Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jobb, ha lekoptatom a srácot?
1-2 alkalommal még nyilván elnéztem a dolgot, meg nem akartam azonnal számon kérni sem, hiszen még együtt sem vagyunk. De sajnos kihasználja ezt, hogy nem hisztizem, és már többedjére tűnik el 1-2 napokra. Úgy értem, hogy addig nem válaszol. Utána amikor előkerül, akkor meg nagyon normális, bocsánatot kér, meg írja, hogy mi volt, de már kezd nem érdekelni a magyarázkodása.
Csaj biztosan nincs a dologban, legalábbis olyan nem, akivel már randizgatnának is, mert amúgy tényleg nagyon elfoglalt, képeket is küld. Tegnap pl. egy konferencián beszélt, több ezer nézőnek, nyilván erre rengeteget is készült. Volt olyan is, hogy este küldött szelfit az irodából, hogy még mindig ott van.
Szóval nem is az, hogy nem értem ezt meg, de nagyon sértő szerintem, hogy 1-2 sort nem képes írni ilyenkor, de közben story-t persze tud kitenni...
Ti mit gondoltok? Szerintetek is kuka?
Szerintem nem várnék el sokat pedig, csak legalább annyit írjon, hogy elfoglalt.

Igen.
Ha ennyire nem érdeklődik irántad, akkor egyértelmű, hogy nem vagy fontos neki.
Ha pedig az chatelés, sms stb. jellegű kommunikáció nehéz neki, akkor hidd el, ez a kapcsolatban is gond lesz.

Nem vagy neki elég fontos. Ha az lennél, tudna rád időt szánni.
Abban pedig ne legyél biztos, hogy nincs más az életében, képet küldeni bármikor tud, bármiről, ez nem bizonyít semmit.

Hat ezt nem erdekled.
Off azonnal

Paaiként én sem toleráltam a következő kifogásokat: most 2 napig itt lesznek a rokonaim/barátnőim nem tudok írni. 2 napig????? Nincs napi 30 másodperce?
Vagy vizsgákra készűl nem fog tudni írni.....0-24tanul? Nincs 2x1 perce írni?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!