Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak erre a kérdésre válaszolni, csak lepontozni az embert?

Figyelt kérdés

"Azért azt tényleg megpróbálhatná valaki tudományos színvonalú válaszban megindokolni miért van az, hogy a jóképű haverjaim több száz nagyon szép nőt dugtak, Tinderen is el vannak látva rendesen nekem pedig 0 match van a végén feltételezve, hogy intelligencia, humor számít nem beszélve róla, hogy nők szerint a ***szépség relatív, azaz minden embernek más tetszik***.

Ugyanis, ha szépség valóban relatív, azaz minden embernek mást tetszik, akkor a match-ek számának kb. ***egyenlően*** kéne eloszlania a jóképű haverjaim és köztem. De ez nincs így. Nekik több száz nagyon szép nőjük volt már, nekem 𝗻𝘂𝗹𝗹𝗮. Nézzük sikerül-e valakinek hárítás helyett választ adnia miből adódik ez az ellentmondás."

Szóval, kedves Gyakorisok, adnátok TUDOMÁNYOS SZÍNVONALÚ választ erre a szépség relatív dologra, hogy miért NEM óriási kamu és önáltatás az egész és csak azért van benne a közhiedelemben, hogy ne szabaduljon el a világban a káosz?

2022. máj. 16. 13:33
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
20%

"én pl. soha nem sértődtem/lepődtem meg azon, hogy a férfiaknak általában a szép nők tetszenek"

Mondjuk férfiak sose mondták, hogy a külsőn kívül bármi más is számít meg hogy a szépség "relatív" (nőket idézve, te szóhasználatod sokkal jobb). Na nem úgy nők, példának okáért:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Aztán persze kiderül, hogy nekem volt igazam, nők persze egyből a világhírű empatikus képességeikről tettek tanúbizonyságot (meg persze magas fokú intelligencia is társul nekik ehhez), amikor a "ronda besavanyodott szánalmas lóbüdösf.sz" jelzőket egyből rámaggatták pár sor után ismeretlenül ;). Remélem valóban ilyen jó emberismerők és nem végződik a házasságuk pár év után válással és maradnak egyedül a gyerekkel, mert itt nők 2 sorból megallapítják a "lóbüdösf.szt" :D.

2022. máj. 16. 16:20
 32/49 anonim ***** válasza:
79%

Ember kitudja mióta itt vergődsz.

Nem süt a nap odakint ?

Menj már el egyet bicóval tekerni vagy futni egyet.

Kitisztulna a fejed kicsit.

Mi a valószínűbb ?

Az összes nő szemét mert rád sem néz vagy az, hogy veled van vmi probléma ami miatt kerülnek ?

2022. máj. 16. 16:25
 33/49 anonim ***** válasza:
22%

"Az összes nő szemét mert rád sem néz vagy az, hogy veled van vmi probléma ami miatt kerülnek ?"

Egyáltalán nem szemetek a nők, pont, hogy ők aggattak rám mindenféle nem túl szép jelzőt :). Egyébként pedig igen, ronda vagyok. Ez van :). De attól még biztos megengeded nekem, hogy megkérdezzem nők véleményét 1-2 fura ellentmondásról, amit ők mondanak és én tapasztalaok és ha megnézed itt is sikerült őket rávezetni, hogy amikor pl. azt mondják "minden nő mást akar", akkor igazából nem úgy kell érteni, ahogy ők azt mondják :). Pláne mert egy ez kérdezz-felelek oldal. Nem haragszol, ugye?

2022. máj. 16. 16:36
 34/49 anonim ***** válasza:
78%

Az a baj, hogy ha az életben is ilyen vagy akkor soha esélyed sem lesz.

Azt kérdezel amit csak szeretnél.a gond ott kezdődik, hogy azt hiszed számonkérheted a nőket azért mert amit mondtak azt te nem úgy érted mint ők.

Mi lenne egyébként a jó ?

Ha megmondanák egyenesen a szemedbe, hogy soha nem kellessz neki ?

Általában nem ez szokott történni. Finoman de próbálnak rávezetni, hogy a válasz nem.

Ha te ezt nem érted vagy nem akarod érteni az a te hibád.

