Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is jobb, ha lekoptatom a srácot?

Figyelt kérdés

1-2 alkalommal még nyilván elnéztem a dolgot, meg nem akartam azonnal számon kérni sem, hiszen még együtt sem vagyunk. De sajnos kihasználja ezt, hogy nem hisztizem, és már többedjére tűnik el 1-2 napokra. Úgy értem, hogy addig nem válaszol. Utána amikor előkerül, akkor meg nagyon normális, bocsánatot kér, meg írja, hogy mi volt, de már kezd nem érdekelni a magyarázkodása.

Csaj biztosan nincs a dologban, legalábbis olyan nem, akivel már randizgatnának is, mert amúgy tényleg nagyon elfoglalt, képeket is küld. Tegnap pl. egy konferencián beszélt, több ezer nézőnek, nyilván erre rengeteget is készült. Volt olyan is, hogy este küldött szelfit az irodából, hogy még mindig ott van.

Szóval nem is az, hogy nem értem ezt meg, de nagyon sértő szerintem, hogy 1-2 sort nem képes írni ilyenkor, de közben story-t persze tud kitenni...

Ti mit gondoltok? Szerintetek is kuka?

Szerintem nem várnék el sokat pedig, csak legalább annyit írjon, hogy elfoglalt.

2022. jún. 21. 16:37
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Hát ha még együtt sem vagytok, akkor szerintem normális, ha még az elején vagytok az ismerkedésnek. Mert láthatólag nem kamu indokkal lép le.
2022. jún. 21. 16:39
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Igen.

Ha ennyire nem érdeklődik irántad, akkor egyértelmű, hogy nem vagy fontos neki.

Ha pedig az chatelés, sms stb. jellegű kommunikáció nehéz neki, akkor hidd el, ez a kapcsolatban is gond lesz.

2022. jún. 21. 16:40
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Nem vagy neki elég fontos. Ha az lennél, tudna rád időt szánni.

Abban pedig ne legyél biztos, hogy nincs más az életében, képet küldeni bármikor tud, bármiről, ez nem bizonyít semmit.

2022. jún. 21. 16:40
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Hat ezt nem erdekled.

Off azonnal

2022. jún. 21. 16:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Szeretek fotózni. Képet lehet küldeni bármilyen szögből, bármiről.
2022. jún. 21. 17:00
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Minek kellene minden aldott nap irnia
2022. jún. 21. 17:16
 7/10 anonim ***** válasza:
71%
Egy férfi addig hazudik neked, ameddig jól tud és rá nem jössz. A többi csak duma! (szigorúan hazug emberekről van szó)
2022. jún. 21. 17:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Paaiként én sem toleráltam a következő kifogásokat: most 2 napig itt lesznek a rokonaim/barátnőim nem tudok írni. 2 napig????? Nincs napi 30 másodperce?

Vagy vizsgákra készűl nem fog tudni írni.....0-24tanul? Nincs 2x1 perce írni?

2022. jún. 21. 17:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs igényem chates kommunikációra, szvsz nem jobb a semminél és nem is zavar 1-2 nap szünet, szóval nekem ez abszolút beleférne. De ez én vagyok és szerintem nem sokan vannak így vele. Ha neked igényed van napi kommunikációra ilyen formában is, az egy teljesen jogos igény és nem, nem muszáj beérned kevesebbel! Ha kommunikáltad ezt felé és vagy nem akarja, vagy nem tudja ezt teljesíteni, akkor jobb ha időben lezárod.
2022. jún. 21. 18:23
 10/10 anonim ***** válasza:
77%
nem mindenkinek van igénye a netes kommunikációra.Van aki meg egyenesen képtelen rá. Ettől még nem rossz ember. Igaz a mindennapunk részévé vált ez , de ettől meg szerintem ez nem válóok. Volt ilyen csajom , 3 naponta írt vissza. Mondta hogy ő ilyen , én pedig elfogadtam nincs ezzel baj. De biztos lenne ideje , de ez akkor megint ráerőltetés , meg azt érzni hogy kötelezően írni kell. De amikor még nem volt telefon akkor senki nem akadt ki egy ilyenen , manapság meg már mindenki. Ha csak ennyi a probléma a kapcsolattal , én nem gondolkodnék szakításon. Habár ha ilyen szavakat használsz hogy "ez akkor kuka" akkor lehet inkább külön kellene folytatni.
2022. jún. 22. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!