Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Szeretném megtalálni életem párját egy olyan nő személyében aki nem szeretne gyereket, de valahogy nem igazán akar sikerülni.
Próbáltam már mindent , a társkeresőktől kezdve a saját ismerkedős honlapig de szinte minden próbálkozásom hasztalan volt.
Hasonló személyiségű nőre vágyom mint amilyen én magam vagyok, de ezzel annyira megnehezítem a saját dolgomat hogy az már a lehetetlennel határos.
Tudom hogy túl sokat várok el, és tudom hogy nehéz mindenkinek a párkeresés, de szeretnék én is boldog lenni, és boldoggá tenni azt a nőt akire vágyom.
Nem tudom mit tegyek, várjam a csodát, vagy mindennap húzogassak tovább sok száz nőt balra a társkeresőkön?
Vagy adjam lejjebb , és ha boldog nem is leszek, de legalább lesz valaki mellettem?
Köszönöm előre is a válaszokat :)
Sok dolog van ami alapján megmondom hogy milyen lehet kb, illetve nálam van rengeteg kizáró tényező.
Dohányzás, ivás, tetoválás, vékonyabb nőket részesítem előnyben, stb :)
Én azt tapasztaltam hogy általában árulkodik valakinek a személyiségéről ha tel van tetoválva.
Számomra nem annyira szimpatikus a tetoválás, látványra sem, de 1-2 apró még nem annyira zavaró.
Azért válogatok így mert azt a nőt szeretném megtalálni akivel leélhetem az életem, dugni bármikor lenne nő, de nekem nem erre van szükségem, illetve nem vagyok képes szexre érzelmek nélkül.
Én többre vágyom attól minthogy összejárunk, szexelünk, elvagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!