2022. máj. 16. 16:43
 35/49 anonim ***** válasza:
16%

Nem tudom miért használod azt a szót, hogy "számonkérheted". Kérdezz-felelek oldal és ezt írtam: "megkérdezzem nők 𝘃𝗲́𝗹𝗲𝗺𝗲́𝗻𝘆𝗲́𝘁".

"Ha megmondanák egyenesen a szemedbe, hogy soha nem kellessz neki ?"

Ez egy anonim oldal és nem azt kérdeztem, hogy az itt válaszolóknak miért nem kellek, hanem véleményük szerint miből adódik az ellentmondás, hogy "szépség relatív", de mégis csak jóképűek vannak tele nőkkel.

Őszintén szólva nem tudlak követni. Vagyis de. Nem volt oka, egész véletlenül alakult így, de jópár pszichológus (nő) végzettségű kollégám volt a múltban (nem szakmájukban dolgoztak egyébként). Egyszer egyik lány annyit mondott egy teljesen irreleváns beszélgetés folyamán (nem is nekem): "nem kell a nőket megérteni". Kezdenek összeérni a szálak :D.

2022. máj. 16. 16:56
 36/49 A kérdező kommentje:

#30: "A relatív azt jelenti, hogy viszonyítás kérdése. A szubjektív pedig az, hogy megítélés kérdése, szóval erre ez a kifejezés való."

Márpedig relatív, ugyanis nem jelentéktelen, mint a "mi a kedvenc színed" és objektív dolgokkal sem korrelál, sokkal inkább belemagyarázások zajlanak.

Ha simán szubjektív lenne, akkor nem kéne relativizálni és racionalizálni. Akkor nem lenne a populista bulvár dolgok kedvelt témája.

Szubjektív dolgok olyanok, mint a mi a kedvenc színed, kajád, ruházati stílusod, zenéd. Ezekbe nagyon kevés ember köt bele és azok vannak fanatikus fanboynak aposztrofálva. Relatív onnantól lesz valami, hogy RELÁCIÓT állítasz fel közte és más, párhuzamos dolgok között.

Egyszer kijelented, hogy a férfiaknál evolúciós okai vannak a szélesebb spektrumnak, aztán önmagadnak mondasz ellent.

Egyébként a következtetés jó már, csak az iránya nem stimmel.

Azaz a nők szemében van top, abszolút félisten pasi, aki esetén "vakká válik" a többi pasira, nos ennek épp úgy evolúciós oka van (értsd: a terhesség és a gyerek életképessége alatt 1 gondoskodó férfi kell neki, ha az a férfi megsejti, hogy ő más férfiaknak teszi a szépet, akkor kivágja a barlangból. Akár terhesen is, mert lehet, hogy a másik pasitól van, ezért az egyszerelműség volt az előnyös tulajdonság)

A férfiaknál, mivel mi voltunk a független, családfenntartó vadászok, ezért nekünk nem volt előnyös dependens viselkedést kifejleszteni, sőt! A kakukkfiókák csak növelték elterjedésünket a génkészletben úgy, hogy más konkurens hímek termelték meg a gyerek túléléséhez szükséges erőforrásokat.

A mai korra vonatkoztatva ezért önmagatokból indultok ki, mikor azzal jöttök, hogy mi a top nőkre csorgatjuk a nyálunkat. A top nőket a média alkotta meg, mint egyfajta státusszimbólumot. Ezért nem találjátok a helyeteket, mert különbségekben gondolkodtok. Mert azt nézitek, hogy miben NEM hasonlítotok az instamodellre, miközben nekünk ő egy tucat a sok közül, akit inkább filterek meg smink nélkül szeretnénk látni.

De legfőképpen, STÁTUSZKÉNT büszkélkedni azzal, hogy ő a párunk vagy megvolt. Ugyanez olyan nőkkel nem megy, akit a többségi férfivélemény nem tart vonzónak.

És minél lejjebb van státuszban egy férfi, annál inkább kell neki ez a boost, mint neked a smink meg a szépítkezés.

