Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ötven körüli férfiak hogy tudnak vonzódni a korukbeli nőkhöz?
30 felett már elkezd látszani a kor.
35 felett már kevés jó nő van.
1-es nagyon mellé lőttél ezzel a fajfenntartással, mert az nem 50 évesen történik, hanem jóval hamarabb.
#10: Mindig is szoktam mondani, hogy nem a nyugdíjra kell a mai generációnak öngondoskodnia, mert ha nem pusztulunk ki addig valami atomháborúban vagy világjárványban vagy környezeti katasztrófában, akkor addigra már robotok fogják gyártani a maihoz képest minimális költségből az élelmiszert, 3D nyomtatni a lakóépületeket és napfúzióból nyerjük majd az energiát.
Viszont a prostituáltak és a szexrobotok keményen követni fogják az inflációt, ahogy az egészségügyi költségek és az akkorra már alapnak számító kütyük árai is.
#12: Ráadásul pont fordítva... Azért azoknak a nőknek a génállománya maradt fenn nagyobb számban, akik fiatalon néznek ki nagyon jól, de öregen már nem (mármint a hosszabb élettartamú egyedek közül), amiért a menopauza is megtörténik.
Utóbbi azért, hogy a még életben maradt idősek tudjanak gondoskodni a kisgyerekekről, hogy ne kószáljanak ki a barlangból, védett környezetből, ne érje őket baleset, miközben a még mozgékonyabb, hajlékonyabb (vadállatok és ellenséges törzsek elől ügyesebben menekülő) fiatal nők a gyerekszülés után tudtak visszamenni bogyókat gyűjteni, az apák meg vadászni. És mivel akkoriban gyakran és könnyen haltak az egyedek, azok génállománya maradt fenn, akiknek nem halt meg korán a nagyszülő és így nőttek a gyerek túlélési esélyei.
A nagyszülő pedig azért IS nem halt meg korán (más egyéb szempontok MELLETT) mert nem esett teherbe. Ma hiába szülhet 40 évesen is a nő, ezt nem tehetné meg természeti népeknél, mert akkoriban már a 30-asok is olyan egészségi állapotban voltak, hogy a szülésbe ő is és a gyerek is belehalt, de ő legtöbbször mindenképp. Ma már ha az anya belehal a szülésbe is a gyereket felneveli a szociális rendszer. Régen nem így volt ez sem.
Szóval azok a nők, akik idősebb korban már nem menstruáltak, elmúlt a nemi vágyuk is és még meg is csúnyultak (tehát őket sem erőszakolták meg még az ellenséges törzsek sem, ami gyakran sérülésekkel és halállal járt) nagyobb eséllyel vettek részt idős korukban is a leszármazottaik nevelésében, ezzel növelve a túlélési és ezúttal szaporodási esélyeiket, ami miatt jobban elterjedtek a génkészletben, mint azok, ahol ez a feltétel nem volt adott.
De ahogy mondtam, más egyéb feltételek is voltak, ez csak egy volt az előnyös tulajdonságok közül. Ami mára már hátránynak számít.
20 évesen nekem is soknak és taszítónak tűnt egy 30-as férfi. Most 26 vagyok, a párom 30 éves és teljesen normálisnak, vonzónak látom. Beszéltünk erről a párommal is és ő is ugyanezt tapasztalta, mikor megismert, engem tartott az abszolút alsó határnak korban és kb huszonéves kora óta is ezzel a magához képest +- 5 év különbséggel halad az ízlése. Én például most egy 40-essel és egy 20 évessel kapcsolatban érzem azt, hogy bottal se piszkálnám, mert szép lehet, de vonzó számomra kizárt.
Az 50-eseket meg egyenesen borzalmasnak látjuk ilyen értelemben, de biztos vagyok benne, hogy ha mi is 50 körül leszünk, az lesz az otthonos, a normális, a szerethető számomra és a 20-30 évesektől fogunk idegenkedni, ahogy erre utaló jelek már most is vannak a 15-20-as korosztállyal kapcsolatban, akikbe halálszerelmesek voltunk, mikor mi is annyi idősek voltunk...
Ezen az oldalon meg úgy általában is nagyon a kivételekre koncentráltok és arra, hogy néhány vén kecske megnyalná a sót. Elfelejtitek, hogy a többség mindig is a korabelit fogja preferálni. Aki nem, az meg jellemzően maga alatt vágja a fát, mert akarni sokmindent lehet, ha partnert nem találat rá. És leragadni egy korosztálynál, amibe már nem tartozol bele, egy elég magányos pálya.
#15: "És leragadni egy korosztálynál, amibe már nem tartozol bele, egy elég magányos pálya."
Ezért kell a mai fiatal férfiaknak fiatalon hűséges és karrierista nőt találni, ha csúnya is, mert együtt jobban lehet építkezni és ha dől a lé, akkor már kit érdekel, hogy az asszony is beszerez egy egzotikus medencetisztítót, miközben neked is szabad 20 éves sugar babykkel dugni.
Ha viszont a fiatal éveidet arra pazarlod, hogy csinos nőt szerezz és arra megy el az energiád nagy része a karrierépítés helyett, hogy kedvezz neki és megtartsd, akkor hatalmasat koppansz. Főleg, ha elhagy.
Szerintem abszolút igen, ötvenes éveidben vonzóbbnak fogod találni az ötvenes nőket, mint most. Magamon azt figyeltem meg, hogy a mindenkori aktuális korosztályom "hibáit" vonzónak is tartom.
Például tizenévesen a zsánerem a keskeny csípőjű, nagyon vékony lányok voltak, míg most végtelenül beindítanak a ringó csípőjű, asszonyos alkatú nők. A túlsúly sem zavar, szemben a tini kormmal, amikor a telt nő egyenlő volt a nem vonzóval.
A terhes nőket teljesen aszexuálisnak tartottam, míg el nem jutottunk a gyerekvállalásig, azóta meg szinte minden csinos, terhes nő után megfordulok az utcán. Emlékszem, mennyire taszított a terhes nők sötétebb mellbimbója, erre a második gyerekünket tervezve azon kaptam magam, hogy várom vissza.
A harmincas, gyerekes nők is tökéletesen aszexuális emberek voltak nekem korábban, most meg a legszexibbek számomra a talpraesett, a gyerekeik mellett is csinos családanyák. Még a szülés okozta testi hibáik is gyengéd érzéseket váltanak ki belőlem, pedig úgy 18 évesen egy kicsit megereszkedett melltől minden kedvem elment volna.
Jelenleg az ötvenes nőket egyáltalán nem találom vonzónak, de ezt az analógiát folytatva ez biztosan változni fog.
Az 50-en felüli férfiak többsége így néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!