Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nők mit tudnak amit én nem?
40-50-es nőknek teljes kiszolgálásban, körbeugrálásban van részük, a párjuk a seggüket is kinyalja, én meg 30-as nőként nem érdeklek egy férfit sem, pedig nem vagyok elhízva.
Mit kéne tennem, hogy engem is komolyan vegyen valaki és velem akarjon lenni?

Van igazság abban, amit 32-es ír. Én elhiszem hogy nehéz az ismerkedés a férfiaknak. De ők is biztos szép barátnőt szeretnének és nekik meg lehet én nem ütöm meg a mércét.
Szinte lehetetlennek érzem, hogy egy férfi úgy akarjon engem ahogy vagyok.

Válószinuleg a személyiségeddel lehet a baj és a hozzáállásoddal. Én sokáig azert voltam sikertelen, mert projektkent gondoltam a párkapcsolatokra. Azt gondoltam, ha papíron tökéletes vagyok, akkor az egyenesen arányos, hogy a férfiak a tenyerukon hordozza ám, de ez hülyeség volt. A legfontosabb, hogy először magammal jól legyek.
Ami a korosztalyt illeti, elvileg neked kellene, hogy álljon a zászló. Én 29 vagyok, a párom 51. Nekem pl a korosutalyommal nem ment soha. Észre sem vettek. Ezért is ismerkedtem idosebbekkel, mondjuk nem hittem volna, hogy egy ennyivel idősebb férfi mellett kötök ki, de ez ma már nem téma számomra. Soha nem kaptam még ennyi szeretetet, törődést és figyelmet, mint a mostani kapcsolatomban. És pont a 40-50es nők acsingoznak a párom után, hetente jelentkezik be egy ilyen idősebb hölgy, aki felajanlkozik neki, de hiába... Szóval koránt sem olyan szerencsések ezek a nők.

Nehéz az ismerkedés azoknak a férfiaknak, akik nem tudnak megfelelni bizonyos nők elvárásainak. Ha 100 férfiból 20 sikeres, mert megfelelt az elvárásoknak, akkor még ott van 80, akik lehet hogy rendesek, de kapcsolat terén sikertelenek. És nem azért mert bénák vagy rossz fejek, hanem mert magasan van a léc és esélyt sem adnak nekik. Az ilyen férfi egy idő után jelentéktelennek érzi magát, az önbizalma csökken, lemondóvá válik és megkeseredett lesz.
A nőknél ez úgy működik, hogyha külsőleg átlagon aluli, akkor becsúszhat egy-két alkalmi szex, de amúgy nagyon nehezen talál magának párt, főleg ha több szempontot is figyelembe vesz vagy magasra rakja a lécet. Ha a saját szintjén vagy azon alul keresgél, ott még válogathat a személyiség és a közös érdeklődés alapján és még esélye is lesz a boldogságra. Ha azonban átlagon felül keres, ott már versenyeztetve lesz más nőkkel és nagy valószínűséggel kihasználásban lesz része, a kapcsolat pedig nem lesz tartós. Azt vettem észre, minél magasabban van a léc, annál inkább a külsőségek dominálnak.
Egy nő ismerősöm szintén úgy találta meg a boldogságot, hogy ráadásul szinten alul választott. Ő többre értékelte azt, hogy kompatibilisek a párjával, mintsem hogy milyen a társadalomban elfoglalt helyük.

Én fordítva tapasztalom.
Átlagon felüli srácokban inkabb van egyenesség és gerinc és monogámia, mint átlagban vagy alattiakban.
Ugyanis az atlagfeluliek azzal vannak csak együtt, akit valoban szeretnek. Nem szorulnak megalkuvásokra.

Folyt
Es amiért a nők terén sikeresek igy hazugságokra sem szorulnak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!