Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! összejönnétek polidaktiliás sráccal?
Figyelt kérdés
A polidaktilia (sokujjúság) a fejlődési rendellenességek között az ujjrendellenességek egyike. Leggyakrabban hatujjúságában nyilvánul meg, főleg a kéz kisujji oldalán jelentkező ujjtöbblet formájában.2022. jún. 20. 20:40
1/8 anonim válasza:
Nem szokták ezeket gyerekkorban levenni?
Amúgy nem érdemes ezen rugóznod. Ne az erre kapott néhány válasz alapján próbálj következtetni az esélyeidre, mert nagyon megtévesztő lehet.
2/8 A kérdező kommentje:
én nem vagyok ilyen csak kérdem
2022. jún. 20. 21:17
3/8 A kérdező kommentje:
amúgy milyen menő lehet már ha vkinek 6 ujja van
2022. jún. 20. 21:17
4/8 anonim válasza:
Nem hinném, mert ez félelmetes lehet.
6/8 anonim válasza:
Nekem bejönne. Mivel a különleges, tehetséges és nem mindennapi srácok a gyengéim.
7/8 anonim válasza:
Ilyen srác nem igen van, mert ezt babakorban lecsippentik
8/8 SandNigger válasza:
Nem jönnek össze. Jobb kezemen 6 ujjal születtem. (hüvelykujj). Levették kölyökkoromban, de a helye és ahogy összeforrt a seb, mai napig látszik. Vékonyabb is mint a másik hüvelykujjam.
Értelmesebbek illedelmesen továbbállnak ha meglátják. Bunkók egy "fúj" vagy "ez mi a szar" után :)
24 f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!