Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet elhinni, hogy nem csak szórakozni akar velem?
Van egy fiú, aki nagyon helyes,gazdag,nagy kapcsolatrendszere van. Mindenkinek mindent el tud intézni. Sokan jópofiznak neki érdekből,ő viszont lepattintja az ilyeneket. Nekem viszont rendszeresen ajánlgatja, hogy segít egészségügyi problémáim vannak és ő a legjobb orvoshoz is szerzett időpontot azon a szakterületen, de én végül kibújtam ezalól és nem mentem el, mert nem akarok a lekötelezettje lenni. Nagyon sokat foglalkozik egyébként velem ez a srác, nagyon figyelmes velem, érdekli, hogy milyen a kedvem és szeret megnevettetni. Többször hangsúlyozta, h látja, h én nem érdekből vagyok vele és ő mennyire örül ennek. Én meg próbááltam hárítani, mert nem bízom benne. Annyi csajt megkaphatna és többen rá is vannak állva, másoknak is sokat segít, viszont azok inkább csak ki akarják használni.
Nem tudom, nem merem elfogadni a közeledését, mert félek, hogy csak szórakozni akar velem. Nagyon kitartóan próbálkozik mondjuk, akármilyne elutasító vagyok vele,nem sértődik meg, ő mindig kedves marad, de nem nyomul tovább ha elutasító vagyok. Csak mondja, h szóljak, ha meggondolnám magam. Türelmesen vár és nem erőlteti a dolgot ha látja, h nem akarom.
Jelenleg nem is akarok kapcsolatot, meg félek is ettől az egésztől. Barátnőm szerint a srác fülig szerelmes belém, én viszont ezt nem tudom elhinni.
En is valami hasonlo stilusu vagyok, mint akit leirtal. Azt nem tudom megmondani, hogy nem fog-e visszaelni a helyzettel, mert nyilvan mas emberrol van szo. De ha visszaolvasod a sajat magad altal leirtakat, akkor a helyedben nem tetovaznek, bele kell vagni. Biztosan lesz rengeteg szep perc, ora, nap, ezekre kell figyelni, ne hagyd, hogy a gatlasaid visszafogjanak.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!