Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem államosítják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem államosítják a társkeresési ipart?

Figyelt kérdés

- Munkahelyeket teremtene. Lenne mindenki mellé kirendelve egy párkapcsolati mentor, aki figyelemmel követné az illető párkapcsolati életét. Aktát vezetne az egész életéről, kapcsolatban állna a Stanford egyetem pszichológiai tanszékével és kielemeznék a helyzetet.

- Megszűnnének a kamuregisztrációk, követőgyűjtők, komolytalanok. Mindenki csak ügyfélkapun keresztül férhetne hozzá.

- Pénzt spórolna az állam, nem kéne a századvégnek bonyolult és költséges kutatásokat végeznie, itt lenne minden adat, pontos rálátásuk lenne nem csak az állampolgárok párkapcsolati státuszára, de az EESZT rendszerrel összekötve (hányszor volt nemibeteggondozóban, volt-e abortusza, szült-e és adta-e zaciba, családfával összekötött genetikai hajlam elemzések) még a gyerekszülési potenciált is előre lehetne jelezni. A CSOK-os hitelbírálathoz is hatékony lehetne, hogy mennyire lehet hinni a beígért 3 gyereknek.

- A válóperes ügyvédek és a bíróságok munkáját is lehetne tehermentesíteni, mert minden információ rendelkezésre állna, nem kéne feltárni semmit. Kevesebb lenne a visszaélés is mindkét oldalon, mert mindenki komolyan venné a komoly kapcsolatot.

És nem utolsó sorban az állami megfigyelőrendszer és a pszichológiai elemzések garantálnák, hogy a leendő párod nem selejt példány. És mivel egy harmadik, független fél, a titkosszolgálat informálná le, nem csorbulna a romantikus ismerkedés.

Maximum az a néhány személyiségi jogot védő fanatikus tüntethetne ellene, de mindenki másnak csak előnye lenne belőle.

Meg így is sokkal több adatuk van rólad a nagy cégeknek amiket sötét üzletemberek adnak-vesznek, akiknek az az érdekük, hogy életed végéig kísértést érezz a társkereső használatára, sose találd meg a párod, míg az államnak az az érdeke, hogy egészséges gyerekek szülessenek, akik családban nőnek fel és lesz is belőlük valaki, aki versenyképessé teszi majd az országot, de nem menekül külföldre és nem a konkurens ország szekerét tolja.

#társkeresés #ügyfélkapu #titkosszolgálat #TEK #államosított társkeresés #társkereső ipar
2022. júl. 6. 02:57
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
93%

Tessék mondani, annak is részt kéne vennie ebben a majomparádéban aki soha az életben nem társkeresőzött és nem is akar, se a jelenlegi verziókkal, se Incel Vince hagymázas lázálmai mentén? :D

Én ugyanis sose szorultam arra hogy ilyen helyeken áruljam magam. Volt és van is társam, gyerekem is van. De ha egyedül maradok majd, nem maradhatnék egyedül mert kötelező lenne valakivel, akit ez a Nemzethy akármi kisorsol nekem, összeállni akkor is ha nem akarok és szolgálni a majmot? :O

Ember, kezeltesd magad mert nagyon beteg vagy.

2022. júl. 6. 20:36
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

#21:

Csatlakozom az indirekten (különféle minőségű) kapcsolatokba bonyolódó emberek táborába.

+ 1 arra, hogy jobban érzem magam általában egyedül, mint partnerrel. Legalábbis párját ritkítja ennek az ellenkezője.

2022. júl. 6. 20:44
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

"És nem utolsó sorban az állami megfigyelőrendszer és a pszichológiai elemzések garantálnák, hogy a leendő párod nem selejt példány."

Ne sértődj meg Selejt Sándor akarom mondani Incel Vince, de ez neked talán annyira nem lenne előnyös. Meg egyik incelnek se, nagyjából semmi se változna.

2022. júl. 6. 21:54
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Löllencs lenne a vezére, és csakis Viktorta mondaná rá az áldását a keresztényi színeiben.

Jó ötlet.

2022. júl. 6. 22:31
 25/32 A kérdező kommentje:
#20: Kényszer nélkül nincs siker. Olyan, mintha most azt mondtad volna, hogy szoktassam rá a tanulásra a gyerekeket ahelyett, hogy elő lenne nekik hatóságilag írva a kötelező közoktatás.
2022. júl. 7. 00:01
 26/32 A kérdező kommentje:

#21: Annyira lenne kötelező, mint az USA-ban a credit history vagy a bankszámla. Nyugodtan kimaradhatnál mindkettőből, mint az amishok. Csak akkor nem lenne hol panaszkodnod, mert ott lenne egy állami lehetőség.

#23: Szerintem meg igen, mert az állam csak a genetikai, orvosi tényeket írná le rólam. A nőkre nézve lenne szégyen, ha a nők azzal jönnének, hogy csak kövérek, öregek meg fogatlan segédmunkások jelentkeznek náluk, mert ott lenne papíron, hogy én nem ilyen vagyok, aztán mégse...

