Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak szexuális tárgyként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak szexuális tárgyként kezelnek a férfiak, miközben én inkább az ellenkezőjét szeretném?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok, komoly kapcsolatot szeretnék, de még nem igazán jött össze.

Akivel randizni megyek, vagy pár hétre összejövünk, az vagy kimondottan csak szexben gondolkodna, őket azonnal ejtem, vagy kapcsolatot szeretne, de nem velem, viszont szexelni akarna, velük sem állok le, vagy azt állítják, hogy kapcsolatot szeretnének, de x hét után rájönnek, hogy igazából nem tudnak szeretni engem, csak testileg vonzódtak hozzám.

Pedig nem öltözöm, nem viselkedem úgy, ami arra utalna, hogy velem könnyen el lehet jutni az ágyig, vagy én ezt akarnám, sőt, szerintem inkább pont az ellenkezője. Nincs kint semmim, sőt, még kitenni se nagyon van mit. Inkább vagyok kislányos, mint szexuálisan vonzó.

Azt sem hiszem el, hogy velem nem lehet ennél többet kezdeni. Tanult vagyok, szeretek olvasni, bármiről szívesen elbeszélgetek (kivéve a focit, azzal a világból ki lehet kergetni), sok minden érdekel, de igazából a férfiak ezeket meg sem hallják. Alapvető dolgokra is visszakérdeznek, amit gyakorlatilag az ismerkedés első percében elmondok, hogy ki vagyok mi vagyok, de meg se hallják, ugyanúgy meglepődnek rajta harmadszorra is, mintha először hallanák.

Nem tudom mit kéne csinálnom, hogy ne így kezeljenek, hiszen most se teszek olyat, ami erre adna okot.

2018. okt. 19. 12:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
A probléma,hogy legtöbb férfi a külsőt nézi és még a sarki kukás is bombanőt akar maga mellé akivel lehet villogni az utcán.
2018. okt. 19. 12:39
 2/18 anonim ***** válasza:
60%
Egy ilyen nőt, sokkal érdekesebb ágyba vinni, mint aki kirak mindent.
2018. okt. 19. 12:43
 3/18 anonim ***** válasza:
2%

Egyrészt a férfiaknak a nőktől szex kell. Ha te ezt ennyi idős korodra még mindig nem értetted meg, senki se fog sajnálni, majd összeállnak olyannal aki már megértette és megadja nekik.

Másfelől egy okoskodó/önkritika nulla nő hülyeségeit senki se viseli el hosszú távon.

2018. okt. 19. 12:45
 4/18 anonim ***** válasza:
40%

Sajnos nem tudom a kérdésedre a választ, főképp nem ennyi alapján, amit itt leírtál. Viszont örömmel találkoznék veled, egy kávéra, vacsira...

A leírtak alapján szimpatikus lehetsz. :)

Aztán élőben lehet meg is tudnám válaszolni a fent említett problémádra a választ, de akár több is kialakulhat. Még ha erre kicsi is az esély. :)

Persze jó eséllyel messze laksz... :(

29F

2018. okt. 19. 12:49
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű ne ismerkedj! A direkt ismerkedések: leszólítanak az utcán, társkeresők stb inkább a spermanók gyűjtőhelye (tosz azt mész!) és inkább a lazább kapcsolatok jönnek így össze.

Ha komolyat akarsz akkor egyszerűen nem ismerkedsz! Nyitotnak kell lenned de a direkt ismerkedést hanyagold.

2018. okt. 19. 12:52
 6/18 anonim ***** válasza:

Nem könnyű komoly kapcsolatot az tény. Egy dolgot tehetsz, hogy nagyon szelektálsz. Azok a férfiak, akik rögtön (rövid ismertség, akár találkozás nélkül) a szexre vagy erotikus témára terelik a szót, azok nem neked valók. Ha jön valaki, aki rád kíváncsi, téged akar megismerni, annak a szex egy többedik lépcsőfok. Ha visszagondolsz ezekre a férfiakra te is tudod, hogy nem érdeklődtek irántad soha komolyan, csak a felszínes kérdéseket tették fel. Nekik annyi a lényeg, hogy minél több nőt megfektessenek, ezért előadnak egy álarcot. Be kell nézni mögé! Léteznek normális férfiak, hidd el!

29 N

2018. okt. 19. 13:10
 7/18 anonim ***** válasza:

Ha interneten ismerkedsz, valószínű, a szexxel nyitnak. Az ne a személyednek szóljon, hanem sok ott a kiéhezett, szexpartner kereső bajnok.

Nem gáz, ha Te keresel ott, mert ha Téged találnak meg, valószínű a fenti kategória szólít meg.

És sajnos lehet, a 179. lesz a befutó, addig meg kitartást.

2018. okt. 19. 13:42
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Miért? Szerinted megéri hónapokat pazarolni egy olyan nőre, aki analfabéta a szexben? Én 40+ -os férfi vagyok, világ életemben barátságos, toleráns, odafigyelő voltam a nőkkel szemben. Én vagyok rá az élő példa, hogyan cseszi el egy férfi az életét ha ilyen. Nem drágám! Menj akkor, és keress magad mellé egy szolgát, akit majd megúnsz 2 év múlva. Ő nem a szexet fogja keresni nálad, hanem olyan jófiú típus lesz, akinek a hátán még fát is vághatsz. Ne ilyedj meg, ha fáj a fejed esténként, ő türelmesen kivárja, hogy majd évente 3X megadd neki az 5 perces misszionárius, de csak sötétben és takaró alatt.
2018. okt. 19. 13:50
 9/18 anonim ***** válasza:
44%

Màdodik randin volt az első szex, 30 éves voltam akkor, egy 6 éves gyerek anyja.Ennek 3 éve, kezdettől együtt élünk.

Nem hinném, hogy minden férfi csak a szexre hajt.

Koràbbi kapcsolataimban sem ezt tapasztaltam, sőt, mindig ők akartak többet, én meg nem.

Lehet olyanokkal talàlkoztàl eddig, akiknek más típus tetszene komolyabb kapcsolatra.

Ezt valahogy magadnak kell megfejteni, mi az oka.

2018. okt. 19. 13:52
 10/18 anonim ***** válasza:
14%

#9 vagyok

Azt hozzàtenném, hogy egészséges embereknek igényük van a szexre, a minőségi, jó szexre.

Tehàt ha esetleg ódzkodsz ettől, persze hogy elkerülnek majd.

Nőként bevallom, hogy nàlam a szex mindig is fokmérője volt a folytatàsnak.

2018. okt. 19. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!