Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért dob el szinte mindenki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért dob el szinte mindenki, majd akar újból szórakozni velem?

Figyelt kérdés
Nagyon unalmas séma alakult ki a szerelmi életemben és nem értem az okát... Ahányszor randiztam életemben valakivel, megfigyeltem, hogy hiába mennek a dolgok az elején rózsásan, a végére mindig rosszul sül el valami és ghostolnak, átvernek vagy lemondanak rólam... Ám sokaknak egy bizonyos időintervallumon belül újra az eszébe jutok, mikor már rég mindenkin is "tovább léptem". Olyan ez az egész, mintha csak egy rongybaba lennék, amit bármikor előkaparhatna valaki a játékdobozából. Mások is tapasztalják ezt? Hogy lehet megtörni ezt a rossz kört? Kezdek teljesen belebetegedni...

2022. márc. 13. 01:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
39%

bla bla bla..

túl sokat gondolsz bele az elején, lazítsál

amíg le nem kurjantod a sunát addig semmi nem alakul sehogy, fölösleges beleélned magad

2022. márc. 13. 01:49
 2/16 anonim ***** válasza:
86%

Hány éves vagy? Melyik nemhez tartozol?

Valamiért elég sok lehet a félreértés.

Elhiszem, hogy nagyon bosszantó tud lenni. Engem nőként néznek "rongybabának" a férfiak.

Dicsérni szokták az intelligencia szintemet, de az érzelmeim/határaim tiszteletben tartására külön fel kell hívnom a figyelmüket.

Most kezdek egy komolyabb "megfejtéses szituációnál" tartani. Eléggé izgulok, mert nem kicsit a tét. HIVATALOS SEGÍTSÉG, VÉDELEM számomra az illető és nem szeretnék tartós krízishelyzetbe jutni, vagy abban maradni.

2022. márc. 13. 03:41
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ki szoktad mondani a vágyaidat, gondolataidat, érzéseidet a másik felé? Határt kell szabnod magadnak, és a másiknak is. Inkább kedves, segítőkész vagy a másik felé? Ha igen, akkor ezen is változtatnod kell, mert a túlzott segítőkészség, alárendeltség nem jó.

Amikor valaki ismét előkerülne az életedből, hallgasd meg, de emlékezz vissza, mit tett veled, milyen lelki károkat okozott neked, és ne az érzelmeidre hallgass ekkor, hanem a racionalitásra. Ilyenkor tedd föl magadnak a kérdést:

"Szükségem van nekem ismét erre? Arra, hogy kihasználjon?".

2022. márc. 13. 06:30
 4/16 FoxtrotLidérc ***** válasza:
88%
Jajjj! Ilyen nálam is volt. :))) Egészen addig, amíg az ilyen elemeket el nem kezdtem elküldeni a csíkos hátú vadmalacka farkára lekvárt szeletelni. Aztán persze jött az "értelmiségi fluimucil-kérdés": "De miért?" Azért, csillagom, mert a kisnyúl szőrös, mégsem jeti! ^^ Fun fact: Az egyik díszpéldány utána a baráti körömnek ajvékolt, hogy így sajnálja meg úgy sajnálja. AHHHAAA! Én is - valamelyik másik párhuzamos univerzumban biztosan... Küldd el az ilyet, és ne hagyd magad kihasználni! Tudom, nehéz dolog, mert nyilván nem közömbös a számodra - de ne nézzenek már téged bohócnak! Ha egyszer nem voltál "elég jó", akkor nem baj, de akkor következetesen tartsa is magát ahhoz! ^^ Hidd el, a normálisabbja nem fogja veled bejátszani ezt, a nemnormálisakat meg lesz*rjuk.
2022. márc. 13. 06:53
 5/16 A kérdező kommentje:

Kedves első, nő vagyok egyébként és 24 éves...

Valamint ezek miatt normális, hosszú távú kapcsolatom sem volt még, és bizalmi problémáim alakultak ki.

2022. márc. 13. 08:48
 6/16 anonim ***** válasza:
49%

Kedves Kérdező!

Édesapáddal milyen volt a kapcsolatod gyerekkorodban?

2-es válaszoló vagyok, a "rongybaba" effektusos szintén. Talán itt lehet a kutya nálunk elásva?

Kétszer 24 éves leszek nemsokára

2022. márc. 13. 09:13
 7/16 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz.... Alkoholista, minden második szava sokszor hazugság, és nárcisztikus zavara is lehet. Szavakban szeret, tettekkel nem nyilvánul meg.
2022. márc. 13. 09:17
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Fogadd őszinte részvétemet kérdező!

Egy cipőben járunk tehát. Az én apám is alkoholista volt, erősen titkolózik, valamint váratlan "idegrohamokat" produkál.

Éppen tegnap találkoztunk (szüleim a nagyon távoli múltban elváltak, anyukám nem túlságosan régen elhunyt.) Szinte minden percben szidni készült mindenért.

Második felesége elég ügyesen játssza a "szerető" mostohát velem.

Édesanyád hogyan viszonyul ehhez a szörnyű helyzethez? Tett már valaha lépéseket ezeknek a megnyilvánulásoknak a megváltoztatására?

2-es és 6-os válaszoló voltam.

2022. márc. 13. 09:23
 9/16 A kérdező kommentje:
Anyukám elvált tőle még kiskoromban, de továbbra is egy fedél alatt lakunk vele, mert nem volt semmilyen kitörési lehetőség. Nagyon agresszív lett miatta és ez rám is átragadt szépen lassan.
2022. márc. 13. 10:06
 10/16 anonim ***** válasza:
76%

2 felállás a jellemző:

- Ha srác vagy: Kedves vagy, aranyos, szórakoztató, de nincs meg benned a plusz, ami általában a jó kinézet vagy a férfias dominancia. Így jó vagy barátnak, vigasztalásra vagy egoboostra, de pasinak mégsem akarnak.

- Ha nő vagy: Ilyenkor az a jellemző, hogy szexet akartak a srácok, aztán épp nincs kitől megkapniuk. Ekkor vissz-vissza kacsintgatnak, hogy hátha újra megkapják tőled.

Mindkét esetben érdemes átgondolnod, hogy kikkel is ismerkedsz, mert ha sorozatosan ebbe futsz, akkor bizony a te hibád. Valószínűleg nagyok az elvárásaid külsőre vagy valamire és olyanokkal randizgatsz, akik nálad jobbra vágynak.

2022. márc. 13. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!