Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak erre a kérdésre válaszolni, csak lepontozni az embert?
"Azért azt tényleg megpróbálhatná valaki tudományos színvonalú válaszban megindokolni miért van az, hogy a jóképű haverjaim több száz nagyon szép nőt dugtak, Tinderen is el vannak látva rendesen nekem pedig 0 match van a végén feltételezve, hogy intelligencia, humor számít nem beszélve róla, hogy nők szerint a ***szépség relatív, azaz minden embernek más tetszik***.
Ugyanis, ha szépség valóban relatív, azaz minden embernek mást tetszik, akkor a match-ek számának kb. ***egyenlően*** kéne eloszlania a jóképű haverjaim és köztem. De ez nincs így. Nekik több száz nagyon szép nőjük volt már, nekem 𝗻𝘂𝗹𝗹𝗮. Nézzük sikerül-e valakinek hárítás helyett választ adnia miből adódik ez az ellentmondás."
Szóval, kedves Gyakorisok, adnátok TUDOMÁNYOS SZÍNVONALÚ választ erre a szépség relatív dologra, hogy miért NEM óriási kamu és önáltatás az egész és csak azért van benne a közhiedelemben, hogy ne szabaduljon el a világban a káosz?
Igen csak tudod ha egy csúnya férfi megkérdezi miért nem talál senkit és válaszban azt kapja, hogy "minden nőnek más tetszik" meg a "szépség relatív", akkor nem fogja előkapni a (nem létező) hogyan értelmezzük a nők szavait szótárat, hanem úgy érti, ahogy oda le van írva. Holott azt mondani, hogy "minden nőnek más tetszik" vagy "minden nőnek más tetszik csak ne legyél ronda" nagyon nem ugyanaz. Gondolom megérted :).
Ne érts félre nem számonkérés, mert ha ezt leírják válaszban nők akkor sincs semmi, az ilyen kérdéseket feltevők továbbra is ugyanazokat fogják tapasztalni az életükben úgyhogy nem ártotok vele kb. semmit csak nem igazán úgy kell érteni, mint ahogy azt ti leírjátok.
#18: "Vagy akkor nektek a 200 kilós, ragyás fejű, zsíroshajú Katika is jó? Ugye, hogy nem."
Más is észrevette, hogy a nők kizárólag ilyen ellenpéldákat tudnak felhozni a saját nemükben?
Tehát egy nő, aki megszületik és nem hízik el durván, MINIMÁLISAN ápolt (azaz fürdik meg ilyenek) és nincs semmilyen genetikai deformitása, az már bőven versenyben van.
Eközben a férfi, aki ugyanezt a szintet hozza, az még egy levegő, egy jelentéktelen senki, akinek kompenzálnia kell azzal, hogy magára költ havi 100 ezret ruházat, kozmetikus, fodrász, stylist, jobban keres, mint az átlag, van lakása, kocsija, stb. Esetleg ezek hiányát még mindig kompenzálhatja olyannal, hogy bevállalja az előző kapcsolatból való gyereket vagy azt, hogy míg a nő dolgozik ő majd babázik modern férfiként, hiszen ha a nő dobja ki utána őt, akkor neki férfiként sokkal könnyebb lesz az önéletrajzában ezeket a lyukakat megmagyarázni, hogy otthon babázott az asszony helyett.
"De ha valaki egy átlagos szintet képtelen elérni, az igenis gond."
Egyébként az átlagos szintet az emberek 50%-a matematikailag is képtelen elérni, hiszen amint elérné az átlag feljebb csúszik. Kizárólag akkor érhetné el, ha helyet cserélne az átlagon felüli halmazból valakivel.
Szívesen az általános iskolás matematika felvilágosítást. Sajnos manapság ez SEM átlag a világban...
Más tetszik mindenkinek nem azt jelenti, h nincs olyan ember, aki annyira ronda (vagy előnytelen képet rak fel, ilyen is van), hogy a nők 90 százaléka rá se néz.
A nem számít a pénisz méret...Nem a méret a lényeg, lehet nagy vagy óriási 😅. Igazából, ha a 12 centit merev állapotba eléri, akkor nem számít, hogy 14 vagy 16 centi e.
A kereset is, ha a 250et eléri és jól kijön belőlle nem számít nekem pl olyan formában, hogy azt válaszolom, aki 600at keres de nem jön be, ahelyett, aki 350et keres de bejön.
Közhelyesek ezek a mondatok nyilván, de alsó határ van sztm mindenkinél.
