Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nincs jobb dolguk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincs jobb dolguk a társkeresőző nőknek, mint olyan pasiknak válaszolgatni, akiktől nem is akarnak semmit?

Figyelt kérdés

Az esetek túlnyomó többségében ezt tapasztalom, nem túlzás, ha azt mondom, hogy 10-ből 9-szer.

Válaszolgatnak, írogatnak, néha egész értelmesen és artikuláltan, de az egészből az jön le, hogy úgy igazából semmit nem akarnak. Hol dolgozol, mit csinálsz, van-e kutyád és macskád, szép vagy, okos vagy, cuki vagy, köszi. Napi 1-2 üzenetet képesek írni, élő csetelésre meg szinte lehetetlen elcsípni őket. Ha elhívom randira (semmi alapom nincs rá, mert váltottunk kb. 10 üzenetet oda-vissza), tipikusan igent mond, majd lemondja, vagy ritkábban találkozunk, de élőben is kb. ugyanezt a benyomást teszi.

Ennek, könyörgöm, mi értelme van? Már annyi ilyenen vagyok túl, hogy 1-2 üzenetváltás után kiszagolom, hogy mi lesz a végeredmény. Mégis reménykedek, gondolván, hogy minek pocsékolná az idejét, ha valójában nem érdeklem. Mert én ilyet nem szoktam csinálni. Ha valaki nem tetszik, rövid úton lezárom, vagy szó nélkül törlöm. Ha a nők is ezt csinálnák, jóval kevesebb lenne a "match", de az a kevés legalább értelmezhető lenne.

Szóval mi ennek az oka? Mit kéne csinálnom? Írjam meg már az elején, hogy ne húzza az időmet, ha nem gondolja komolyan? Vagy ezzel azt az 1-2 normálisat is elijesztem?

Köszönöm, ha van valami jó tanácsotok.

2022. jún. 25. 15:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
Nekem pl nem válaszolnak, akkor én vagy normálisabb nőket húzok be, vagy ronda vagyok. :D
2022. jún. 25. 15:45
 2/17 anonim ***** válasza:
56%
#napihiszti
2022. jún. 25. 15:45
 3/17 anonim ***** válasza:
71%

Azt semmiképp ne írd meg, hogy ne húzza az idődet. Ezt a legtöbb nő lecseszésnek, tamadásnak veszi és azonnal ignorál még akkor is ha egyébkent ő az az időhúzós fajta te pedig teljesen jogosan kéred erre.

Amúgy ezt a jelenséget én is rengetegszer tapasztaltam. Miután zsinorban a harmadik randit mondták le egy hónapon belül inkább felhagytam a netes társkeresőkkel. A Tinderen, Baddon és társaikon lévő nők lelkileg teljesen idióták és nincs jobb dolguk mint a csávóknak írogatni úgy, hogy nem is akarnak tőlük semmit. Tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek. Gusztustalan ez az egész. Egyébként azért írnak kevesebbet mert egyszerre 10 sráccal beszélgetnek és te vagy a 10. a sorban. Ez sajnos ilyen. A saját egójukat, önbizalmukat próbálják növelni az ilyen flörtölgetéssel. Amióta mennek ezek a társkereső oldalak még a legocsmányabb hulladék is elhiszi magáról, hogy ő mekkora jó nő. Amivel nem is lenne gond, ha nem nagyképűen és flegmán tenné ezt.

Hogy mit kellene csinálnod? Konkrétan semmit. Hagyj fel ezzel az ostoba társkeresési módszerrel. Teljesen hasztalan. Próbálj meg élőben ismerkedni mondjuk szórakozóhelyen, fesztiválon, koncerteken. Ott sokkal több sikered lenne mint a Tinderen.

2022. jún. 25. 15:46
 4/17 anonim ***** válasza:
Melletted még 5pasinak írkál,ha még lemondja,talált nálad jobbat.
2022. jún. 25. 16:30
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

De,lenne, csak nem hagyjátok. Bár tinderen nem vagyok, de leírom az én oldalamat. Fent vagyok egy társkeresőn, noha nem keresek társat. Igen, tudom, hogy én vagyok rossz helyen. Viszont ott chatelek valakivel baráti alapon. Közben rám írnak óránként húszan-ötvenen. Ha mindenkinek visszaírogatok, pont azzal nem tudok chatelni, aki miatt ott vagyok. Tehát naivan azt hittem, ha nem írok vissza, elég egyértelmű, hogy nem akarok semmit. Nos, ez nem így van. 90% válasz nélkül folytatja. Itt vagy? Miért nem válaszolsz? Küldesz képet? Nagyon szép vagy! (Ez a kedvencem, mert ugye nincs fent képem, és senkinek nem küldök 😂), Megbántottalak? Milyen kapcsolatot keresel? Látom, megnéztel, tetszem? Ezen kívül érkezik még 10-20 farokkép, "imádok nyalni", leszel a szeretőm? fiatalos vagyok (amúgy 60+)stb.

