Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól gondolom, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy csak szórakozni akar velem, ugye?

Figyelt kérdés

Röviden: megkeresett az exem, kb egy éve szakítottunk. Hónapokig egyáltalán nem is beszéltünk, nem tudtunk a másikról semmit, mert én letiltottam őt.

Majd feloldottam, egyből megkeresett és elkezdtünk beszélni.

Felvetette a találkozó gondolatát, amiben benne is lettem volna, de csak mint ismerősök. Én ezt többször hangsúlyoztam is, hogy nem szeretnék már kapcsolati szempontból tőle semmit. De olyan pár voltunk, akik kb együtt nőttek fel, így nem feltétlenül akarok vele haragban lenni,vagy tudomást sem venni róla. Gondoltam, hátha tudunk egy minimális normális kapcsolatot ápolni, amire még ha kevés példa is van, de azért akad.

Na hát végül a találkozót lemondta, azzal az indokkal, hogy ő nem akar engem lelkileg tönkretenni, stb, úgyhogy várjunk még ezzel az egésszel és addig csak online beszélgessünk.

Én viszont nem értem, mivel tudna nekem ártani, amikor én mondtam, hogy nem szeretném újrakezdeni.

Ő sem beszélt ilyesmiről, de számomra ez mégis olyan hatást kelt, mintha ilyesmi tervei lennének velem.

Mielőtt kapnám a megjegyzéseket: igen, tudom, hogy még nem vagyok teljesen túl rajta. Elég sokáig voltunk együtt. De a kapcsolat nagyon megromlott, így valóban nem szeretnék már vele párkapcsolatot.

Amúgy erre nem válaszoltam, mivel a találkozót eleve nem én hoztam fel, írásban sem én kerestem soha, szóval nem nagyon tudtam erre mit mondani.

Mit gondoltok?

2021. júl. 16. 13:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Azt hogy tedd vissza a tiltást.
2021. júl. 16. 13:55
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Akar valamit 100%.
2021. júl. 16. 13:58
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom, hogy "szórakozni" akar, inkább csak vissza akar téged kapni. Ha te nem vagy túl rajta és nem is szeretnél tőle semmit, akkor inkább hagyjátok egymást, mert könnyen rosszabb lehet (újraindulhat egy se veled se nélküled kapcsolat)
2021. júl. 16. 14:15
 4/16 A kérdező kommentje:

De ha vissza akarna kapni, miért nem mondja meg? Én kértem, hogy legyen őszinte, tisztázzuk a szándékokat.

Természetesen én sem akarom rabolni egyikőnk idejét sem, de ilyen idős múlttal azért "sajnos" érdekel, hogy mi van vele.

De a bizalmam irányába elveszett, úgyhogy nem hiszem, hogy ez rendbehozható lenne, még ha esetleg szeretném is.

2021. júl. 16. 14:31
 5/16 anonim ***** válasza:
58%
Minek oldottad fel? Jól esik hogy teper utánad, de nem akarsz tőle semmit, nem bízol benne, akkor minek játszadozni vele?
2021. júl. 16. 14:39
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

4# "De ha vissza akarna kapni, miért nem mondja meg? Én kértem, hogy legyen őszinte, tisztázzuk a szándékokat."

Igazából kevés az infó, ahhoz hogy pontosat tudjak mondani, ezért ez csak egy tipp volt, mert sokszor ez az utólagos megkeresések célja. (Barátok nem "maradhattok", mivel a szakítás előtt sem azok voltatok, hanem egy pár...)

2021. júl. 16. 14:40
 7/16 anonim ***** válasza:
81%

5# Én nem látok játszadozást egyik részről sem, a kérdező is írja, hogy "feketén fehéren" megmondta neki, hogy már nem akar tőle semmit.

Szóval passz..

3,6 voltam

2021. júl. 16. 14:42
 8/16 A kérdező kommentje:

,,Minek oldottad fel? Jól esik hogy teper utánad, de nem akarsz tőle semmit, nem bízol benne, akkor minek játszadozni vele?"

- azért oldottam fel, mert érdekel, mi van vele

- nem várom, hogy teperjen utánam. Én korrekt módon közöltem, hogy beszélhetünk, akár személyesen is, amit Ő kezdeményezett, de többet ne lásson bele. Nem gondolnám, hogy játszadozom.

Azért meg tett, hogy ne bízzak benne. A bizalom nem csak magától vész el, most ezért ne én legyen már a szemét...

2021. júl. 16. 14:45
 9/16 anonim ***** válasza:
48%

"Röviden: megkeresett az exem"

Ha nem oldod fel a tiltást, akkor meg se tud keresni 🤷‍♂️

2021. júl. 16. 14:48
 10/16 anonim ***** válasza:
73%
Most magadat is hülyének nézed? Nem kell ahhoz találkozni hogy megtudd, mi a helyzet vele mostanában.
2021. júl. 16. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!