Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy versenyezzünk a jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy versenyezzünk a jobb férfiakkal?

Figyelt kérdés

Most gondoljatok bele hogy ott van Béla, egyszerű melós , közepesen intelligens, 175 magas, kicsit apatestes már 30 évesen.

És akkor tetszik neki Reni, aki körül ott liheg 40 férfi. A 40 ferfiből biztos van több aki jobb adottságú mint Béla. És Reni ösztönösen a jobb külsejűt, anyagilag stabilabbat fogja kiválasztani. Így Béla nem győz. De ugyan erre a sorsra jut az összes többi nőnél.

2022. júl. 3. 15:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Egy alfa hogy tud nőket felszedni pénz sárm státsuz es kocsi nelkul csak dumával?
2022. júl. 3. 15:52
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

#9: Naaa, ne keverjük már azt, amit írsz. Az előbb még azt toltad, hogy Reni nyakán nem fog 40 hapsi lihegni. Most meg már szépen átalakítottad, hogy a melósok próbálkozása nem udvarlás... Miért, ki a jó isten mondta, hogy az? Vagy ki mondta, hogy nálunk a melósok szexuális utalásokat tolnak csak?

Hihetetlen, hogy felnőtt emberekként fogggalmatok sincs, hogy mit írogattok. A saját szavaitokat nem fogjátok fel. És akkor naponta idejöttök másoknak tanácsot adni... Először legalább azt értsétek már meg, hogy magatok mit írtok.

(Amúgy az irodában lévő faszik és a melósok valóban nem lesznek 40-en, csak olyan 30-an. Netről mellé még vannak próbálkozások az illető lánynál és bulikban is. Így bőven 40 felett járunk, de valószínűleg a valóság és a tények téged egyáltalán nem érdekelnek.)

2022. júl. 3. 16:06
 13/31 anonim ***** válasza:
81%
Nincs férfitöbblet te szerencsétlen. Renike körül látszólag azért liheg 40 férfi, mert ezek a férfiak minden utukba kerülő nő körül lihegnek. Vagyis tök értéktelen a lihegésük.
2022. júl. 3. 16:16
 14/31 anonim ***** válasza:
56%

Jó, akkor én a kérdésre válaszolnék:

Sehogy nem tudsz versenyezni nálad jobb külső adottságú férfiakkal.

Az olyan nőket mint Reni, meg el is felejtheted.

Reni nyakán azért lihegnek 40-en, mert k. jó nő, te meg csak egy átlag Béla vagy és nincs nála reális esélyed.

Sajnálom, de ez a valóság.

2022. júl. 3. 16:19
 15/31 anonim ***** válasza:
22%

Az tény, hogy egy átlag nő ha megjelenik egy munkahelyen, már is körbeugrálják az ottani pasik. Az is tény, hogy a férfiak már régen kiestek, vagyis kiejtették őket a nemi szerepükből. Az is tény, hogy a jelenlegi világ a nőknek áll. Lehet itt nyomni a szöveget hogy ez nem így van, de a tényeken ez nem változtat. Én házas vagyok, sosem volt gondom az ismerkedéssel, ha elválnék is addig lennék egyedül amíg én szeretnék. Viszont van szemem, látom a tendenciát. Értékválság van, ami párosult egy nagy adag egoizmussal. A net teljesen eltorzította a gondolkodásmódot, így a nők is azt érzik, bárki az övék lehet, országhatárok nélkül. A férfiak átmentek kiskutyába, az értékválság mindkét nemnél önértékelési problémákat hozott. Mivel a média csak a legszebbeket, leggazdagabbakat, legcsinosabbakat, a legjobb testűeket, legokosabbakat tolja, ezért kialakult az a kép, hogy csak ők az elfogadottak, ez a limit. Szerintem ez is tény, még akkor is ha ez azért nem így működik.

Mivel a férfiak elég jelentős hányada önértékelési problémákkal küzd, nincs önbizalmuk. Egy önbizalomhiányos férfi meg nem túl jó választás lenne egy nőnek. A nők eredendően vérszemet kaptak az óriási hátszéltől, meg genetikailag is az erős férfi képe lebeg a szemük előtt, így az jön le, hogy férfitöbblet van, mert a pasik 20-30%-a nem, vagy csak alig képes kapcsolatot létesíteni. A nők ezzel szemben meg a maradék férfiakra hajaznak, így a kosárból kiesettek elég feketén látják a világot, ami az önbizalomhiányukat csak tetézi.

