Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ilyen elkeseredett nők?
Akik babát szeretnének, és ezért szórakozóhelyen vadásznak jó génállományú palikra, illetve úgy mennek bele a kalandba hogy nem védekeznek vagy, azt hazudják hogy szednek fogamzásgátlót?
Mindezt jobb megoldásnak tartják mint a spermabankot, mert itt látják húsvér valóban az apát,szóval az hogy egy másik csávónak a spermáját adják kivan zárva,+ nagyobb választékból meríthetnek.
Itt inkább kupuzárási pánikos 40-es nőkre gondolok, akik szeretnének gyereket, csak eddig nem találták meg a megfelelő apát,és az biológia óra ketyegése miatt, már azzal is kivannak békülve hogy egyedülálló anyaként,apa nélkül nevelik fel a poronytukat.
Ez nem elkeseredettség, hanem intelligencia. Egy férfi nem jó másra csak szexre, a gyerek miatt meg nem kell alkalmazkodni egy hozzájuk, mert a szexhez nem férfi kell csak egy kis ondó. Tudod egy kis kolbászért nem kell megvenni egy egy egész disznót.
Egy kapuzárosos, sörhasú 40es férfi ellenben nem tudja ezt megtenni, ha gyereket akar nőt is kell szerezni és megtartani😃😈
Feltettél egy troll kérdést, majd átléptél egy másik felhasználódba, és írtál egy troll választ.
Jelentenélek, de minek... had lássák mások is a szánalmasságodat.
1. Intelligensen szétkúratod magad szórakozóhelyeken, nem számolva azzal, hogy gyerek helyett akár nemi betegségeket is összeszedhetsz!
Gratulálok. Te is alkalmas vagy az életre :)
5: egyedülállóként szinte lehetetlen örökbefogadni nemtől függetlenül.
Amúgy kérdésre a válasz: én még csak 30 múltam de korábban én is gondoltam ilyenre. Nemi betegségek miatt is elvetettem az ötletet. Egy fiú haveromat kértem meg, ha úgy alakul segítsen be. Végül nem kellett, találtam párt.
Ezek a nők nincsenek elkeseredve.
Csak arról van szó hogy van saját egzisztenciájuk saját önálló életük nem akarnak párkapcsolatban élni mert annak nehezebb oldalát köszönik nem kérik.
Kiszemelik az egy éjszakás (áldozatot)A pasas soha nem tudja nem sejti hogy gyereket nemzett az ő szerepe ott vége.A hölgy meg boldogan felneveli a gyerekét.
A gyerek soha nem tudja meg ki nemzette őt.
Itt persze meg lehet kérdezni a gyerek szemszögéből helyesen tette-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!