Nos, ha nem küldött farokfotót, perverz üzit stb., akkor még nem tiltottam le. Szóval az 50.üzenete után megírom neki (igyekszem kulturált formában, bár ekkor már nem könnyű), hogyha az eddigiekből nem derült volna ki, nem szeretnék ismerkedni vele. Akkor kezdődik a mi a baj velem? Nem tetszem? Stb. Megnyugtatom, hogy bizonyára semmi baj vele, ÉN nem szeretnék ismerkedni. Leírom, hogy mit keresek itt. Kizárólag CSAK chatelek. Nem szeretném rabolni az idejét, ha ő maga az atyaúristen, akkor se lesz köztünk semmi. Eddigre 10/1 felfogja, és elköszön. A másik 9 látszólag elfogadja, és kibékül azzal, hogy chateljünk. Közben azzal áltatja magát, hogy meggondolom magam, vagy csak vicceltem, vagy fogalmam sincs, nem látok ezeknek a fejébe. De az biztos, hogy pár óra múlva én leszek a beképzelt b.szatlan picsa, aki egyedül fog megrohadni, mert visszautasítottam ŐT!😂 Az cseppet sem zavarja, hogy soha nem volt arról szó, hogy bármi is legyen köztünk, a nulladik pillanatban őszintén elmondtam, hogy NEM lesz. Szóval nem tudom, milyen nyelven mondjam el, hogy a NEM, az egész egyszerűen nemet jelent, semmi mást nem kell belelátni.

2022. jún. 25. 16:33
 6/17 A kérdező kommentje:

#5 Sajnos azt kell mondjam, hogy alapvetően a te készülékedben van a hiba.

Egyrészt minek nyüglődsz olyanokkal, akik farokképet küldenek? Ezeket tiltani kell, azonnal. Gyanítom, hogy a maradék, egy fokkal normálisabb közül is ki lehet szűrni a hulladékot, jóval egyszerűbben, mint egy unatkozó nő esetében. Tiltani kell őket és kész.

Másrészt, minek válaszolgatsz olyanoknak, akikkel nem akarsz kommunikálni, mert nyilvánvalóan nem egyeznek a céljaitok? Lehet, hogy unatkozol? Kérlek ez esetben ne húzd a másik idejét, mert nem fair!

Harmadrészt, könyörgöm, minek vagy fent társkeresőn, ha csak csetelni akarsz? A társkereső sok mindenre való, a szexkapcsolattól kezdve a házassági hirdetésig, de random csetelésre, arra pont nem. Akik pedig mégis szóbaállnak veled 100%-ban abban reménykednek, hogy majd egy szép napon megdughatnak. Igen, ilyen ostoba a férfi elme, és a női elme meg olyan, hogy pontosan tudja ezt, és ki is használja. Akárhogy nézzük, ez szemétség. Az ilyeneket jelenteni szoktam, bár persze a moderátorok is magasról tesznek rá....

2022. jún. 25. 17:06
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

#6! Tudom, hogy hosszú lett, ezért bocsi, de kérlek olvasd el még 1x, mert elég sok mindent félreértettél.

"Aki nem küldött farokképet/perverz üzit, tehát még nem tiltottam...Ergo, aki küld, azt azonnal tiltom. Honnan vetted, hogy nem?

Leírtam, hogy NEM válaszolok kb. az első 50 üzenetére, de sajnos abból mégsem egyértelmű számára, hogy NEM akarok vele ismerkedni. Miért nem??? Mit gondol, ha nem válaszolok, az valami burkolt jelzés arra, hogy érdekel?🤔

"Ne húzd az idejét!" Ő húzza a sajátját. Én akkor húznám, ha elhitetném vele, hogy lehet köztünk bármi is. Ha az első válaszomban(az 50.rám írása után), leírom neki, hogy NE írjon, mert NEM akarok vele ismerkedni, NEM lesz köztünk semmi, akkor neki semmi más dolga nincs, minthogy felfogja ezt, és olyanoknak írjon, aki akarhat.

De, chatelésre pont való, azért van rajta az a funkció. Az tény, hogy én ott nem társkeresési céllal chatelek azzal az egy emberrel, de azt más, aki rám ír, nem tudhatja. Neki ahhoz az ég világon semmi köze, hogy én mással miről csevegek ott. Lehetne az a srác olyan valaki is, akivel épp alakul valami. Rá szeretnék koncentrálni és kész. Őt az semmiben nem érinti! Rá annyi tartozik, hogy VELE akarok-e ismerkedni, azt pedig már megírtam, hogy NEM.

