Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! összejönnétek félénk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! összejönnétek félénk sráccal?

Figyelt kérdés
2022. máj. 17. 20:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem kell harapofogoval …
2022. máj. 17. 20:12
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem lany vagyok de szerintem a "felenk srac" kifejezes azert eleg tag, szerintem semmi baj nincs ha egy srac nem meri egybol elmondani egy lanynak tok lazan hogy tetszik neki, ezt egy ertelmes lany felismeri es o is jeleket ad majd neki ami onbizalmat adhat a kezdemenyezesre a sracnak. Viszont ha tobb jelet is kuldott a lany es nem mer lepni igy se, vagy csak amugy annyira felenk a srac hogy szo szerint megszolalni sem mer lanyok elott, az mar szerintem eleg gaz mert nem a lany dolga lenne felszedni a csavot, hanem forditva:D
2022. máj. 17. 20:24
 3/18 A kérdező kommentje:

"nem a lany dolga lenne felszedni a csavot, hanem forditva:D"

miért ne szedhetne fel egy lány egy csávót? 2022 van, egyenlőség van a nemek között.

2022. máj. 17. 20:31
 4/18 anonim ***** válasza:
71%

Igen, összejönnék Vele, félénkségtől függetlenül.

Félénk vagyok én is.

Ha a srác szimpatikus Nekem, akkor működhet a dolog.

2022. máj. 17. 21:42
 5/18 anonim ***** válasza:
81%
Azért ez még megvan, hogy a fiú kezdeményez, a legtöbb lány ezt várja. Ha nem kezdeményezel sokáig akkor tovabbálnak, mert ez már nem félénkség hanem balf@szság. Persze vannak olyan lányok is akik lazán kezdeményeznek, de ilyen kb egy az ezerből.
2022. máj. 17. 21:43
 6/18 anonim ***** válasza:
67%
Számomra mindig is vonzóbb volt a magabiztosság (amikor még nincs elszállva magától az illető), leginkább azok a srácok fognak meg, akiknek ilyen a kisugárzása. Bár az önbizalom nem a félénkség közvetlen ellentéte, de a félénkséggel általában önbizalomhiány is jár, az meg már nem igazán tetszik nekem.
2022. máj. 17. 21:47
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is visszahúzódó természetű vagyok, szóval ez egyáltalán nem jelentene gondot.
2022. máj. 17. 22:54
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Minden a félénkség mértékétől függ.
2022. máj. 18. 00:18
 9/18 anonim ***** válasza:
8%

Jajj, te kis drága virágszál kérdező.

Ha te tényleg azt hiszed, hogy a nők is echte komolyan veszik ezt a "le a nemi szerepekkel" dolgot, és ők is egyenlően akarnak mindenben szerepet vállalni, akkor szokj hozzá hogy egyedül maradsz.

Ez a nagy egyenlőségesdi csak addig tart, amíg az a nőknek plussz lehetőségeket, extra kiváltságokat ad.

Amint nekik is részt kéne venniük valamiben, konkrétan például az ismerkedésben, akkor ennek az egyenlősdinek ott vége is.

A nők ismerkedés terén kb ugyanúgy vannak drótozva mint 300 éve voltak.

Elvárják hogy a férfi kezdeményezzen, ők válogatnak.

Esetleg ha országosan ismert előadó lennél, vagy sportoló, akkor már szemmel látható számú lány találna érdemesnek arra, hogy mondjuk kellesse magát előtted.

Addig meg tessék lenyelni a keserű pirulát, és produkáld magadat, mert ez az elvárás.

Ha te nem teszed, akkor majd úgyis jön egy tesztoszteronban fürdő nagyarcú alfahím aki fogja produkálni magát és felszedi a környezeted lányait.

Tapasztalat. Egy darabig úgy gondolkoztam mint te, aztán az élet megtörölte a képemben a csizmatalpát párszor.

2022. máj. 18. 01:59
 10/18 anonim ***** válasza:
34%
#9 a feminista hangadók azok úgy is viselkednek (többnyire) mint hirdetik, de az átlag nők meg nem feministák, ők meg vannak elégedve a jelenlegi helyzettel (többnyire).
2022. máj. 18. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!