Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak erre a kérdésre válaszolni, csak
lepontozni az embert?
Figyelt kérdés
"Azért azt tényleg megpróbálhatná valaki tudományos színvonalú válaszban megindokolni miért van az, hogy a jóképű haverjaim több száz nagyon szép nőt dugtak, Tinderen is el vannak látva rendesen nekem pedig 0 match van a végén feltételezve, hogy intelligencia, humor számít nem beszélve róla, hogy nők szerint a ***szépség relatív, azaz minden embernek más tetszik***.
Ugyanis, ha szépség valóban relatív, azaz minden embernek mást tetszik, akkor a match-ek számának kb. ***egyenlően*** kéne eloszlania a jóképű haverjaim és köztem. De ez nincs így. Nekik több száz nagyon szép nőjük volt már, nekem 𝗻𝘂𝗹𝗹𝗮. Nézzük sikerül-e valakinek hárítás helyett választ adnia miből adódik ez az ellentmondás."
Szóval, kedves Gyakorisok, adnátok TUDOMÁNYOS SZÍNVONALÚ választ erre a szépség relatív dologra, hogy miért NEM óriási kamu és önáltatás az egész és csak azért van benne a közhiedelemben, hogy ne szabaduljon el a világban a káosz?
Ne gondold, hogy dugni olyan jó. Fárasztó, lehet, hogy hamar elmész stb. Vannak jobb dolgok az életben. Keresd meg azokat, élvezd és így általában emberekhez is közelebb kerülsz.
2022. máj. 16. 13:44
3/49 anonim válasza:
Több 100 nőjük...jah, persze.
Egyszerű, mindenkinek más tetszik, az nem tetszik senkinek, aki nagyon ronda. Tessék!
2022. máj. 16. 13:45
4/49 anonim válasza:
3-as, csendbe legyél már. Nem tetszik mindenkinek más. Akik ezeket a kérdéseket felteszik, soha senkinek nem tetszettek, mert kicsi a merítésük. Ha segíteni akarsz, akkor ne igazold az állításait.
2022. máj. 16. 13:48
5/49 anonim válasza:
"több száz nagyon szép nőt dugtak"
Ha a szépség relatív akkor honnan tudod megállapítani hogy nagyon szépek voltak ezek a nők?
Lehet a haverjaid futottak még kategóriásnak tartották őket, és szomorúak voltak hogy velük kell beérniük.
Ugyebár tudományosan minden egyes ember drasztikusan mást tart vonzónak, szóval kérlek tartsd magad távol az olyan megfigyelésektől, hogy "szép nő", hiszen fogalmad sem mehet hogy más férfiak mit tartanak szépnek. Köszönöm....
2022. máj. 16. 13:48
6/49 anonim válasza:
4. Te nem tudsz szöveget értelmezni? Mit nem értesz azon, hogy "mindenkinek más tetszik, az nem tetszik senkinek, aki nagyon ronda."?
2022. máj. 16. 13:52
7/49 anonim válasza:
6. Tudok szöveget értelmezni. Azt mondod az nem tetszik senkinek, aki nagyon ronda. Nos a kérdező nem tetszik senkinek, akkor ezt kellene az első mondatba írnod: Nagyon ronda vagy kérdező, ezért nem tetszel senkinek. Vagy megpróbálhatsz segíteni is, de eddig 0.
2022. máj. 16. 13:57
8/49 anonim válasza:
De mit segítsek? Hiába mondasz jó tanácot, csak a kifogás megy.
N 30
2022. máj. 16. 13:59
9/49 anonim válasza:
Pl. azt, hogy én mint nő bevallom, hogy tinderen csak azt húzom jobbra, aki külsőre tetszik. A tinder emiatt rohadtul nem ajánlott, ha rosszul nézel ki, mert a matchek alapján fogod magad értékelni. A matchek viszont nem mutatják a valódi értékedet, mert a válogatás lehetősége miatt, mindenki csak a "legszebbeket" fogja jobbra húzni. (bocsi az idézőjelért, de a szépség szerintem annyira összetett, hogy a külső kb 10%-át teszi ki maximum) Jó tipp: csatlakozz valamilyen bandához, szubkultúrához, ismerkedj. Ne gondold azt, hogy ha nem dughatsz 100 nőt, (nem tudom mi ebben a jó amúgy, sokkal jobb egyetlen olyan nővel, aki tökéletesen kiegészít és ismered is, hogyan működtök együtt) akkor kevesebbet fogsz érni, mint az aki igen. Mert ilyenekért nem osztogatnak elismeréseket, díjakat, maximum nagyon szűk körben menőzésre alkalmas. És hosszú távon még csak értelme sincs, azoknak az "orgazmusok"nak.
2022. máj. 16. 14:07
10/49 anonim válasza:
Nem kell elhinni mindent a haveroknak. Ők csak szeretnének száz nővel lenni....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!