Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami megoldás az általános kiábrándultságra társkeresés terén?
Figyelt kérdés
Sajnos egy általános kiábrándultság lett úrrá rajtam. Tulajdonképpen van ebből kiút, sokszor kikeveredtem már ebből, de valahogy mindig ugyanide lyukadok ki. Mintha egy 3 szintes lakásban ingáznék a lifttel, jelenleg a földszinten vagyok a teljes apátiába, aztán hamarosan felmegyek az 1. emeletre, ahol jön a "tegyünk úgy mintha boldogok lennénk társ nélkül" életérzés, utazások, hobbik, élvezzük az életet, jaj de jó a szingliség...stb., majd jön a 2. emelet, amikor megismerkedem egy lánnyal, aki iránt elkezdek többet érezni, udvarolok neki, úgy tűnik, minden jól alakul, majd hirtelen hatalmas pofára esés és ismét a földszinten vagyok teljesen kiábrándultam. Majd kezdődik minden előröl és ez megy már évek óta... Azt hiszem jó volna ebből a 2 emeletes lakásból valahogy kiszabadulni. A kérdés csak az, hogy hogyan?2017. dec. 6. 21:51
11/13 A kérdező kommentje:
Hát én nem ilyen vagyok. Eddig csak néhány lányba tudtam beleszeretni, azokba pedig pont nem kellett volna.
2017. dec. 6. 22:37
12/13 anonim válasza:
Utolsó ez tetszett,de ezek nem hiszik el!:D
13/13 anonim válasza:
Kolompárnak igaza van. Ha tényleg annyira ki lennél éhezve a szeretetre, akkor gond nélkül szemet hunynál afelett, hogy a kérdéses lány nem álmaid nője de nem is egy Scarlett Johansson. Hanem átadnád magad annak a szeretetnek és törődésnek, amit ő nyújtani tudna neked. Hidd el, tapasztalatból beszélek, én is sokszor megszoptam már azt a harcif*aszt, hogy olyankor pazaroltam az energiáimat, a szerelmemet, akik tojtak a fejemre, míg az igazán értékes lányokat észre sem vettem. De sebaj, ennek vége, most már ésszel fogom csinálni, nem hazug ideálokat akarok kergetni, hanem hús-vér lányokat, minden előnyükkel és hibájukkal együtt. Javaslom, tégy te is így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!