"Akik pedig mégis szóba állnak veled..." Tehát én tehetek róla, hogy ő ostoba és nem fogja fel, hogy NEM? Kihasználom? Táplálom benne a reményt? Mivel? Hogy leírom neki, hogy NINCS esélye? NEM ismerkedem vele? Az lenne szemétség, ha azt írnám, ismerkedjünk, majd meglátjuk/lehet/talán/érdekelsz, de én nem írok ilyet! Kizárólag azt írom, hogy NEM. Mennyire kell fogyatékosnak lenni ahhoz, hogy egy ember nem értsen egy 3 betűs magyar szót?

2022. jún. 25. 17:27
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én amúgy jobb nőnek mondható vagyok és fenn is vagyok appos társkeresőn, de egyáltalán nem jellemző óránként 20-50 ember üzenete, sőt semmilyen farokkép sem, nem tudom milyen szar társkeresőn van fenn az ötös. Üzenni alapból csak az tud akivel match-be állok, és mivel ha max minden 10. tetszik, és 30 képet nézek meg, akkor 3 matchem lesz. Ez max napi 3 üzenet, ami teljesen normális és nyomon követhető, és ha normális beszélgetések indulnak akkor mindig válaszolok is. De a fele amúgy is közben lepereg.
2022. jún. 25. 18:30
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk azt én se értem, hogy mi bánatot keres valaki egy társkeresőn, ha mindent csinál, csak társat nem keres.

"Fent vagyok egy társkeresőn, noha nem keresek társat. Igen, tudom, hogy én vagyok rossz helyen. Viszont ott chatelek valakivel baráti alapon."

Tudom, tudom én vagyok hülye, hogy erre messengert, vibert, whatsup-ot, hangouts-ot vagy akármi mást használok és akkor nem zaklatnak mások.

2022. jún. 25. 18:36
 10/17 anonim ***** válasza:

#8! Írtam, hogy nem Tinderen vagyok. Valóban gagyi társkereső az, de nem az a lényeg, nekem ugye nem szempont.

#9! Mert egyszer tök véletlenül odakerültem.(Most ez hosszú, és lényegtelen is), nem volt kizárt akkor, hogy keresek társat, közben jöttek emberek beszélgetni, igen tényleg beszélgetni, és legegyszerűbb volt ott tartani a kapcsolatot. Mert ők attól még keresnek társat/dugópartnert, mit tudom én mit, csak nem bennem, mert rólam tudják, hogy én nem. Telefonról legyegyszerűbb egy helyen beszélgetni, nem ugrálni össze-vissza. Van, akinek felesége is van, és mellette társkeresőzik. (Tudom, csúnya dolog, majd megmondom nekik, de engem nem érint.) Amikor az oldalon van, tudunk chatelni, hisz nyilván nincs a felesége mellett, ha én is ott vagyok ír. Nyilván nem írogatnék neki máshol. Ráadásul én a vibert(csak az van nekem) az offline barátaimnak tartom, nem adom meg a számom sose látott embereknek.

Ettől függetlenül értem a felháborodást, hogy miért vagyok ott, de miért nem lehet csak simán kikerülni és azoknak írogatni, akik azért vannak ott, amiért a pasi? Én elképzeltem, hogy felmegyek társkeresőre, mert mondjuk férjet keresek(dehogy, fiktív, csak a példa kedvéért, mert akkor jogosan lennék ott.) Raírok valakire, akinek az adatlapjáról csak az derül ki, hogy férfi. Nem válaszol. Ennyiből én megértem, hogy valószínűleg nem akar velem ismerkedni, lezárva, írok másra. Ez férfiként miért olyan bonyolult??? Tegyük fel, hogy olyan ostoba vagyok, hogy nem, ebből nem fogom fel, hogy nem érdeklem. Írok neki még 20 üzenetet. Amire ír egy választ. Kiderül, hogy 4 gyerekes családapa, szeretőt keres a felesége mellé. Levonom a következtetést, nem egymást keressük, elköszönök. Másik lehetőség: Kiderül, hogy 4 gyerekes családapa, 13-as fiú biciklit keres. Levonom a következtetést, nem egymást keressük, elköszönök. K.rvára nem érdekel, hogy ő most jó helyen van, vagy nincs jó helyen, ebből engem csak annyi érint, hogy nem egymást keressük. Tehát keresem tovább a férjem MÁSHOL. Egy pasi eddig miért nem tud eljutni agyban?

2022. jún. 25. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!