Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól gondolom, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy csak szórakozni akar velem, ugye?

Figyelt kérdés

Röviden: megkeresett az exem, kb egy éve szakítottunk. Hónapokig egyáltalán nem is beszéltünk, nem tudtunk a másikról semmit, mert én letiltottam őt.

Majd feloldottam, egyből megkeresett és elkezdtünk beszélni.

Felvetette a találkozó gondolatát, amiben benne is lettem volna, de csak mint ismerősök. Én ezt többször hangsúlyoztam is, hogy nem szeretnék már kapcsolati szempontból tőle semmit. De olyan pár voltunk, akik kb együtt nőttek fel, így nem feltétlenül akarok vele haragban lenni,vagy tudomást sem venni róla. Gondoltam, hátha tudunk egy minimális normális kapcsolatot ápolni, amire még ha kevés példa is van, de azért akad.

Na hát végül a találkozót lemondta, azzal az indokkal, hogy ő nem akar engem lelkileg tönkretenni, stb, úgyhogy várjunk még ezzel az egésszel és addig csak online beszélgessünk.

Én viszont nem értem, mivel tudna nekem ártani, amikor én mondtam, hogy nem szeretném újrakezdeni.

Ő sem beszélt ilyesmiről, de számomra ez mégis olyan hatást kelt, mintha ilyesmi tervei lennének velem.

Mielőtt kapnám a megjegyzéseket: igen, tudom, hogy még nem vagyok teljesen túl rajta. Elég sokáig voltunk együtt. De a kapcsolat nagyon megromlott, így valóban nem szeretnék már vele párkapcsolatot.

Amúgy erre nem válaszoltam, mivel a találkozót eleve nem én hoztam fel, írásban sem én kerestem soha, szóval nem nagyon tudtam erre mit mondani.

Mit gondoltok?

2021. júl. 16. 13:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

8# akkor viszont én megmondanám neki, hogy mivel elvesztette a bizalmamat, hagyjon békén.

Bizalom nem csak az újrakezdéshez kell (ha erről lenne szó), hanem bármilyen emberi kapcsolathoz, még egy jó viszonyú ismeretséghez is.

2021. júl. 16. 14:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt az elmúlt egy évben másik parja?
2021. júl. 16. 16:28
 13/16 A kérdező kommentje:

#11, igazad van.. Csak nekem is nehéz azért.

#12, volt egy pár hónapos

2021. júl. 16. 16:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
És mennyi ideig voltatok együtt, miért lett végül vége?
2021. júl. 16. 16:54
 15/16 A kérdező kommentje:

Sok probléma volt sajnos, de leginkább a hazugságokat emelném ki. Tett csúnya dolgokat, amiket nehéz volt lenyelnem, és talán megoldhatattuk volna másképp, ha időben szól. Én nem így ismertem meg. Olyan volt, mintha 1x csak bekattant volna nála valami. És nem 1-2 hazugságról van szó, hanem már úgymond ok nélkül, apróságokban sem mondott igazat. A pénzzel sem bánt jól, játékbeteg lett. Én sosem voltam anyagias, de így nem lehet jövőt építeni.. Mindig próbáltam mellette lenni, húzni előre magammal, de nem ment. Megígérte, hogy leáll a játékkal is, de nem tette. Ez csak 1 a sok nagyobb mértékű hazugság közül, amit kiemelnék. De sajnos sok egyéb más nem szép dolgot is tett. Segítséget nem fogadott el, támadásnak vette. 1x szülő hatására elment addiktológiára,de többet nem, mert ő nem oda való.. És már annyira manipulálva éreztem én is magam, hogy néha én kérdőjeleztem meg önmagam és amit én gondoltam jónak.

Szóval szerintem nagy gáz van vele. :( nem hiszem, hogy változott volna pozitív irányba.

Így sajnos úgy gondolom, hogy egészséges kapcsolatra esély sem lenne vele. De ha "csak" ismerősök vagyunk és néha beszélünk, akkor csúnyán szólva nekem nem kell a terheit cipelnem, nem kell a saját jövőm miatt aggódnom. Nem kellene örök rettegésben élnem újra, hogy mi lesz a következő húzása.

De valahol sajnálom, meg a problémákat leszámítva a társasága hiányzik. Nagyon sok mindent éltünk meg együtt. Ha rendbe tenné magát, akkor jó páros lehetnénk, mint voltunk. De túl sok a mi lenne ha és én nem tudom őt megmenteni, ha benne nincs meg az elhatározás.

Nagyjából ennyi...

8 évig voltunk együtt.

2021. júl. 16. 19:05
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó mondatod a kulcs.. Nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, főleg, hogy azt írtad, hogy egyébként egy tok jó páros voltatok. Soha, senki megmentője ne legyél, sajnos mindannyiunk életében lesznek mely pontok, amik melle egy támogató, segítő társ kell, de ez nem az a kategória.

Probald úgy felfogni, hogy szép 8 evetek volt hullamvolgyekkel, de innentől ő nem a te asztalod.. elhiszem, hogy sajnálod, sok évig együtt voltatok, meghatározó resz volt az eletedben, de neked ennél több és jobb kell már..

2021. júl. 17. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!