Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt az emberek hogy az incelek lenézik a nőket, miközben a chadek nem csak hogy tárgyként kezelik, de még le is szarják őket?

Én férfiként gyakorlatilag 6 éves korom óta az összes döntésemet közvetett kényszerből hozom meg. Nyilván nem lehet beszélni kényszerről, mivel az nem közvetlen, csak tudom, más lehetőségem nincs a normális életre.
A nők meg sosem találkoznak ilyesmivel, mivel tutorial módban élik az életüket, a sok férfi meg asszisztál hozzá, majd végül erőszakol, amikor nem bírja tovább kutyaként.

31,a valóság az, hogy teljesen torz képed van a világról, a nőkről, talán még saját magadról is.
Nekem az utamat nem segítették férfiak. Még apám se, mert azon kívül, hogy here módra döglik, sokat nem tesz és nem is tett értünk.
Nem tudom a te világodban, hogy nőnek fel a nők. Én relatíve jól helyezkedek, de így is voltam bánt a általános iskolában eleget. Mindig is fura voltam, nehezen értettem meg a szociális helyzeteket, az embereket, emberi kapcsolatokat, vannak auti vonásaim. Mindezt egy diszfunkcionális családban, ahol eleve nem volt segítve a szocializációm. Az egyetlen, ami a családomban biztos, az anyagi háttér. Ezért hálás is vagyok.
Hogy visszatérjünk az elejére, fogalmam sincs szerinted mit is adnak a férfiak a nőknek, hogy miért könnyített a pálya az élet különböző területein a nőknek, a realitás, hogy az egy szem párkeresést kivéve, ahol, a férfiakhoz hasonlóan annak lejt a pálya aki szép és/vagy magabiztos, sehol nincs plusz. Illetve később, a 40 éves nyugdíj, de azt meg nem random férfiak adják.
Tehát, érdekelne, szerinted mégis mi az a hatalmas plusz.

"A nők meg sosem találkoznak ilyesmivel, mivel tutorial módban élik az életüket"
Aztan jol rakurnak 30-35 felett, amikor vege a tutorial stage-nek....
37F incel

Egyetlen egyszer adtam esélyt egy olyan pasinak, aki nem tetszett. Ez volt èletem legnagyobb baromsága, amit elkövethettem.
Az ilyen (nők körében nem népszerű) fèrfiak rosszabbak, mint a kullancsok, tele vannak komplexusokkal ès ha nagy nehezen találnak is valakit, rövid idő alatt tönkre teszik pszichésen.
A szakítás után mèg 6 èvig zaklatott, pedig már házas voltam és gyerekem is született.

Nem azért nem gyilkolásznak (mondjuk ez minden emberre igaz) mert nem akarnak, hanem mert azt büntetik.
Az érzelmi bántalmazást nem. A legtöbb incel telve van haraggal, gyűlölettel, irigységgel, de persze ez mind varázsütésre szűnne meg egy nő mellett. Nem vetítené ki rá a frusztrációit, nem vezetné le rajta a gondjait. Hiszen amúgy aranyból van a szíve, csak a világ gonosz.
Egy érzelmileg sérült ember nem képes normális kapcsolatot kialakítani, normálisan reagálni. Minél sérültebb, annál inkább igaz ez. Egészséges lelkű embert pedig még nem láttam aki incelnek hívja magát. Olyat igen, aki régóta egyedül van, de nem hálózata be ez az őrület.

De, csak neha melleutok....
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!