Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ötven körüli férfiak hogy tudnak vonzódni a korukbeli nőkhöz?
Úgy, hogy a fajfenntartási ösztönöd úgy van programozva, hogy mindig a saját életkorod körülötti (egyébként a korral is változóváltozó) intervallumba esőkhöz vonzódj leginkább. Ellenkező esetben rövid úton kihalnál.
Lefelé is működik a dolog, hiszen ha belegondolsz, 12 éves korodban képes voltál egy 10 éveshez vonzódni, míg most már (remélhetőleg) nem.
A férfiak többsége mindig is a fiatalos nőket fogja szeretni, ez 50 felett sem változik, maximum a tesztoszteron csökken, és nem lesz annyira fontos a szex.
Viszont 50 felett is vannak vonzó nők. Például Sütő Enikő 60 felett még mindig szexi:
"Úgy, hogy a fajfenntartási ösztönöd úgy van programozva, hogy mindig a saját életkorod körülötti (egyébként a korral is változóváltozó) intervallumba esőkhöz vonzódj leginkább"
Ez kifejezetten áltudományos hozzáállásnak tűnik, amit inkább a nők szeretnék hinni, mert nehéz elhinni, hogy többségüknek 50 felett eltűnik a vonzalma.
Az átlag 50 éves nő teste már nem vonzó. Senki sem vonzódik már hozzá. Kivételt képeznek a MILF-ek, akik az ilyen korú nőkének kb. 5%-át alkotják, és leginkább gazdag ferifiak feleségei.
Akit linkeltem, Sütő Enikő, na ő még egy igazi nő, pedig már 60 is elmúlt.
Kérdező, amikor 14 éves voltam, a 13-15 év körüli jó alakú iskolatársnőimhez vonzódtam.
Amikor gimnazista voltam, akkor a gimnáziumbeliekhez.
Amikor huszonéves voltam, akkor a 18 feletti fiatalokhoz.
Most, közel ötvenhez észreveszem a huszonéves csinos lányokat is, de az ötvenéveseket is. Mert van köztük is vonzó nő.
De hallok olyanokat, hogy sokan huszonévesen szexelnek 40 fölötti nőkkel. Na, az már elgondolkodtatóbb, hogy anyukájuk korosztályán mit esznek.
Egyébként, csakhogy tisztázzuk a félreértéseket, és amit mondtam.
Mindenki a fiatalos embereket szereti (a férfiak jobban).
Tehát te Kérdező, ha 50 évesen a korodnak megfelelően nézel majd ki, talán te sem leszel túl kedvelt. Akkor egy jóképű 40-es pasi, vagy egy veled egykorú, fiatalabbnak kinéző férfi kedveltebb lesz külsőre, mint te. Ebben az esetben tegnap tehát mindegy, hogy te miként viszonyulsz az 50-es nőkhöz, ha ők sincsenek veled megelégedve.
Persze nemcsak a külsőn múlnak a dolgok, de a jó külső előny.
Másrészt, elnézést kérek, ha úgy vették az 50-es nők, hogy sértegetni akarom őket. Nem erről volt szó. De tény, és való, hogy ebben a korosztályban sokan már elhanyagolták magukat.
Persze nem mindenki.
Melania Trump 52 éves, de még mindig gyönyörű:
Sajnos a kortársai többségére ezt nem tudom elmondani.
A #7-es válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!