Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! összejönnétek félénk sráccal?
"nem a lany dolga lenne felszedni a csavot, hanem forditva:D"
miért ne szedhetne fel egy lány egy csávót? 2022 van, egyenlőség van a nemek között.
Igen, összejönnék Vele, félénkségtől függetlenül.
Félénk vagyok én is.
Ha a srác szimpatikus Nekem, akkor működhet a dolog.
Jajj, te kis drága virágszál kérdező.
Ha te tényleg azt hiszed, hogy a nők is echte komolyan veszik ezt a "le a nemi szerepekkel" dolgot, és ők is egyenlően akarnak mindenben szerepet vállalni, akkor szokj hozzá hogy egyedül maradsz.
Ez a nagy egyenlőségesdi csak addig tart, amíg az a nőknek plussz lehetőségeket, extra kiváltságokat ad.
Amint nekik is részt kéne venniük valamiben, konkrétan például az ismerkedésben, akkor ennek az egyenlősdinek ott vége is.
A nők ismerkedés terén kb ugyanúgy vannak drótozva mint 300 éve voltak.
Elvárják hogy a férfi kezdeményezzen, ők válogatnak.
Esetleg ha országosan ismert előadó lennél, vagy sportoló, akkor már szemmel látható számú lány találna érdemesnek arra, hogy mondjuk kellesse magát előtted.
Addig meg tessék lenyelni a keserű pirulát, és produkáld magadat, mert ez az elvárás.
Ha te nem teszed, akkor majd úgyis jön egy tesztoszteronban fürdő nagyarcú alfahím aki fogja produkálni magát és felszedi a környezeted lányait.
Tapasztalat. Egy darabig úgy gondolkoztam mint te, aztán az élet megtörölte a képemben a csizmatalpát párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!