Én pl sose állítottam, hogy ezek a dolgok nem számítanak.
N 30
"Eközben a férfi, aki ugyanezt a szintet hozza, az még egy levegő, egy jelentéktelen senki, akinek kompenzálnia kell azzal, hogy magára költ havi 100 ezret ruházat, kozmetikus, fodrász, stylist, jobban keres, mint az átlag, van lakása, kocsija, stb"
Na, ez viszont már baromság. Van nekem ~130 kilós haverom, aki nem gazdag, nem néz ki jól, átlagosan keres, és ő is becsajozott, megnősült, gyerekei lettek. Hja, hogy a felesége 90 kiló, és nem a legszebb nő a városban? Hát baszki, a pasi se épp top 10-es, ez az ő szintje. De a saját szintjén megtalálta a társát. És igazából ahogy körülnézek a környezetemben, csupa ilyet látok. Átlagos, vagy akár az alatti pasi, átlagos, vagy szintén az alatti nővel. Egyik se néz ki olyan jól, hogy mindenki elájul, nem kőgazdag, nincs benne semmi extra, csak tud hozni egy alap ápoltságot, és képes ertelmesen beszélgetni a nőkkel legalább annyira, hogy kicsikarja az érdeklődést.
Ha nektek ez ennyire nem megy, akkor el kellene gondolkodni azon, hogy sajnos ezt az átlagos szintet sem éritek el.
#23: "A kereset is, ha a 250et eléri és jól kijön belőlle nem számít nekem pl olyan formában, hogy azt válaszolom, aki 600at keres de nem jön be, ahelyett, aki 350et keres de bejön."
Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy nem várom el a nőtől, hogy mosson, főzzön, takarítson, felőlem a gazdag családja házvezetőnője is elláthatja ezt a feladatot, sőt, még jobban is örülök neki, hogy nem megy tönkre a bőre a sok tisztítószertől meg nem lesz pörköltszagú a haja.
Érted a problémát?
Egyedül a 250-et kereső srácnak nem mindegy, aki valószínűleg azért keres annyit, mert ennyi a maximum, amit el tudott érni vagy mert szereti az alulfizetett szakmáját és nem akarna csak a pénzért dolgozni mást, a veled való kapcsolatban pedig éppen úgy érzi magát, hogy a feje teteje kint van a vízből lábujjhegyen állva. Elvan, amíg nem jön egy vihar.
Ezzel szemben a 600 ezret kereső nem játszik nálad, mert neked nem tetszik, viszont valószínűleg nincs rád utalva, mert még ha a világ legrondább és legelviselhetetlenebb embere, ebből a pénzből már jól tudja érezni magát.
Lehet szereti a munkáját, jó dolog, de az ember pénzből él.
Ne is legyen senki rám utalva, Én se vagyok senkire!
Először is, a szépség nem relatív, hanem szubjektív. Nálam red flag már alapból, aki beáll abba a tömegpszichózisra hajazó h.ülyeségbe, hogy "relatív". A relatív azt jelenti, hogy viszonyítás kérdése. A szubjektív pedig az, hogy megítélés kérdése, szóval erre ez a kifejezés való.
Valamilyen szinten szubjektív amúgy, de nem a végtelenségig, szóval nem úgy értem, hogy egyenlően oszlik el. Hanem úgy, hogy ha körbenézek a fb ismerőseim között pl., akkor több olyat is találok, hogy a csaj hulla szerelmes a pasiba, neki ideálja, én pedig bottal sem nyúlnék hozzá. Nem az van, hogy nem tetszik, mert pl. szőke, én pedig xy hajszínt preferálok, hanem egyszerűen taszító, vagy épp teljesen semleges.
De ettől még nagy mintaszámon van valami tendencia, hogy a többség kiket tart jó pasinak, de ezt más dolgok is befolyásolják az ösztönökön és az általános szépérzéken kívül, pl. korszellem, társadalmi okok.
Egyébként én nem értem a vergődést, hőzöngést a témán, én pl. soha nem sértődtem/lepődtem meg azon, hogy a férfiaknak általában a szép nők tetszenek. Ott sincs egyenlő elosztás és nagyobb mértékű szubjektivitás, pont ugyanúgy működik, csak annyi különbséggel, hogy a férfiak nagyobbik része képes felizgulni egy közepes vagy picit az alatti nőre is, ennek pedig evolúciós okai vannak, nem azért, mert a férfiak kevésbé lennének felszínesen, és valami jótét lelkek. Semmi nem jár ezért cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!