Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt az emberek hogy az incelek lenézik a nőket, miközben a chadek nem csak hogy tárgyként kezelik, de még le is szarják őket?

Ugyanakkor mégis csak igaza van a kérdezőnek is, mivel a másik oldalon ott vannak a párkapcsolaton belüli erőszak "áldozatai", ahol a Chad bizonyítottan tárgyként kezeli a nőt.
Onnan tudjuk, hogy tárgyként kezeli, hogy az erőszak bizonyítottan megtörtént.
Onnan tudjuk, hogy Chad, hogy a nő kapcsolatban maradt a red flagek ellenére is, tehát figyelmen kívül hagyta a férfi személyiségét, azaz vagy a pénz(ami itt nem működik), vagy a férfi kinézete játszik.

"connectolódni"
Ez olyan, mint a Morfika-fele korruptalodik :)
38F incel

"Ugyanakkor mégis csak igaza van a kérdezőnek is, mivel a másik oldalon ott vannak a párkapcsolaton belüli erőszak "áldozatai", ahol a Chad bizonyítottan tárgyként kezeli a nőt."
Párkapcsolaton belüli erőszak áldozata voltam egyszer, jó régen.
Az elkövető pedig egy 20 feletti srác volt, aki egészen addig szűz volt, amíg velem össze nem jött. Kifejezetten előnytelen külsejű (nemcsak én gondolom ezt), depressziós. Állandóan ő is azzal jött, hogy a nők ilyen meg olyan pasikat választanak helyette csak a külső miatt, pedig ha egyetlen egyszer kapna esélyt, olyan szinten tudná szeretni a barátnőjét, mint senki más a világon.
Hát, tőlem kapott esélyt, részben azért, mert az elején jól el tudtunk beszélgetni, azt hittem, lelki társak vagyunk, és majd idővel beleszeretek és akkor a külseje már nem fog zavarni (nem jött be, valójában végig taszított), valamint öngyilkossággal is zsarolt (2x próbált már véget vetni az életének, és vagy 10x elmondta, hogy még egy szerelmi csalódást már nem bírna ki, tényleg megölné magát, és kicsivel utána kezdett el udvarolni, próbálkozni, könyörögni, hogy adjak esélyt).
Néhány hónapig bánt normálisan velem, majd bántalmazott. Olyan ocsmányul beszélt, hogy ha szó szerint elmesélném, miket mondott, még a pszichopatább fajta itteni kommentelők is belepirulnának, fenyegetett, zsarolt, el akart idegeníteni a családomtól, barátaimtól, majd meg is erőszakolt 1x. A szakítás után zaklatott, öngyilkossággal és az én megölésemmel, megfojtogatásommal is fenyegetett.
Nem tudom, hogy a ti elvetemült szótárotokban ki a "Chad", láttam vagy 10 féle definíciót. Azt viszont tudom, hogy a mostani párom rohadt helyes (számomra), első pillanattól kezdve vonz szexuálisan, és mégis ő az, aki soha nem kezelt tárgyként és soha nem bántott, és hozzá fogok menni feleségül.
A helyzet az, hogy bármilyen külsejű és státuszú férfi lehet undorító jellem, egy hangyafsznyival sincs több esély arra, hogy egy sikertelen, incel alkat férfi jobban megbecsülje a partnerét.
Az erőszak áldozatai meg nem idézőjeles áldozatok, és nem azért hagyják magukat bántani, mert olyan szexi pasheeeeka a másik, hogy még az is megéri, hogy tárgyként kezel, erőszakoskodik, bánt, és nem is azért, mert a csodakülseje miatt elhesegette a hölgy a red flag-eket, hanem azért, mert lelki sérült, amit legtöbbször otthonról, a családból hozott. A legtöbb olyan nő, aki tényleg évekig ragad bele ilyen kapcsolatba, zűrös családból származik, és soha nem alakult ki az önbecsülése, önbizalma.
Én nem származom annyira zűrös családból (éppen ezért léptem ki véglegesen kevesebb, mint egy év alatt), de azért közel sem volt minden rendben, és rosszak voltak a középiskolai éveim is, szóval pár hónap bántalmazás már elég volt ahhoz, hogy az a minimális önbizalmam eltűnjön, ami volt, és tényleg belegondoljak veszekedéskor, hogy megérdemlem ezt a hangnemet, mert a párom feszült, és én meg "provokáltam", és megfordult a fejemben az is, hogy mással lehet még rosszabb lenne, legalább ez a srác nem csal, nem üt. Aztán ez szépen elmúlt, mert megszólalt a végén a józan eszem + mellém álltak barátok, családtagok. De valaki sokkal mélyebbről indul, mint én, és nem adatik meg a támogató légkör, és akkor beleragad, főleg, ha még anyagi függésben is él a pasitól.
Ez egy érzékeny téma, és rohadtul nem azt érdemli, hogy idézőjeles h.ülyeségekkel le legyen seperve, és egy olyan rosszindulatú, primitív feltételezésre legyen kenve, hogy azért tűri, mert a külsőre, "Chad" mivoltra ment. Semmi köze ahhoz. Kártékony és rosszindulatú dolog ilyet állítani. Tudom, hogy jó érzés kiadni a fáradt gőzt egy anonim oldalon, de idáig azért nem kellene elmerészkedni, mert idetévedhet olyan, aki ilyen kapcsolatban él, vagy épp most lépett ki, vagy próbál kilépni, és súlyosan sértőek lehetnek ezek a feltételezések, és ha épp érzékeny állapotában van az illető, károkat tudtok okozni (pl. még jobban fél segítséget kérni, mert erre a fogadtatásra számít).
Tessék szakemberek által írt anyagokból informálódni a párkapcsolati erőszak, bántalmazás témakörét illetően, ne random kommentek, primitív, egysejtű szintű elméletek, és ne incel gittegyletek (férfihang, stb.) alapján ítélkezzetek.

