Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha kezdek belefára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha kezdek belefáradni, hogy mindenkinek csak egy megalkuvás lehetek?

Figyelt kérdés

A nőknél sikertelen férfi vagyok, de távol álljon tőlem, hogy közösséget vállaljak az incelekkel.

Az a baj, hogy csak olyan lányokat érdeklek, akiknek nálam sokkal jobb exei vannak és én mindenhogy csak egy pótlék lehetek. A semminél jobb, de alig. Bármilyen jó tulajdonságom van, biztos van legalább 10 expasi, aki azt 10x jobban csinálta és mellette még másik 10 dolgot is. Nem tudok versenyezni és le is terhel nagyon. Hogyan lehetnék különleges? Vagy hogyan szabadulhatnék meg a félelmemtől, hogy nem vagyok az?

Nem akarom, hogy a kérdésem céltalan sopánkodásnak tűnjön, de tényleg kivagyok már ettől. Nem tudom, hogy lehetne minden szuper pasit legyőzni egyedül. Vagy marad az, hogy én vagyok a ló helyett szamár.

2021. okt. 4. 22:35
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Maradj egy időre szingli.
2021. okt. 4. 22:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez nem lesz nehéz.
2021. okt. 4. 22:44
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
De miért érdekel, milyen az ex? Honnan veszed, hogy csak pótlék lennél?
2021. okt. 4. 22:45
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

Az ex az ex. Nem hiába lett az. Mire jó ez a megfelelési kényszer?

Nyilván ezerszer jobb ez a hozzáállás, mint tátott szájjal várni a sült galambot (mint az incelek), de azért ne ess át a ló túloldalára. Kevesebbet foglalkozz az exekkel, és többet az adott csajjal, meg magaddal.

2021. okt. 4. 22:45
 5/10 peca1000 ***** válasza:
91%

Ha felhozza az exet, hogy jobb volt valamiben, mond meg neki, hogy vissza lehet menni, ne a te idődet rabolja.

Illetve kérdezd meg, hogy minek van veled?

A feleségem exei is sokkal jobbak voltak nálam, mégis velem van, fel sem hozza őket szóban.

Én meg nem görcsölök rajta.

2021. okt. 4. 22:46
 6/10 anonim ***** válasza:
89%

Es próbáld meg élvezni az életet. Próbálj szándékosan távol maradni a randizástól.

Randiappokat töröld, Facebook ismerkedős részét töröld, Instagramot töröld.

Koncentrálj a hobbijaidra.

2021. okt. 4. 22:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb neki kéne rosszul éreznie magát hogy egyik exet ss tudta megtartani, es orulhet hogy te vele vagy.
2021. okt. 4. 23:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én megfordítanám ezt a gondolatmenetet: ha a szipi-szupi excsávó után te kellettél akkor te valamit jobban tudsz! Mert ha a vonzó külsőt nem tudod bedobni az üstbe, akkor ott kell lennie bőven másnak, amiért megéri veled lenni.

Egy Lótusz után senki nem vágyik egy trabantra. Ergó jobb vagy annál, mint ami gondolsz magadról.

A másik pedig: tiszteld a barátnőd!!! És ebbe az is beletartozik, higy tiszeled a döntését. Ha neki te kellesz akkor te kellesz.

2021. okt. 5. 04:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nyakatekert logikázások. Itt egyszerűen arról van szó, hogy a kérdező a szexen kívül semmit vagy nagyon keveset tud kezdeni a párkapcsolattal. Ez gyorsan frusztrációt okoz és azt hiszi vele van a baj. A párkapcsolat nem olyan dolog, hogy csak lesz és tudja az ember mit kell vele kezdeni. Azt sokat kell gyakorolni, finomítani, amíg a partnerek jól érzik magukat benne.
2021. okt. 5. 06:30
 10/10 anonim ***** válasza:
47%

"A nőknél sikertelen férfi vagyok, de távol álljon tőlem, hogy közösséget vállaljak az incelekkel.":

Sokan vannak így. Ha minden nőknél sikertelen férfi közösséget vállalna az incelekkel, már többségben lennénk 30 alatt.

2021. okt. 5. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!