Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van valami megoldás az általán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami megoldás az általános kiábrándultságra társkeresés terén?

Figyelt kérdés
Sajnos egy általános kiábrándultság lett úrrá rajtam. Tulajdonképpen van ebből kiút, sokszor kikeveredtem már ebből, de valahogy mindig ugyanide lyukadok ki. Mintha egy 3 szintes lakásban ingáznék a lifttel, jelenleg a földszinten vagyok a teljes apátiába, aztán hamarosan felmegyek az 1. emeletre, ahol jön a "tegyünk úgy mintha boldogok lennénk társ nélkül" életérzés, utazások, hobbik, élvezzük az életet, jaj de jó a szingliség...stb., majd jön a 2. emelet, amikor megismerkedem egy lánnyal, aki iránt elkezdek többet érezni, udvarolok neki, úgy tűnik, minden jól alakul, majd hirtelen hatalmas pofára esés és ismét a földszinten vagyok teljesen kiábrándultam. Majd kezdődik minden előröl és ez megy már évek óta... Azt hiszem jó volna ebből a 2 emeletes lakásból valahogy kiszabadulni. A kérdés csak az, hogy hogyan?

2017. dec. 6. 21:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%

"tegyünk úgy mintha boldogok lennénk társ nélkül"

Itt rontod el.

2017. dec. 6. 21:54
 2/13 anonim ***** válasza:

Én a pincébe zuhantam épp most a 2-ról, már csak néhány hordó bor hiányzik...

[link]

2017. dec. 6. 21:57
 3/13 A kérdező kommentje:
Tudom, de mindenki ezt tanácsolja, hogy "legyél boldog egyedül, ne görcsölj rá, foglalkozz a hobbijaiddal és majd rád talál a szerelem" blablabla...Ezt hívom összefoglalóan "tegyünk úgy mintha boldogok lennénk társ nélkül" időszaknak, kétségtelenül ezek a legjobb periódusok az életemben, de nem vezetnek sehová, mert engem konkrétan egy társ tenne boldoggá, következésképp nem leszek boldog társ nélkül akármilyen sikereket érek el, akármennyi pénzt kaszálok le stb. stb.
2017. dec. 6. 21:58
 4/13 anonim ***** válasza:
És érdekes, ezeket a "jó tanácsokat" azok adják, akik gond nélkül találnak partnert. :)
2017. dec. 6. 22:02
 5/13 anonim ***** válasza:
7%
Egy megoldást tudok, de az nem fog tetszeni. El kell fogadni, hogy a büdös életben nem lesz társad. Tekints erre úgy, mint valamire, ami egyesekenek sikerül, de neked nem fog. Mint például egy vadászgép vezetése, vagy 30 ezer rajongása közepette gitárszólót játszani, átvenni egy Oscar-díjat...
2017. dec. 6. 22:09
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Vagy próbálkozz olyannál, aki elsőre nem bejövős. Csúnyácska, dagi, szürke kisegér. Mivel valszeg te sem vagy egy kigyúrt mozisztár, így a veled egy szinten állókkal, vagy az alattad tengődőkkel kell beérned.
2017. dec. 6. 22:16
 7/13 A kérdező kommentje:

Erről nem lehet lemondani, mert ez nem lehetetlen, csak szimplán rohadt nagy szerencse kell hozzá, hogy pont abba szeress bele, aki téged szeret, legalább annyian szerettek már belém, mint ahányba én szerettem, szóval ha csak párkapcsolatot akarnék, akkor lenne rá jelentkező, de nekem társ kell, nem egy semmitmondó kapcsolat.

Az ember társas lény, a normális emberek nem boldogok pár nélkül(és itt olyan párra gondolok, akivel tényleg szeretik egymást). Max profi szinten tudják átverni saját magukat, hogy nekik milyen jó egyedül is, ez nem igazi boldogság, csak illúzió, amit én magam is átéltem már sokszor, de valahogy mindig kikeveredtem belőle egy-egy olyan lány hatására, akik mély benyomást tettek rám. Ilyenkor mindig tudatosult, hogy az amit én boldogságnak hittem nagy 0 ahhoz képest, amit akkor éreznék, ha egy lánnyal kölcsönösen szeretnénk egymást.

2017. dec. 6. 22:16
 8/13 anonim ***** válasza:
És mi volt a baj azokkal, akik beléd szerettek? Undorító ragyás büdös bogár volt mindegyik? :)
2017. dec. 6. 22:20
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem, általában kifejezetten szép, csinos lányok szerettek belém...Hogy miért nem jöttem velük össze? Mert nem szerettem őket! Bármilyen hihetetlenül hangzik, én képtelen lennék olyannal együtt lenni, akit nem szeretek. Volt akivel megpróbáltam (hátha idővel beleszeretek alapon), de nagyon nyomasztó érzés volt, rosszabb, mint egyedül lenni.
2017. dec. 6. 22:30
 10/13 anonim ***** válasza:
60%
Akkor veled van a baj. Amikor az ember nagyon egyedül van, már szinte egy kóbor kutyába is képes beleszeretni, ha az kicsit kedvesebben néz rá.
2017. dec. 6. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!