Az incel és a chad ugyanaz mentálisan. Csak a chadekre ragadnak a nők, az incelek meg messziről taszítják őket.
A chad is lealázza, dugásra (ki)használja a nőket (ezért van a "minden pasi szemét" sírás neten), míg az incelek 80%-a is ezt csinálná legszívesebben, csak mivel rondák nem tehetik meg.

"pedig ha egyetlen egyszer kapna esélyt, olyan szinten tudná szeretni a barátnőjét, mint senki más a világon."
Ez erős redflag.

Nekem már az aggályos, hogy a legtöbb Grál lovagnak tartja magát. Ha a Nigéria nő idejönne, tuti belé szeret, akkor is, ha kényszer házasság, ha egy nő esélyt adna, tuti főnyeremény lenne, ő aztán, soha egy szóval nem bántaná stb. Közben meg látjuk a megnyilvánulásaikat. De tovább megyek, bárki, akinek picit nagyobb önismerete van, tudja, hogy vannak hibái és nem mindenkivel lenne kompatibilis, sőt, bizonyos emberek valószínűleg el sem tudnák viselni.
De persze ők tökéletesek csak... (itt a kifogás helye)
Már ez egy hatalmas Red flag. Ha valaki képtelen a közel reális énkép kialakítására és/vagy a szociális, érzelmi alapú kapcsolatok megértésére legalább elvi szinten, az minden társas kapcsolatra eleve alkalmatlan. Legyen az Chad, incel, offy goofy (vagy mi) simp, vagy alfa, béta, gamma, tercier esetleg egyéb külföldi jövevény szó amit szerettek használni.

"pedig ha egyetlen egyszer kapna esélyt, olyan szinten tudná szeretni a barátnőjét, mint senki más a világon."
Ja gondolom amíg az említett hölgyemény tudja a helyét. Konyhában, kussban, körberajongva a fizikailag vízisiklóra vagy teleszart zoknira hasonlító pasiját. Korrekt, korrekt.

Az én szótáramban az a Chad, aki online sikeres, van matche és el tud menni onnan 30 randira.
Ha ez a férfi ma ronda, akkor ő az új Chad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!