Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak nem aszexuális férfiak aszexuális társkeresőn, ennyire miért vannak ezek a férfiak így elkeseredve?
Aszexuális nőként egy Facebook csoportban próbálkozom, rengeteg pasi probálkozik be nálam de szinte 99 százalékáról kiderül hogy azért szeretik a szexet csak mondjuk elég nekik 2 naponta.
Nem tudom hogy ezek a nem aszexuális férfiak mit képzelnek, mit keresnek egy ilyen oldalon, fogalmuk sincs mi az hogy aszexualítás?
Azt hiszi, hogy ő majd megváltoztat. Az ő ellenállhatatlan szexusa téged is rabul ejt, és felszabadítja benned az ott szunnyadó szexistennőt. Csak a megfelelő férfira van szükséged, és thhermészetesen ő a megfelelő.
Vagy csak simán iszonyat kétségbeesett.
Vagy csak simán idióta.
Gondolom azért próbálkoznak be, mert olyan mondvacsinált dolognak tartják és azt hiszik egy ilyen nőt talán egyszerűbb lesz ágyba vinni.
Én magam nem vagyok aszex, pedig egy ideje elment a kedvem az egésztől. De nem próbálkoznék be szexel olyan nőnél aki azt mondja, hogy aszex.
Mondjuk definíció szerint az aszexualitás nem a szexmentes életet, hanem a szexuális vonzalom hiányát jelenti.
Ugyanúgy tudnak dugni, vannak aszexek, akik szoktak is.
Ettől függetlenül ők valószínűleg nem azok, de te sem vagy teljesen tisztában a fogalommal.
Aszexuális férfi vagyok, havi 1 max, de ha kimarad észre sem veszem.
Van merevedésem, meg minden, csak a szex nem érdekel. Megnézem a csinos nőket is, csak szexelni nem akarok.
Nekem az is fura hogy olyan nők vannak aszexuális csoportokban, akiknek van 3-4 gyerekük. Annyira nem érdekli a szex, nem tapasztal szexuális vonzalmat, hogy sikerült azért ennyi gyereket összehozni...érdekes.
Vagy pl akik hetero pasikkal vannak együtt, és csak rinyálni járnak ilyen csoportokba hogy milyen rossz nekik hogy a hetero barátjuk szexelni akar 🥺 máánmegint 😭
Azért, mert próbálkoznak... "jóva', beújítok egy aszexuális csajt, aztán ráveszem a szexre, kicsit érzelmileg zsarolgatom azzal, hogy "kompromisszum", "ha szeretsz, megteszed nekem"...". Undorító dolog.
A másik része meg az, aki annyira gyökkető IQ-jú, hogy nem tudja, mi az, hogy aszexuális, és annyira dugásagyú, hogy el sem tudja képzelni, hogy más nem akarja, ergo, "biztos csak nem akarja annyit".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!