ha monogam tipusok, pl. a tesom. O sosem volt fent ilyen netes szarokon (amugy en sem, mert alapbol eselytelennek lattam).
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!