Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól sejtem, hogy csak szórakozni akar velem?
Tavaly ősztől januárig egy projekten dolgoztam 3 kollégámmal, két férfivel és egy nővel. Az egyik férfi kollégám a kollégával és a kolléganővel nyitott volt és magabiztos, a közelemben viszont feszengett, távolságtartóbb. Nem gondoltam semmit a dolgok mögé, míg decemberben a két kollégám el nem szólta magát, hogy tetszem a kollégának, nyissak már felé, lassan vége a projekt időszaknak, és szétszéledünk. Meglepődtem, fel sem tűnt a dolog, bár olyan szakaszban volt az életem, hogy nem akartam kapcsolatot, végül adtam egy esélyt a dolognak, beszéltem vele, ahol elmondta, hogy valóban tetszem neki. utána apróbb flörtök voltak köztünk, januárban randira hívott.
Nem tudtam igazán hová tenni mit is akarok, de végül elmentem a randira, amin jól éreztem magam, ahogy láttam ő is, hazafelé úton már a következő alkalmat tervezte fejben, majd csókkal váltunk el. Másnap sem tudtam igazán hányadán állunk a dolgoknak, majd délután felhívott elnézést kért, azt magyarázta, hogy összezavarodott, nem tudja mit akar, azt hitte érez valamit, de mégse, ne haragudjak. Majd pár nappal később le is tiltott. Úgy voltam vele rendben így jártam, nem is kerestem őt, ő írt rám kb. 2 hete, hogy feloldotta a tiltásom, dühből tiltott le engem, de már megbánta, annyit írtam rá, hogy rendben.
Én azóta új részlegen dolgozom, ahol váratlanul 1 hete megjelent, azóta folyamatosan a társaságom keresi, mosolyogva, magabiztosan jön oda beszélgetni mintha semmi nem történt volna, pénteken a gépemen dolgoztam, vállamra tette a kezét, és kérdezgette mit csinálok, én nagyon kellemetlenül éreztem magam, igyekeztem rövidre fogni a beszélgetést..
Dühből tiltott le??? Mégis mi a fenét csináltál, ami miatt dühös volt?
Nekem egy idegileg instabil személyiségnek tűnik. Jobban jársz nélküle, ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!