Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem akarják a nők az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarják a nők az internetes társkereső oldalakat, tényleg olyan rossz és nehéz nekik ott?

Figyelt kérdés

Jó pár nagyon csinos fiatal lányt ismerek akik el vannak keseredve hogy nincs párjuk és hogy már az igényeket is leadták, de nem tud sehol ismerkedni...csak az idióta pasik találják meg és mi lesz ha egyedül maradnak

Mondom neki próbálják ki a netes társkeresést...erre...dehogyis az hülyeség...(de indokolni nem tudta hogy miért)

2022. júl. 5. 11:24
 1/8 anonim ***** válasza:
27%

A nők mindig azzal jönnek, hogy ott mindenki csak megdugni akarja őket. Az igazság meg ez, hogy kapnak 100 levelet, ebből kiválasztják a legmenőbb srácot, aki nyilván tényleg csak dugni akar, mert megteheti. Aláfeküdnek, ott lesznek hagyva.

Konklúzió: mind a 100 egy selejt szar.

Ilyenek a nők. Becsülni kell azt a párat aki tényleg nem használja ezeket.

2022. júl. 5. 11:33
 2/8 A kérdező kommentje:
1. Pl. soha nem volt ilyen oldaton akkor?
2022. júl. 5. 11:38
 3/8 anonim ***** válasza:
28%
Attól még vannak barátnői, azok meg bombázzák a "tapasztalataikkal".
2022. júl. 5. 11:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sok ismerősöm, barátnőm társkeresőzik.
2022. júl. 5. 11:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ott a szar van.
2022. júl. 5. 11:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

azért elég sok nő azzal panaszkodik amit #1-es ír, hogy jajj mindegyik csak megdugni akar.

De ezt hagyjuk mert marhaság, következő faszi ha rájuk ír és tetszik ugyanúgy megismerik, és ugyanúgy társkeresőznek.

Habár szerintem sok nő csak unalomból.

Vagy max azok akik nem járnak el csak vásárolni...

2022. júl. 5. 13:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem adhatták le az igényeiket, ha senkit nem találnak. Van, aki minden sarkon beforduló csávónak aláfekszik kortól, kinézettől függetlenül.
2022. júl. 5. 14:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Én soha nem voltam fent ilyenen, de nem is lennék hajlandó.

Ígyis kaptam már épp elég gusztustalan üzenetet és képet a többi közösségi médián. Ezekről a hekyekről én szinte csak negatívan hallottam.

Arról nem is beszélve, hogy itt is milyen "érdekes" férfiak hangoztatják, hogy ők fent vannak ezeken...

Ismerkedésre szerintem a legjobb a való élet.

2022. júl. 5. 15:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!