Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy versenyezzünk a jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy versenyezzünk a jobb férfiakkal?

Figyelt kérdés

Most gondoljatok bele hogy ott van Béla, egyszerű melós , közepesen intelligens, 175 magas, kicsit apatestes már 30 évesen.

És akkor tetszik neki Reni, aki körül ott liheg 40 férfi. A 40 ferfiből biztos van több aki jobb adottságú mint Béla. És Reni ösztönösen a jobb külsejűt, anyagilag stabilabbat fogja kiválasztani. Így Béla nem győz. De ugyan erre a sorsra jut az összes többi nőnél.

2022. júl. 3. 15:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
75%

"Értékválság van, ami párosult egy nagy adag egoizmussal. A net teljesen eltorzította a gondolkodásmódot, így a nők is azt érzik, bárki az övék lehet, országhatárok nélkül. A férfiak átmentek kiskutyába, az értékválság mindkét nemnél önértékelési problémákat hozott.":

Ez nagyon jól hangzik és Szabó Péter előadásán jól is hangzana, ugyanakkor a valóság ennél egyszerűbb.

- Értékválság van a nőknél, mivel egy részük kizárólag a férfi kinézetét veszi figyelembe, a többi szempontot nem.

- A net maximum annyiban torzította el a gondolkodásmódot, hogy kinevelt egy rakás ilyen nőt, akinek általában az értékek nem számítanak.

- A nők nem azt érzik, hanem ez a realitás. A net megnövelte a nők értékét és lecsökkentette a férfiakét online, de ahogy írtad, a való életben is.

- Az értékválság nem okozott önértékelési problémát. Inkább egyszerűen csak elvette az értéket a férfiaktól. A nők csak nyafiznak, nem kell komolyan venni. Ez a genetikájuk része, egy nő így szocializálódik.

"Gondold át hogy meg vannak-e azok az alapok, amire bátran tudnál alapozni egy kapcsolatot.":

Én is ezt tettem 2017 -ben, amikor rájöttem, hogy nem megy a csajozás. Utána éveken keresztül fejlesztettem magam sikeresen csak azért, hogy még kevesebb matchem legyen, mint az önfejlesztés előtt. A helyzet az, hogy az utóbbi 5 évben a nők elvárásai gyorsabban nőttek, mint amilyen sebességgel egy férfi fejleszteni tudná magát. Nyilván ez a mostani trend nem garantált a jövőben, ugyanakkor egy fiatalnak a "fejlessze magát" az elképzelhető legrosszabb tanács. A legtöbb sikeres ember, akit ismerek, előbb szerzett barátnőt és utána lett sikeres. A barátnőjük tolta őket előre és ez az egészséges módja egy párkapcsolatnak.

Én azt mondom, ha férfiként van valamilyen komoly vagy gyorsan helyrehozható hibád, koncentrálj arra (Ilyen például a kövérség. Viszonylag gyorsan le lehet fogyni és az eredmény látványos különbséget hoz). Egyébként viszont NE fejleszd magad a nők miatt. Fejleszd magad saját magadért, miközben próbálj meg csajozni a mamahotelből is. Én ma nem költöznék el onnan.

"de a tényeken ez nem változtat.":

A motivációs előadók állandóan elmondják, hogy az ilyen külső problémákkal fölösleges foglalkozni, mivel nem tudsz rajta változtatni. Utána viszont azt is mondják, hogy ne legyél kishitű.

Én nem akarok kishitű lenni, ezért azt mondom lehet rajta változtatni. Állami szinten kell kezelni a problémát.

