Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nők mit tudnak amit én nem?
40-50-es nőknek teljes kiszolgálásban, körbeugrálásban van részük, a párjuk a seggüket is kinyalja, én meg 30-as nőként nem érdeklek egy férfit sem, pedig nem vagyok elhízva.
Mit kéne tennem, hogy engem is komolyan vegyen valaki és velem akarjon lenni?

Egy fokkal fiatalabb vagyok és mellette a sötétbe szúrok de nekem mindig is fontos hogy törődjek a párommal, folyton azon gondolkodnék hogy kedveskedjek neki, ajándékok, meglepetések stb
De ezeket elég egyszerű elrontani ha a személy olyan akivel nem lehet ezeket megtenni valamiért, pl exem ha meghívtam enni lecseszett hogy elakarom hízlalni ami egy dolog de idővel már nem éreztem jól magam körülötte hogy a "gyengébb" oldalam mutassam neki így abbahagytam a kedveskedéseket és mindent is
Szóval lehet csak a kisugárzásod vagy stílusod olyan akivel inkább "egy haver" jut eszükbe és nem "egy kedves cuki nő"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!