Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az már aggasztónak számít, ha annyira kiábrándultam a társkeresés ből, hogy már nem érdekel lesz e pasim vagy sem? Már nem is szeretnék senkit magam mellé?
Jaj már :D persze minden nő ugyanolyan, ugyanazokat a hibákat követi és vakon a “jópasikat” követi akik persze mind egytől egyik csalnak, hazudnak, átvernek. Bezzeg a jó fiukat senki nem veszi észre. Uncsi.
A kérdésben nem láttam a társkeresőről egy szót se de már jöttek a kiket húzol ide oda szövegek mintha csak a tinderen lehetne ismerkedni.
Igen érdekel:)
Azt írtad több ilyet láttunk, milyet? Arról szóltak a kommentek, hogy nem “húzza jobbra az átlagos fiukat”, de bezzeg az extrém jó pasi kellene, akik teli vannak red flaggel. Sorry nem tudom melyiket ki írta, de ezekre írtad hogy ugyanaz a séma, úgyhogy ha szó szerint nem is ezt írtad, de ezekkel értettél egyet.
#23: Ha érdekel, akkor esetleg próbáld is meg értelmezni, amire reagálsz és ne olyanokat láss bele, ami ott sincs.
Ha az illetőnek elege van a társkeresésből, akkor valószínűleg kipróbálta a leggyakoribb részét is. Ilyen az online társkeresés. Ha nem, akkor nincs még elege a társkeresésből és hiszti az egész.
Arról szól a kommentem, hogy vegye már észre a szintjét. Ha nála jobbakat húz be és nem kell senkinek komolyra, akkor értelemszerűen maga fölé választ. Felőlem azt húz be, akit akar, csak utána ne rinyáljon. Ha az átlagos srácok a szintje, akkor azt húzza be. Ez pont olyan, mint amikor az incel srácok sírnak, hogy nem találnak modell barátnőt.
Vaaagy, nyújthat többet is, hogy a jobb pasik komolyra is akarják. Ez már rajta áll.
A kinézetet pedig a red flagekkel együtt írtam. Ettől függetlenül is: Egy jó pasi mit csináljon a kérdezővel, aki rinyál és valószínűleg nem sokat nyújt?
10. Egyetértek! Gondolkodjunk átlagosban. Én a személyiséget nézem. Nem tudnék együtt lenni valakivel aki fullos, de a személyisége kibírhatatlan. Egyszerűen nem megy.
Tinder. Most ez a "megoldás" mindenre. Tudjuk kik vannak fent általában. Hagyjuk!
Te honnan tudod mennyire könnyű vagy nehéz megfelelő pasit találni?
A kérdezőt idézem: “ Itt a probléma a pasik hozzáállásával van a baj, tisztelet a kivételnek”
A kivételt nem találta még meg, nem azt kérdezte vele mi a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!