És ahogy téged nem érdekel, hogya párodnak mindegy, vagy egyenesen utálja a sminket, minket sem az, hogy szerinted mi teljesen jók vagyunk, mert bár utáljuk az irigyeinket és ellenfeleinket, de éppen ezért szeretjük, ha úgy vagyunk az emlékeikben, mint "a kis csicska lúzer, aki milyen fullos nőket megdugott", mint úgy, hogy "hát azért neki is összejött az a kis husigolyó, már régóta együtt vannak. De amúgy hallod ha nem undorodnék a nőjétől simán el tudnám szedni tőle. Láttam a múltkor is, hogy nézte a felsőtestemet, mikor izompólóban voltam. Kicsit tenném neki a szépet, már engem szopna itt a hátsó irodában"

Ezzel azt is kifejtettem, hogy miért megalázóbb, ha a nő csalja meg a férfit, mintha a férfi a nőt. Mert utóbbi a nőnek lehet, hogy nagyon rossz, de a világ nem ellene van ilyenkor, hanem inkább ápolja a lelkét. A férfiak meg még jól bele is rúgnak egymásba. A többi nő meg álszent módon sajnálkozik, de nem akar fizikailag megvígasztalni.

2022. máj. 16. 16:58
 37/49 anonim ***** válasza:
79%
Sok sikert és boldog életet kívánok!
2022. máj. 16. 17:01
 38/49 anonim ***** válasza:
81%

"Egyszer kijelented, hogy a férfiaknál evolúciós okai vannak a szélesebb spektrumnak, aztán önmagadnak mondasz ellent."

Francokat mondtam ellent.

"A mai korra vonatkoztatva ezért önmagatokból indultok ki, mikor azzal jöttök, hogy mi a top nőkre csorgatjuk a nyálunkat"

Ez most valami vicc?

Ha nem, akkor álszent és hazug vagy, vagy simán csak trollkodsz.

" A többi nő meg álszent módon sajnálkozik, de nem akar fizikailag megvígasztalni."

Fizikailag? :DDDDD Tuti trollkodsz.

2022. máj. 16. 17:06
 39/49 anonim ***** válasza:
77%
Mert szerinted "elszabadul a világban a káosz", ha azt mondom, hogy engem a vonzó férfiak vonzanak? Mindenki kösse be magát ez esetben...
2022. máj. 16. 19:02
 40/49 anonim ***** válasza:
59%

"Tehát egy nő, aki megszületik és nem hízik el durván, MINIMÁLISAN ápolt (azaz fürdik meg ilyenek) és nincs semmilyen genetikai deformitása, az már bőven versenyben van."

Amúgy a lóf*szt.

Megszülettem genetikailag vékony alkattal, nem sikerült nemhogy el-, de meghíznom sem, ha rendszeresen letolok egy nagy tábla csokit, sem jön fel rám egy gramm sem (volt ilyen időszakom...).

A rendszeres tisztálkodás alap, tehát igen, megvan a zuhany, a hajmosás, az arctisztítás, a fogmosás stb., és elmondanám, hogy amennyiben itt megállok, kb. utcára sem léphetek, mert ennyitől még bőven hányás a kinézetem, nemhogy versenyben legyek.

Ja, nincs genetikai deformitásom. Vagyis attól függ, mit tekintünk annak. Ha ezt a gebe, lapos, fiús, téglalap alkatot, akkor van. Egyébként ezzel harmonizál a hosszúkás, keskeny fejem, a "csíkszerű" arcvonásaim (szem, ajkak), aszimmetria nincs, orrom, fülem rendben, nem tudom, mit lehetne még megemlíteni. MÉGIS kegyetlen ronda az összkép, azon belül az arcom kiemelten. Emiatt én is levegő vagyok (jobb esetben), és kőkeményen kompenzálnom kellene, pl. mindent eltűréssel, ingyencselédséggel és ehhez hasonló dolgokkal, amiket általában a nőktől várnak el, mert igen, az igaz, hogy tőlünk nem autót és ingatlant szokás elvárni. A fodrász, kozmetikus, ruhák stb. viszont ugyanúgy elvárt, sőt, ha nőről van szó, már annyira alapnak számít, mint a rendszeres tisztálkodás, fel sem tűnik, csak a hiánya.

2022. máj. 17. 10:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!