Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátnőmnek, hogy a kapcsolatunk előtt több, mint ötven prostituálttal voltam?
Figyelt kérdés
Most jöttünk össze másfél hónapja, még szerencsére nem volt szó exekről. Nekem sosem volt barátnőm, mindig fizetőshöz jártam eddig. Félek szakítana, ha megtudná. 31/F2021. máj. 9. 11:40
A kérdező szavazást indított:
Igen
Ne
46 szavazat
1/21 anonim válasza:
Mi a fenéért mondanád el? Ez egy troll kérdés? Miért akarnád elmondani? Túl sok sorozatot néztél, amiben az emberek szeretnek drámázni? Te is szeretsz drámázni? Az okos ember tud kussolni.
2/21 anonim válasza:
Nehéz kérdés.
A barátnőd mit szól a prostikhoz úgy általában?
Képes lennél eltitkolni évekig-évtizedekig azt, hogy komolyan prostiztál előtte?
Hányan tudják ezt rólad?
3/21 anonim válasza:
"A múlt a te dolgod, nem tartozik senkire kivel voltál!"
Hallgass a nőkre. Nem kell tudnia. A múltad a tiéd, és senki nem ítélhet el érte.
4/21 anonim válasza:
Akkor ha elotte 31 eves korodig nem volt baratnod, az 50 prosti nem is olyan sok.....
5/21 anonim válasza:
Sokan már egytől is szakítanak. Én nem vagyok híve az ilyen leltározásnak, amúgy sem.
8/21 anonim válasza:
Nő vagyok, szeretem tudni a párom előéletét. Nem tetszene nyilván, de emiatt nem szakítanék vele, ha jól működik a kapcsolatunk.
9/21 anonim válasza:
Ne mondd el, viszont menj el egy szűrésre mielőtt óvszer nélkül lefeküdnétek. Az nagyon nem lenne fair ha a múltad miatt megbetegítenéd őt is
10/21 anonim válasza:
"Egy garázs árát elk rvaztad😳" Ezen mi lepontoznivaló volt. Teljesen igaza van. :D Amúgy ja persze prostik, max álmodban. Nehogy bevegyétek már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!