Csak egy tanács a csajozáshoz: ne vedd a lelkedre ha elküld egy lány. Gondold át hogy meg vannak-e azok az alapok, amire bátran tudnál alapozni egy kapcsolatot. Ciki amikor menet közben derül ki hogy anyámmal élek, nincs iskolám, nincs tervem a jövőre, lusta vagyok ámde dugnék minden nap... :)

2022. júl. 3. 16:20
 16/31 anonim ***** válasza:
0%

#15: Így van, tűpontos, amit írtál. De...

"de a tényeken ez nem változtat"

Ez az, amit az itteni átlagot (inceleket és frusztrált nőket) nem érdekli. Őket nem érdeklik a tények, csak a saját tévképzeteik. Ezt naponta látni az oldalon.

2022. júl. 3. 16:27
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

#12: Mondjuk arra is kíváncsi lennék, hogy az irodában lévők "lihegése" pontosan mit takar.

A kérdés lényege az, hogy mivel egy átlag csaj körül is elvileg 40 pasi köröz, hatalmas a választék, így Béla kiesik.

A 40 pasiból kb. 3-4 lesz, aki ténylegesen választék lesz, a maradék jórésze pl. foglalt, fuckboy, stb., a lihegése nem több tényleges lihegésnél, így Reni belőlük nem is tudna választani. A kérdésre és a lényegére érdemben még nem sikerült válaszolnod, meg amúgy láthatóan értelmezni sem. Nem képmutatás vagy a valóság torzítása, hogy egy átlag nő nem válogathat 40 pasiból, márpedig a kérdésnek ez a lényege, hogy a vetélytársak magas száma miatt Béla kiszorul. Egy átlag csaj esetében Bélának nem lesz 39 vetélytársa, de 10 sem, sőt.

Az első kommentem is a kérdésre reagált, sajnálom, hogy elkezdtem érvelni az ellen, amit te a kérdés tényleges értelmezése nélkül megfogalmaztál. Igazad van, simán liheg 40 pasi egy átlag nő körül, csak a kérdésben említett "lihegés", amiből Béla esélyeire lehet következtetni, nem egyenlő a te értelmezéseddel. De attól függetlenül igazad van.

2022. júl. 3. 16:37
 18/31 anonim ***** válasza:
0%

"nem több tényleges lihegésnél"

Ez így egyre kínosabb... Létezik olyan, amit nem csúsztatnál? :DDD

"A kérdésre és a lényegére érdemben még nem sikerült válaszolnod, meg amúgy láthatóan értelmezni sem."

Pontosan melyik kérdésre is gondolsz?

"Nem képmutatás vagy a valóság torzítása, hogy egy átlag nő nem válogathat 40 pasiból"

De. Ha egyszer erre, egyszer arra csúsztatod, hogy mi az a kategória, amiből választhat, akkor torzítás.

"Egy átlag csaj esetében Bélának nem lesz 39 vetélytársa, de 10 sem, sőt."

De. Gyakorlatilag nem sikerült felfognod semmit abból, amit eddig írtak neked.

"Az első kommentem is a kérdésre reagált, sajnálom, hogy elkezdtem érvelni az ellen, amit te a kérdés tényleges értelmezése nélkül megfogalmaztál."

Nem kell sajnálnod, mivel az égvilágon semmi ellen nem érveltél. Ráadásul újra értelmetlent írtál, mivel sikerült értelmeznem a kérdést.

2022. júl. 3. 16:43
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez az evolucio lenyege. Ha nem vagy eleg jo,kihullasz.

Ez igy jo. Vagy osszeszeded magad es sokkal jobb leszel a konkurencianal vagy annyi.

2022. júl. 3. 16:47
 20/31 anonim ***** válasza:
24%
Hihetetlen mennyi ostoba ember van ezen az oldalon :D. Képzeljétek: egyszer feltettem egy kérdést ebben a témakörben ami arra irányult, hogy kinek mi a foglalkozása. Nagyrészt ilyen egyetemi/"értelmiségi" szakmák voltak fölényben. Tudjátok ez fura. Ahhoz képest, hogy itt az emberek többsége egyetemet végzett még mindig annyira buták, vagytok hogy szerintetek van melós meg nem melós. Elárulom: mindenki dolgozik, mindenki "melózik. Tudjátok abból van a píz. Ha pedig gyári munkásra értitek ezt a dolgot akkor azt írjátok oda. Édes istenem. Veletek is csak többen vagyunk a bolygón...
2022. júl. 3. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!