2022. júl. 7. 00:06
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Incelpince mai liturgiáját hallottátok.
2022. júl. 7. 02:09
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

"Az állam naplózná, hogy kivel mikor hol és mennyi időre találkozott, mindkét fél jelentést írhatna a randin lévő tapasztalatairól, egyfajta online naplóként, ami mindkét fél számára felelősséggel bírna. Mintha a pszichológusodnak írnád le a gondolataidat."

Már megbocsáss, de elgurult a gyógyszer? Mégis miért lenne ez jó? Ennyire kifacsart gondolatmenet még incelektől is ritka... miért is kéne nekem beszámolni a dugásaimról, a csókjaimról, öleléseimről?

Gyakorlatilag egy elnyomó rendszerben gondolkodsz: aki nem tartaná be a monogámia szabályait, az nyilvánosan megszégyenülne ország-világ előtt? Elfogadom, hogy te ezt szeretnéd, de ez olyan szinten radikális, hogy szerintem pár kósza százaléknál több része nem támogatná ezt a lakosság részéről. 90% fölötti elutasítottsága lenne egy ilyennek. Méghogy naplózza az állam, hogy én mikor, mit kivel...

Legutóbb azt párhuzamot vontam a mentális betegek viselkedése (mindig utolsó szalmaszálakba kapaszkodnak, az én családomban van súlyos mentális beteg) és az incelek viselkedése között (utolsó szalmaszál, mikor már minden reménytelen = blackpill és incelség). Az incelek is tehát pont ezt cisnálják: ez a sok zöldség, ami itt elhangzik, mind egy szálig utolsó szalmaszál, amibe próbálnak ezek az emberek belekapaszkodni.

Valahol végtelenül elszomorító, hogy emberek végső elkeseredettségükben mi mindenen törik a fejüket. Jelen esetben radikális dolgokon, mert nekik valami nem jön össze valami, így változtassunk inkább a körülményeken, változtassunk a világon. A világ nem fog változni. Nem azért alakult egy irányba a világ több száz éven keresztül, hogy aztán visszaformálódjon több száz évvel korábbra, ahonnan indult. A fejlődést (legyen az jó vagy rossz) nem lehet megállítani, még egy ilyen erősen konzervatív országban sem, mint a miénk.

2022. júl. 7. 02:50
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Itt most a patriarchális társadalomra utaltam: "Nem azért alakult egy irányba a világ több száz éven keresztül, hogy aztán visszaformálódjon több száz évvel korábbra, ahonnan indult."

Azért szűnt meg a patriarchális társadalom, mert a társadalmak úgy akarták. Ha ilyen nagy horderejű dolgok egyszer véget érnek, azok nem egyik napról a másikra történnek, hanem évtizedek, évszázadok következményei, és ha az emberiség ezeket fejlődésnek könyveli el, akkor a gyökerekhez való visszatérés e logika alapján visszafejlődést jelentene.

Mindegy, hogy ki mennyire szereti a mai társadalmat és a nők szerepét. Ez egy hosszú fejlődés eredménye (függetlenül attól, hogy jónak vagy rossznak gondolja az adott egyén ezt a fejlődést). De bizonyára komoly oka volt, hogy az egész világ ebbe az irányba halad(t). Előbb-utóbb a muszlim országok is elérik ezt a szintet. Az egyetemisták és értelmiségiek ott is nyugatias gondolkodásúak. Látni lehet, hogy erre halad a világ, és bizonyára okkal halad erre. Bizonyára komoly oka volt, hogy a társadalmak kinőtték a régi rendszereket. Mert valami nem volt kóser velük. Kénytelen leszel ezt elfogadni, mert a világ nem fog visszafele haladni, legfeljebb átmenetileg.

De ugyanez vonatkozik a mai világra is: a ma még modernnek tartott dolgokat is kinőhetik még a társadalmak a következő évtizedek alatt, és akkor a mai dolgok lesznek elavultak a jövőben.

Ebből a tanulság az, hogy az egyén kénytelen alkalmazkodni a fejlődés irányához.

2022. júl. 7. 03:14
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

26

Te amúgy miről beszélsz? SOHA nem használtam semmilyen társkeresőt, de még csak bulikba se nagyon jártam, és mégis voltak párkapcsolataim. Ja és 20-as éveim elején járok - mielőtt kiderítenéd, hogy száz éve még másképp volt.

Az emberek nemcsak társkeresőn ismerkednek. Fogd fel, és fogadd el.

A legjobb barátnőm egy közös ismerősön keresztül, a tesóm az egyetemen, a legközelebbi fiú haverom még a gimiben, csomó ismerősöm házibulikban/fesztiválokon ismerkedett meg a párjával, de vannak szép számmal, akik vallási közösségben jöttek össze a pasijukkal/csajukkal.

Tudom, hogy nehéz elképzelni, de VAN élet az interneten kívül. Javaslom, próbáld meg felfedezni.

2022. júl. 7. 07:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!