Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért dob el szinte mindenki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért dob el szinte mindenki, majd akar újból szórakozni velem?

Figyelt kérdés
Nagyon unalmas séma alakult ki a szerelmi életemben és nem értem az okát... Ahányszor randiztam életemben valakivel, megfigyeltem, hogy hiába mennek a dolgok az elején rózsásan, a végére mindig rosszul sül el valami és ghostolnak, átvernek vagy lemondanak rólam... Ám sokaknak egy bizonyos időintervallumon belül újra az eszébe jutok, mikor már rég mindenkin is "tovább léptem". Olyan ez az egész, mintha csak egy rongybaba lennék, amit bármikor előkaparhatna valaki a játékdobozából. Mások is tapasztalják ezt? Hogy lehet megtörni ezt a rossz kört? Kezdek teljesen belebetegedni...

2022. márc. 13. 01:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Lehet azt használják ki, hogy kedves vagyok és érdeklődő, vagy amire nemrég rávilágítottak, hogy amíg mellettem voltmindenki reflektált a saját kínjaira ettől megijedtek, otthagytak aztán eszükbe jutottam és hogy akkor mekkora balfaszok voltak amiért ezek miatt ellöktek...
2022. márc. 17. 21:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Saját sztorim: még úgy 10 éve megismerkedtem 2 nővel. 1-2 éven belül mindkét ismeretség véget ért, egyiküknél sem sikerült elég megnyerő lennem. Lezártam, nem érdekelt, elengedtem. 4 éve megismertem a párom (azóta exem), erre mikor vele jól alakult minden és boldog voltam, a 2 nő megjelent, szinte egyszerre, egy napon az életemben. Az egyik kifejezetten érdeklődő volt és olyanokat mondott, amiket nehezen nem lehet félreérteni... Szóval létező jelenség, de hogy mi irányítja?! Szerintem minél jobban ráfeszülsz valamire, annál inkább távolabb kerülsz tőle és minél inkább elengeded, annál közelebb jutsz hozzá.
2022. márc. 18. 00:42
 13/16 A kérdező kommentje:
Annyira egy csúszómászó dolog ezt csinálni... Mondták nekem, hogy de ne a negatív oldalról közelítsem meg. Lehet, hogy igazából jellemfejlődése volt mindegyiknek, miután velem "lezártnak" tekintettek dolgokat aztán jött a felismerés, hogy hibáztak. De nem vagyok senkinek a játékszere se egy támogató karakter vagy lelkiszemetesláda. Nem akarok mostmár segíteni akaratom ellenére se senkinek, mert nem bírom ezt lelkileg és idegileg sem tovább.
2022. márc. 18. 09:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

#13, teljesen igazad van, nem is szabad másokat megmenteni, önmagát kell mindenkinek. Egy kapcsolatnak eleve nem ez lenne a célja, hanem az egymás általi kölcsönös fejlődés. Ha az egyik fél többet rak bele, idővel ez a több elfogy benne. Ha már te is elhiszed, hogy "rongybaba" vagy, akivel csak játszadoznak, akkor ezen kell valahogy mielőbb változtatni, önbecsülést visszanyerni, megerősödni és nyilvánvalóvá tenni a partnerek számára, hogy ez nem az óvoda.

(#12 vagyok szintén)

2022. márc. 18. 11:15
 15/16 A kérdező kommentje:
Egy nagyon furcsa dolog is feltűnt.Jellemzően akkor tér vissza az adott illető, amikor nekem (legyen az hetek, hónapok, évek múlva) eltűnt a memóriámból. Ez is már szinte ijesztő.
2022. ápr. 4. 22:52
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Válogasd meg jobban kit engedsz közel, ha rossz emberismerő vagy, nyújtsd el jobban az ismerkedési szakaszt, hogy jobban megismerd. Nem muszáj mindenkivel kapcsolatban lenned, aki kezdeményez, hiszen ez kétirányú dolog! Aki egyszer eltűnt, zárd le, ne fogad újra és újra vissza mert csak az időd vesztegeted!
2022. ápr. 5. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!