2022. júl. 3. 16:47
 22/31 anonim ***** válasza:
21%
#20: Tehát, az emberek buták, mert egy szót nem úgy használnak, mint ahogy neked kényelmes, de mindenki más ráérti és te vagy a búgócsiga. Igazad van, valóban hihetetlen, hogy mennyi ostoba ember van az oldalon. Érintettként, miért vagy itt?
2022. júl. 3. 16:52
 23/31 anonim ***** válasza:
90%
#22: Így van. Buták. Borzalmasan ostobák. De ne félj, nem csak ezért. Ide úgy összességében az internet és a társadalom söpredéke jár. Feljönnek meló után és megvitatják, hogy mit kellene mashogy csinálniuk, hogy legyen végre nőjük 35 évesen. Leoltják egymást, bunkóznak, flegmáznak, de közben az egyik ugyan olyan selejt mint a másik csak nem akarják tudomásul venni. Épp ezért önigazolás képpen leírják, hogy nekik legalább 100 nő megvolt eddig. A sok hülye persze be is kajálja és megfogadja a legrosszabb tanácsot amit csak kaphat. Szóval igen. Ostoba és buta emberek járnak ide. Persze mielőtt elérne a csőcselék haragja: vannak kivételek, csak ők nem rendszeresen látogatják az oldalt. Ki az a hülye akinek napi szinten van erre ideje :D.
2022. júl. 3. 17:01
 24/31 anonim ***** válasza:
40%

" A net megnövelte a nők értékét és lecsökkentette a férfiakét online, de ahogy írtad, a való életben is."

Ez egy óriási nagy baromság. A férfiaknak is ugyanúgy kinyílt a világ.

És sajnos normális, hozzánk illő, hasonlóan gondolkodó, közös jővőre alkalmas férfit nehéz találni.

A fuckboyok, 50 éves bácsikák, "nekem pina kell, mer' jár" pasik lihegésétől pedig nagyon szívesen eltekintenénk.

2022. júl. 3. 17:48
 25/31 anonim ***** válasza:
74%
Még az 50 evesek is találnak szeretőt is a sárkany mellé.
2022. júl. 3. 17:51
 26/31 anonim ***** válasza:
91%

23. Értem mit akarsz mondani, de képzeld el azt, hogy rád pontosan ugyanezt mondják. Ez is korszakos betegség.

Próbáld meg kitalálni hogy én ki vagyok, hány éves, milyen képzettségem van, dolgozok-e, ha igen hol, kapcsolatban vagyok vagy sem, esetleg van-e családom, milyenek a körülményeim. Komolyan érdekelne, már csak a játék kedvéért is. Én őszintén megmondanám hogy mik a találatok és hol hibáztál. Sőt azt is elárulom majd, hogy miért vagyok itt időközönként.

2022. júl. 3. 17:54
 27/31 anonim ***** válasza:
90%

"És akkor tetszik neki Reni, aki körül ott liheg 40 férfi."

Tehát akkor a bolygón minden nőre 40 férfi jut. Akkor egy 7 milliárdos bolygón összesen 175 millió nő él. Hát ez bizony ciki.

2022. júl. 3. 18:24
 28/31 anonim ***** válasza:
Ne öregedj meg, ne kopaszodj/őszülj,hìzzál el, ennyi a lényeg kb.
2022. júl. 3. 18:52
 29/31 anonim ***** válasza:
90%
Roppant egyszeru. Fogja, Belaba tudatosul, hogy jo noket szeretne kefelni, ezert tesz is erte. Munkat valt, esetleg kimegy kulfoldre jobb penzert, egzisztenciat alakit maganak, nyelvet tanul, elkezd sportolni, vesz jo kocsit, celtudatos lesz, es kiszakad a melos eletbol apatesttel. Aztan szepen elkezdi dugni a Renit.
2022. júl. 3. 20:15
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

"Ez egy óriási nagy baromság. A férfiaknak is ugyanúgy kinyílt a világ.":

A világ kinyílt, de az érték a nők szemében lecsökkent. Még 10 éve például az inceleket simán oda lehetett volna küldeni a béna kövér csajokhoz. Ma ők is 50 -esével kapják az ajánlatokat top férfiaktól. Nyilván nem hosszú távra, de a 2000 -es években még egy ilyen nő örült, ha egyáltalán szexre talált valakit.

2022. júl. 3. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!