Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! összejönnétek félénk sráccal?
A feminista hangadók is ugyanezek, csak álszentek és lökik a kilométeres kamukat a nemi szerepek nélküli álomvilágaikról. Én balszerencsémre sajnos felülreprezentáltan sok ilyen újhullámos femi csajjal próbáltam meg ismerkedni (egyetemisták közt ez nagyon divat) és ugyanúgy a nagyarcú alfa palira várnak, nem fognak ők se soha az életben effortot ölni az ismerkedésbe, és ugyanúgy nem fognak femininebb, érzékenyebb, szolídabb srácokat választani. Pláne nem úgy hogy még ők tegyék meg az első lépést is.
Ez a női kezdeményezőkészség kizárólag itt a neten élő hit...
Nem jönnének veled össze.
Esetleg akkor, ha régebbről ismernek. De akkor sem lennének veled sokáig, mert egy magabiztos srác sokkal vonzóbb.
Ha meg ismeretlen lányoknál próbálkozol, teljesen esélytelen, ha rendes a csaj, akkor csak levegőnek néz, nem nevet ki.
(egy pasi)
A lányok több esetben nem azt mondják amire valójában gondolnak. Ezért készítettelek fel arra, ami várható.
De tudod mit? Akkor innentől válaszoljanak neked a nők. Szia.
#13 voltam.
6-os válaszoló (21:47) vagyok. Lányként írtam azt amit. Sokáig abban a tévhitben éltem, hogy én más vagyok, nekem bejönnek a félénk, akár önbizalomhiányos srácok, de csak magamat is becsaptam ezzel. Szerintem a legtöbb nő egy olyan pasit szeretne maga mellé, akire felnézhet, aki vigyáz rá, nem pedig egy olyat, akinek a lelki világát kell ápolgatni a rossz önbecsülésével kapcsolatban.
Most már nem fogom magam és másokat hitegetni ezzel, ha nem tetszik a válasz, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!